• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dogum günlerimiz geçtide 3 aralık evlilik yıl dönümümüz ne yapsam acaba diye düşünüyorum geçen yıl eşim canlı müzik türkü evine götürmüştü masa hazırlatmıştı mumlu güller küçük notlar sonradan pasta gelmişti sizde bana fikir verin azcıkın :KK68:
Eşinin planı çok güzelmiş canım. Benim şu an aklıma bir şey gelmiyor ama düşüneceğim

Eşiminde 29 kasımda ama kutlama yapmayı düşünmüyorum. 2 sene önce rumeli hisarının orda güzel bir yerde kahvaltıya götürdüm, gittiğimiz yerden tutunda trafiğe kadar her şeyden şikayet etti 😂😂😂 küçük bir pasta bile kafi bence 😈
Ben de kahvaltıya götüreceğim sanırım canım. Oturduğumuz yerde yürüyerek gideceğimiz, göletinde ördek ve kazların yüzdüğü güzel bir yer. Böylece şikayet edeceği hiçbir şey olmayacak 😂😂 benim eşim de trafikte acayip gergin olan biri. Hiç riske gerek yok.

Kızlar bugün 3 te iş görüşmem var ama kalkıp hazırlanasım yok 😔 artık görüşmelere gitmek bile zulüm, saatlerce bekle bekle, üstüne tüm günüm gidiyor. İnşallah bu süreç biter yakında.
İnşallah yakında güzel bir işe sahip olacaksın canım inanıyorum buna.

Kızlar malum misafirim gelecek çok gelemem.
Zipzip- Zipzip- sonngulen sonngulen kızlar dün ki menümü bugünü de yazamam, düzenli yiyemedim. Kaçamak yokk kahvaltı, salata, meyve kuruyemiş şeklinde oldu. Temizlik yaparken düzenli yiyemiyorum
Tamam canım sorun değil afiyet olsun. Zaten liste sadelesene kadar kontrol yapmayacağım ben. Boşuna uğraşmaya gerek yok gelmeyenlere. Sana da bugün için kolay gelsin diyorum canım

Dün poğça yapıcaktım bugüne kaldı bi baktımki 2 bardak unum anca var o bana napar :skandal:mısır unu yulaf unu ne varsa koydum nuhun poğçası gibi bişey oldu heralde :KK70:
Seninde mi misafirin var canım. 7 tahıllı ekmek gibi bir poğaça olmuş. Benim spesiyalim dersin 😂😂

Cnm kayınvalidem iyi çok şükür, kemoterapiye gerek kalmamış, 3 ayda 1 kontrolleri olacak. Erken teşhis olduğu için nispeten ucuz atlatmış olduk.
Gözünüz aydın olsun canım 😘
Kolay gelsin cnm ❤
Sağol canım ❤️
Dün poğça yapıcaktım bugüne kaldı bi baktımki 2 bardak unum anca var o bana napar :skandal:mısır unu yulaf unu ne varsa koydum nuhun poğçası gibi bişey oldu heralde :KK70:
Eline sağlık canım 😍 😂😂
Bugün nasıl olduysa benim oğlan kaldirmamis beni. Eşim de okula gitmiş.
Susmuyorlar ki sussalar uyurum belki 😂

Back
X