- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Sağol canım işte bi iyi kalpli arkadaşlarımdan biri daha..... senin görüşmeler nasıl gidiyor?Canım benim insallah o ihtiyacların için her zaman bir işin olur❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım işte bi iyi kalpli arkadaşlarımdan biri daha..... senin görüşmeler nasıl gidiyor?Canım benim insallah o ihtiyacların için her zaman bir işin olur❤
Sağol canım o senin kalbinin güzelliğiSağol canım işte bi iyi kalpli arkadaşlarımdan biri daha..... senin görüşmeler nasıl gidiyor?
İzmirde iyi gezmeler şimdiden cnmSağol canım o senin kalbinin güzelliği
Su an için iş bakmıyorum canım Pazartesi izmire gideceğim 2 hafta orda kalacagım dönüşte iş bakmayı düşünüyorum
Tesekkur ederim canım ilk 3-4 gün gezeriz sanırımda sonrasında ablam hastanede olacak bir yere gidemeyizİzmirde iyi gezmeler şimdiden cnm ❤Benim yerime de gez![]()
Bu ara erken yatıyorum canım babamı bekleme derdi kalmadı :))Erken gitmişsin bugün canım.
Günaydın canım ❤Günaydınnnn hayırlı sabahlar rr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydın canım ❤Kızlar günaydınnnn ❤ Sonunda gruba aktif olarak dönebildiminşallah herkes iyidir ve her şey yolundadır.
Günaydın canım ❤Günayyyyddınnnn ❤![]()
Insallah hayırlısı ile güzel bir işin olur canımKızlar bugün 3 te iş görüşmem var ama kalkıp hazırlanasım yokartık görüşmelere gitmek bile zulüm, saatlerce bekle bekle, üstüne tüm günüm gidiyor. İnşallah bu süreç biter yakında.
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar ❤
Çok şükür iyiyiz canım, kv den nasıl olduKızlar günaydınnnn ❤ Sonunda gruba aktif olarak dönebildiminşallah herkes iyidir ve her şey yolundadır.
İnşaallah gönlünce olur canımKızlar bugün 3 te iş görüşmem var ama kalkıp hazırlanasım yokartık görüşmelere gitmek bile zulüm, saatlerce bekle bekle, üstüne tüm günüm gidiyor. İnşallah bu süreç biter yakında.
Hoş geldin canım nasılsın, durumlar nasılGünaydın kızlar ❤
Persembe olması kötü olmus ama dikkat edersin artık :))Bende yarın yeğenimin diş partisine gdecemde tamda zamanı yarın cuma olaydı ne vardı ki sanki![]()
Çok şükür iyiyiz canım, kv den nasıl oldu
Bende kayınvalidem de biraz abarttım yemeği, ne zaman gitsem kilo alıp geliyorumPersembe olması kötü olmus ama dikkat edersin artık :))
İnşallah tadı güzel olur cnmDün poğça yapıcaktım bugüne kaldı bi baktımki 2 bardak unum anca var o bana naparmısır unu yulaf unu ne varsa koydum nuhun poğçası gibi bişey oldu heralde
![]()
Günaydın cnm, bende hazırlanıyorum görüşmeye gideceğim.Günaydın arkadaşlar, 11 e kadar uyumuşum. Geçmiş yapıp geliyorum.
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlar, 11 e kadar uyumuşum. Geçmiş yapıp geliyorum.