Ben sabitim canım yine.
Yaaaa çok üzüldüm canımBen sabitim canım yine.
Sağol canım daha iyi gibi bakalım
Bende başlıycam inşaallah oruca
Sağol canım
Pide yediğin için, bir çatal iki çatal şundan yediğin için olmasın
Bu da kanıtı
Hoş geldin aramızaaktif olursan hep beraber güzel kilolar veririz.
Elhamdülillah daha iyi canım. Kahvaltı hazırlıycam şimdi, çocuklar da öğle yemeğine gelir yeriz beraberGeldi eli sopalım, basın nasıl oldu
Evet canımBir de Pazartesi tartısı mi var canim
Yediklerine göre iyi ama kacamakları azaltmalısınGeçen hafta 63.8
Bu hafta 63.6
Fark -200 gr bu hafta adapte olamadım haftaya faha iyi olacağım inşallah artı gelmekten iyidir yediklerime göre@Zipzip-
Tamam canımBen sabitim canım yine.
Evet canım güzel eksi ile gelmişssin
Tamam canımKızlar ben sabitim biraz wc sorunum var
Hosgeldinnnn canım ilk sayfada bulunan kuralları okuyup formu doldurabilir misinHepinize teşekkür ederim. Hoş buldum inşallah burda motive olucam :)
Sır oldu gitti makina.Yok ablam affına sıgınıyorum benden büyüksün ağda kullanıyorum bıyık için ama koltuk altı makinayla baya azaldı o yüzden ağda sürmem makina almam lazım araştırmadayım henüz
Hoş geldin caglacim. Hayırlı olsun inşallah hedefine ulaşırsın bizden ayrılma zor olur belki ama imkansız değil.evet 20 yaşındayım öğrenci sayılırım :)
benim tek sorunum spor diyette zor bozarım ama spor için birinin beni döverek yaptırması gerek
Sağ ol bebeğim ümidimi yitirmedim. Bugün gittim aile hekimine ilk adım atıldı. Yönlendirmesiyle aşama aşama çaresine bakacağız inşallah. Pazartesi sonuçları alıp değerlendirecek.
Günaydın zipzipim. Bayağı bir geçmiş yapıp cevap bekledim senden. Kaptanım kırgın mısın üzdüm mu seni. Bizim bir grup var eski arkadaşlardan geçen sene beraber kilo veriyorduk. Sonra herkes bazı sebeplerden gruptan ayrıldı ben de tabi ayrılmıştım. Özlüyorduk birbirimizi dagildigimiz takımlarda ulaşmak zor oluyordu birbirimize. Bir sayfa açtık haberleselim diye. Seni etiketlemeye utandım ilk sayfada. Hem İzmir'de yoğun olacağından hem de bu kız gezip duruyor neyin peşinde düşünebilirsin diye. Acaba bundan dolayı üzdüm mü bir aklıma bu geldi...Seni çok seviyorum tahmin edemeyecegin kadar. Valla kötü bir niyetim yoktu...Günaydınnn
Canım üzülüyorum senin için bir şey gelmiyor elimizden. Evlat hasta olunca senin de psikolojin bozuldu iyice her şeyi etkiliyor bu durum. İzin süresince ben zor toparlandım sen de bu aralığa aldanıp bocalama. Üç hafta uzun bir süre gibi geliyor ama öyle düşündüğümüz gibi kolay olmuyor. Tez zamanda 85 ' lerde sevinç çığlığını duymak nasip olsun kuzum.Günaydınnnnnn hayırlı sabahlarrr hayırlı cumalarbiz yine baş ağrısıyla uyuduk baş ağrısıyla Uyandık çıldırıcam artık Zipzip- kaptanım beni izne ayır lütfen hiç diyet modunda değilim aslında ben bu değilim 3 hafta sonra 85 görmüş olarak girerim inş Allah geçen hafta 88.4 bu hafta 88.0 sadece 400 gr bunun yüzünden diyetisyen randevumada gidemedim çok moralim bozuk
En güzel günaydınlar negomGünaydın ❤
Geçmiş olsun bitanem. Geçer inşallah.Hanımlar başım hala ağrıyor benim, kaç gündür geçmedi. Uyumaya çalışıcam, çok mümkün değil ama
Amin Kuzum..❤Günaydın güzel takımımbol eksili bir gün olsun inşallah.
Birazdan bakacağım sana inşallah kiracaksin kör talihi tatlım.hadi bakalım...Günaydın canımben de çok heyecanla bekliyorum, inşallah eksi görürüm artık. Biraz bekleyip öyle tartilacagim. Yeni kalktım sayılır.
Ablacım ne yazdın ki cook yorgunum görmedim birseyGünaydın zipzipim. Bayağı bir geçmiş yapıp cevap bekledim senden. Kaptanım kırgın mısın üzdüm mu seni. Bizim bir grup var eski arkadaşlardan geçen sene beraber kilo veriyorduk. Sonra herkes bazı sebeplerden gruptan ayrıldı ben de tabi ayrılmıştım. Özlüyorduk birbirimizi dagildigimiz takımlarda ulaşmak zor oluyordu birbirimize. Bir sayfa açtık haberleselim diye. Seni etiketlemeye utandım ilk sayfada. Hem İzmir'de yoğun olacağından hem de bu kız gezip duruyor neyin peşinde düşünebilirsin diye. Acaba bundan dolayı üzdüm mü bir aklıma bu geldi...Seni çok seviyorum tahmin edemeyecegin kadar. Valla kötü bir niyetim yoktu..
Kurallarıda okudum.Tamam canım
Hosgeldinnnn canım ilk sayfada bulunan kuralları okuyup formu doldurabilir misin
Onuda denedimBoosted olan çok eğlenceli onu dene.
Hosgeldinnnn canım ben elif 30 yasındayım ankarada yasıyorum normalde suan izmirdeyim bekarımADINIZ: ( isteğe bağlı ) Aylin
YAŞINIZ: 23
BOYUNUZ:155
KİLONUZ:61.7
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: x
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet 2 ve 10 takımda oldum
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sebebi çok aslında ama en çok istediğim kıyafetleri giyememem beni üzüyor .
Korkhlur sendenSağol canım daha iyi gibi bakalım
Bende başlıycam inşaallah oruca
Sağol canım
Pide yediğin için, bir çatal iki çatal şundan yediğin için olmasın
Bu da kanıtı
Hoş geldin aramızaaktif olursan hep beraber güzel kilolar veririz.
Boş ver geçmişiAblacım ne yazdın ki cook yorgunum görmedim birsey
Kırılacak bir durum olmadı ki su an hastanedeyim gecmiş yapamıyorım atladıgım mesajlar olursa yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?