Tartılar arası fark olabilir haftaya daha net görmüş oluruz canımBen kalkınca tartıldım canim, 61.9 çıktım ama söyle birden var. Evdeki tartının pilini dün aldım, 63 olan pilates merkezinde ki kiloydu o yüzden tam farkımı haftaya anlarım sanki. Karışık anlattım galiba birazCevabına göre yüzde hesabı yapacağım
Günaydın güzel takımımbol eksili bir gün olsun inşallah.
Kas kütlen neden öyle benim 25.6kilo:66,9
yağ oranı:%26,1
su oranı:%54,5
kas kütlesi:9,8 kg
kemik ağırlığı:6,5
Ne güzel bir kilodasin sen böyle canım maşallah. Ben 63 de çakılı kaldım.
Tartılar arası fark olabilir haftaya daha net görmüş oluruz canım
Kas kütlen neden öyle benim 25.6
Yok canım haftaya yaparızYüzde hesabıma gerek yok dimi su anda
Benim de tansiyon yükselince başım çok kötü ağrır canım, gerçekten dayanılarak bir ağrı değil. Migrenim de var ama ikisi bambaşka. Tansiyon yuksekken ağrı değil acı çekiyorsun resmen.Bende ilk okul sonra olmuştum ola bilirmi acaba ama ben artık psikolojik olduğunu düşünüyorum yada tansşyon dan dolayı çünkü başı agrıdıgı zaman yüzü kıpkırmızı oluyor dün gittim okuldan aldım 2. Derste hocası aradı aglıyo diye resmen kafayı yemek üzereyim
bilmem tartı öyle gösteriyor zaten bende full yağ var belkide ondandırKas kütlen neden öyle benim 25.6
Evdeki tartinin değerleri mi bu canım. Doğru olcmuyor olabilir mi.kilo:66,9
yağ oranı:%26,1
su oranı:%54,5
kas kütlesi:9,8 kg
kemik ağırlığı:6,5
bilmem ilk aldığımda spor salonuyla denemiştim aynı sonuçları vermiştiEvdeki tartinin değerleri mi bu canım. Doğru olcmuyor olabilir mi.
Benim kas kutleme 43.6 demişlerKas kütlen neden öyle benim 25.6
bilmem tartı öyle gösteriyor zaten bende full yağ var belkide ondandır
Evet canım ya şöyle 62.9 görsem bile çok motive olacağım. Sağol canım moral oldun bugüne kadar verdiklerimi hatırlatarak.Sen tartıl bakalım, insallah kirmissindir o kilonun inadını, biraz oynasa sana motivasyon olacak çünkü bugüne kadar deli gibi kilo vermişsin
Ay bende bz nie öyle oluyoz kiiNe güzel bir kilodasin sen böyle canım maşallah. Ben 63 de çakılı kaldım.
Benim akşam ona bahsettiğim şey de buydu. Kas yıkımı yaşamış olabilir vücut. Bu tehlikeli bir şey. İnşallah tartısı yüzünden böyledir.Genelde sok diyetler yapıyor galiba, o yüzden olabilir mi
ha yok isveç diyetinden öncede bu kas oranındaydımBenim akşam ona bahsettiğim şey de buydu. Kas yıkımı yaşamış olabilir vücut. Bu tehlikeli bir şey. İnşallah tartısı yüzünden böyledir.
maşallah full kastan mı oluşuyormuşsun baya abartılıBenim kas kutleme 43.6 demişlerbenimki de abartılı geldi. Spor salonunda ölçüm yapilmisti salonda başlamadan önce.
Artık asla şok diyet yapma canım ve spora başla. Kas kutleni arttirmalisin. Evde yaptığımız sporlar var videolardan. Lütfen onlara yönel biraz. Sevmediğini biliyorum ama kilolu olmayı da sevmiyorsun dimibilmem tartı öyle gösteriyor zaten bende full yağ var belkide ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?