Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tartılar arası fark olabilir haftaya daha net görmüş oluruz canım

***6.Takım 650.Etap ***

Gulumse25 (88.4/88.0/0.4/%0.45)izne ayrılmak istiyor 1.izin hakkı
Ytmz(63.8/
snglmlk(63.0
Canfeb(67.7/
merryangel(71.3/
Malipina()mezun üye geri döndü,baslangıc tarihi, baslangıc kilosu, hedef kilosu
Bonus(104.2/)618.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü,extrem durum a2, yüzdesi 33 e bölündü

6.Takım Ortalaması :

Free liste
Yonahime (64.9///sabit)638. Etapta 63.7 ile izne ayrıldı
Bonus (108/108.5/+0.5/-%0.46)618.etapta 104.2 ile bildirimsiz izne ayrıldı
Elhan (61.4) 645.etapta izne ayrildi
hasbeenandgone ( 59.10/58.9/0.3/%0.34)
Negohatun(71.5) 646.etapta 69.5 ile izne ayrıldı
caglaa00 (66.9) yeni uye
mavitosbik07 (61.9)yeni üye

Ne güzel bir kilodasin sen böyle canım maşallah. Ben 63 de çakılı kaldım.

Sen tartıl bakalım, insallah kirmissindir o kilonun inadını, biraz oynasa sana motivasyon olacak çünkü bugüne kadar deli gibi kilo vermişsin

Benim de tansiyon yükselince başım çok kötü ağrır canım, gerçekten dayanılarak bir ağrı değil. Migrenim de var ama ikisi bambaşka. Tansiyon yuksekken ağrı değil acı çekiyorsun resmen.

Vücudu ergenliğe hazırlanırken daha farklı çalışıyor ve nabız daha hızlı atıyor, o da tansiyonla birlikte baş ağrısı yapıyor olabilir. Ben hala her regl günümde iki gün ağrı çekerim malesef.

Senin için çok zor ama biraz sabır canım, elbet düzene girecek.

bilmem tartı öyle gösteriyor zaten bende full yağ var belkide ondandır

Canim sok diyetler yağdan değil kasan verdiriyor. Daha çok gençsin, sadece porsiyon küçült ve atıştıranları kontrol altına al yeter, biraz da hareket. Zaten İsveç diyetinde mesela kolunu kaldırmaya halin kalmamıştır. Vücuduna yazık, sağlık çok önemli ve azıcık sabır, bu konu sabırsızlığı kaldırmıyor. Yanlış anlama sakin

Sen tartıl bakalım, insallah kirmissindir o kilonun inadını, biraz oynasa sana motivasyon olacak çünkü bugüne kadar deli gibi kilo vermişsin
Evet canım ya şöyle 62.9 görsem bile çok motive olacağım. Sağol canım moral oldun bugüne kadar verdiklerimi hatırlatarak.

bilmem tartı öyle gösteriyor zaten bende full yağ var belkide ondandır
Artık asla şok diyet yapma canım ve spora başla. Kas kutleni arttirmalisin. Evde yaptığımız sporlar var videolardan. Lütfen onlara yönel biraz. Sevmediğini biliyorum ama kilolu olmayı da sevmiyorsun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…