Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben sabitim canım yine.

Kaç haftadır böyle canim? Vücut şaşırtma falan yapıyorlar ya, detoks vs Sakin moralini bozma geçici bir durum yaşadığın, çok güzel kilo vermişsin vücudun inatlaşması normal bu durumda

Geldi eli sopalım , basın nasıl oldu

Bir de Pazartesi tartısı mi var canim
Evet canım
Geçen hafta 63.8
Bu hafta 63.6
Fark -200 gr bu hafta adapte olamadım haftaya faha iyi olacağım inşallah artı gelmekten iyidir yediklerime göre@Zipzip-
Yediklerine göre iyi ama kacamakları azaltmalısın
Ben sabitim canım yine.
Tamam canım
Zipzip-

Kilom : 71
Geçen hafta :71.5 du sanırım
Evet canım güzel eksi ile gelmişssin

Yok ablam affına sıgınıyorum benden büyüksün ağda kullanıyorum bıyık için ama koltuk altı makinayla baya azaldı o yüzden ağda sürmem makina almam lazım araştırmadayım henüz
Sır oldu gitti makina.En doğrusu yeni makina o zaman. Estağfurullah kuzum ablalar bacilarina esef etmez bu konuda. Rahat ol ..
evet 20 yaşındayım öğrenci sayılırım :)
Hoş geldin caglacim. Hayırlı olsun inşallah hedefine ulaşırsın bizden ayrılma zor olur belki ama imkansız değil.
benim tek sorunum spor diyette zor bozarım ama spor için birinin beni döverek yaptırması gerek

Totoşta fazla yağ da yok senin. Biraz canin acır ama sen istedin bebeğim. Where is hareket there is bereket
Kızlaaaar günaydın hayırlı cumalar sonngulen senin bildirimini özellikle bekliyorum inşallah sen ve Elhan bu döngüyü bozacaksınız bu sefer
Sağ ol bebeğim ümidimi yitirmedim. Bugün gittim aile hekimine ilk adım atıldı. Yönlendirmesiyle aşama aşama çaresine bakacağız inşallah. Pazartesi sonuçları alıp değerlendirecek.
Günaydın zipzipim. Bayağı bir geçmiş yapıp cevap bekledim senden. Kaptanım kırgın mısın üzdüm mu seni. Bizim bir grup var eski arkadaşlardan geçen sene beraber kilo veriyorduk. Sonra herkes bazı sebeplerden gruptan ayrıldı ben de tabi ayrılmıştım. Özlüyorduk birbirimizi dagildigimiz takımlarda ulaşmak zor oluyordu birbirimize. Bir sayfa açtık haberleselim diye. Seni etiketlemeye utandım ilk sayfada. Hem İzmir'de yoğun olacağından hem de bu kız gezip duruyor neyin peşinde düşünebilirsin diye. Acaba bundan dolayı üzdüm mü bir aklıma bu geldi...Seni çok seviyorum tahmin edemeyecegin kadar. Valla kötü bir niyetim yoktu...
Canım üzülüyorum senin için bir şey gelmiyor elimizden. Evlat hasta olunca senin de psikolojin bozuldu iyice her şeyi etkiliyor bu durum. İzin süresince ben zor toparlandım sen de bu aralığa aldanıp bocalama. Üç hafta uzun bir süre gibi geliyor ama öyle düşündüğümüz gibi kolay olmuyor. Tez zamanda 85 ' lerde sevinç çığlığını duymak nasip olsun kuzum.
En güzel günaydınlar negom
Hanımlar başım hala ağrıyor benim, kaç gündür geçmedi. Uyumaya çalışıcam, çok mümkün değil ama
Geçmiş olsun bitanem. Geçer inşallah.
Günaydın güzel takımım bol eksili bir gün olsun inşallah.
Amin Kuzum..❤
Günaydın canım ben de çok heyecanla bekliyorum, inşallah eksi görürüm artık. Biraz bekleyip öyle tartilacagim. Yeni kalktım sayılır.
Birazdan bakacağım sana inşallah kiracaksin kör talihi tatlım.hadi bakalım...

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Aylin
YAŞINIZ: 23
BOYUNUZ:155
KİLONUZ:61.7
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ: x
ÇOCUK SAYISI: 1

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet 2 ve 10 takımda oldum
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sebebi çok aslında ama en çok istediğim kıyafetleri giyememem beni üzüyor .

Ablacım ne yazdın ki cook yorgunum görmedim birsey
Kırılacak bir durum olmadı ki su an hastanedeyim gecmiş yapamıyorım atladıgım mesajlar olursa yazın

Hosgeldinnnn canım ben elif 30 yasındayım ankarada yasıyorum normalde suan izmirdeyim bekarım
Cok fazla kilon yokmus birlikte hedefine ulasacagız ❤

Korkhlur senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…