• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herkes merhaba. Kilo verenleri tebrik ediyorum.
Kilo bildirimi:
Geçen hafta: 73
Bugün: 72.2
Fark: 800 gram
Bende unutmadan yazayım
Gecen cuma 56.5
Bugün 56.1
Fark 0.4
%0.71
Kandilimiz mubarek olsun

kilo bildirimine gelince sabitim ben 64.6
Kilo bildirimi yapayım tartım pazartesinden beri 107.3 te takıldı.
Okula gidip geldim iki kere anca bu kadar indi.

Geçen hafta 108.1
Bu hafta 107

Fark -1,1
Kaptanıııımmmm cok güzel bi eksi ile geldim an itibari ile 84 kiloyummm 😍😍😍😍😍😍
Kızlar herkesi çok tebrik ediyorum. İnşallah hepimiz haftaya daha güzel sonuçlarla geleceğiz inanıyorum.

ben böyle karatay şekrsiz ya da lahana çorbası sadece bi şeye odklı olunca diyet çok geriliyorum bi şekşlde bozduğum anda bitiyor bende herşey

Lahana çorbası en fazla 1 haftalık bir diyet detoks gibi.
Karatay beslenme şekli ömür boyu sürdürülebilir.
Kuru meyveler ve çok şekerli olmayanlar sabahları yeniyor.
Öğünlerde miktar yok.
60 kiloda diyet yapanlar gibi değiliz biz yüksek kilolular. 3 köfteyle doymuyoruz.

Doyana kadar yeniliyor bakliyatı vs.

ben böyle karatay şekrsiz ya da lahana çorbası sadece bi şeye odklı olunca diyet çok geriliyorum bi şekşlde bozduğum anda bitiyor bende herşey
Ben de birçok şeye yanaşmadım bu yüzden ama kacamaklara engel olamıyordum. Şekersiz sayesinde sıfır kaçamak gidiyordum, tatlı ihtiyacı pek çekmedim. Karşı koyamayacagim bir durum yüzünden bozdum. Çok keyifsiz ve biraz hastaydım, eşim de keyfim yerine gelsin diye lahmacun almış gelmiş (en sevdiğim şeydir iyi geleceğini düşünmüş) yemesem kırılırdı. Daha önce olmuştu öyle bişey. Sırf o yuZden bozuldu. Bu sefer onu da başlattım 😂😂

Ben de birçok şeye yanaşmadım bu yüzden ama kacamaklara engel olamıyordum. Şekersiz sayesinde sıfır kaçamak gidiyordum, tatlı ihtiyacı pek çekmedim. Karşı koyamayacagim bir durum yüzünden bozdum. Çok keyifsiz ve biraz hastaydım, eşim de keyfim yerine gelsin diye lahmacun almış gelmiş (en sevdiğim şeydir iyi geleceğini düşünmüş) yemesem kırılırdı. Daha önce olmuştu öyle bişey. Sırf o yuZden bozuldu. Bu sefer onu da başlattım 😂😂
benimde buyuk sorunum şekrli şeyler çok severim :eek: aynen senin gibi bende eşimle girdim diyete . kocalarımızıda alıştırmışız yemekten mutlu olduğumuza :-) ama olsunne güzel duşunmuş maşallah

Back
X