- 8 Nisan 2017
- 57.747
- 312.721
- 698
hoşbulduk abla neyi bilmiyordun meselaMeleğim ben de buradayım. Bu özellikleri bilmiyordum tekrardan tanışmak çok güzel. Ablam çok sevindim birlikte olacağız demek bu...![]()
![]()
![]()
![]()
hoş geldin bitanem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk abla neyi bilmiyordun meselaMeleğim ben de buradayım. Bu özellikleri bilmiyordum tekrardan tanışmak çok güzel. Ablam çok sevindim birlikte olacağız demek bu...![]()
![]()
![]()
![]()
hoş geldin bitanem.
hadi ya ne kadar aldınAnladım canım o zaman listeye girmemek daha iyi :))
Spora uzun ara verdim bugün yeniden baslıyorum canım hatta kilo aldım listeye yeniden girdim![]()
58.8 e kadar cıkmıstım canım 56.1 im bugün itibariyle :)hadi ya ne kadar aldın
Tebrik ederim canım güzel eksiKilo bildirimi yapayım tartım pazartesinden beri 107.3 te takıldı.
Okula gidip geldim iki kere anca bu kadar indi.
Geçen hafta 108.1
Bu hafta 107
Fark -1,1
Süpersin canımKaptanıııımmmm cok güzel bi eksi ile geldim an itibari ile 84 kiloyummm![]()
Ay bende cok saskınım 1 haftada 4 kg vermiş oldumTebrik ederim canım güzel eksi
Süpersin canım
Bende etiket yapacaktım sen geldin![]()
Ödemlerin gitti demek ki ama durmak yok kilo vermeye devam haftaya listedesinAy bende cok saskınım 1 haftada 4 kg vermiş oldum![]()
Henüz tartı alamadım alayım daha iyi motive olurum eminimÖdemlerin gitti demek ki ama durmak yok kilo vermeye devam haftaya listedesin![]()
Hadi bakalim tartınıda alda canım tartı farkı olmamıs olurHenüz tartı alamadım alayım daha iyi motive olurum eminimben suan listede değilim demi
![]()
Aynen canım yarın teknosadan alcam insallahHadi bakalim tartınıda alda canım tartı farkı olmamıs olur
Keske olabilseydin canım 2 hafta deneme süresi oluyor yeni üyeler için
Tamam canımAynen canım yarın teknosadan alcam insallah
Hımmm anladım neyse çokta önemli değil benim için liste kg vereyim de
Hoşbulduk bulgur da sınır tanımıyor değil mi Karatay :)Minik Duduklu Tencere hoşgeldin :)
sonngulen karatay gibi tahıl olarak sadece bulgur.
Zaten şekeriz beslenmede listeye gerek yok yasaklar belli onun dışında herşey yenebiliyor.
tebrik ederim gayet guzel bi eksi sende bırakacaksının bu 3 haneli rakamları ben de 106,5 dumKilo bildirimi yapayım tartım pazartesinden beri 107.3 te takıldı.
Okula gidip geldim iki kere anca bu kadar indi.
Geçen hafta 108.1
Bu hafta 107
Fark -1,1
Beraber başaracağızAynen canım yarın teknosadan alcam insallah
Hımmm anladım neyse çokta önemli değil benim için liste kg vereyim de
Hoşbulduk bulgur da sınır tanımıyor değil mi Karatay :)