Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

maşallah full kastan mı oluşuyormuşsun baya abartılı
Benim yağ agirligim 21.80 den 18. 10 düşüp, kas ağırlığım 41.8 den 43. 6 ya çıkmış.

Bu ikisi farklı yerlerde ölçülmüş oranlar. İlk ölçüm diyetisyenle, ikincisi spor salonuna başlamadan önceydi.

Belki bu rakamlar biraz abartilidir bilmiyorum, kağıtta yazanlar bunlar ama benim nasıl spor yaptığımı arkadaşlar iyi bilir. 2 ay önce ameliyat oldum diye ağır sporları bıraktım.

Çok geçmiş olsun kuzum, ameliyat zor Bir daha yasatmasın rabbim

spor yapmayı bırak hareket dahi etmiyorum sayılır
Ozaman bugünden itibaren bol bol hareket et canim. Vaktim çok bol,evdeyim bekarım demiştin. Hangi şehirde yaşıyorsun, dışarı çıkıp yürüme imkanın ya da spor salonu şansın var mı. Bunları yapamıyorsan evde videolarla da yapabilirsin.

adana/osmaniyede yaşıyorum hepsine vaktim var ha bugün ha yarın başlicam diye diye yarım asır oldu valla

Çok sıkılıyorum ben onda

Aaa neden ki walk walk hoşuma gidiyor benim. Uç yıl once diyetisyene giderken çok keyif alirdim Diz ameliyatı olduğum icin sadece pilatesle idare ediyorum ama arada leslie göz kırpıyor

Merhaba. Benimde zayıflamaya ihtiyacım var :/ ama bir türlü başaramıyorum. Sabah başlayıp akşama bozuyorum. Kaç defa denedim. Ama galiba bu defa olacak inşallah . Müsadenizle bu takıma katılmak istiyorum .

Hosgeldin canim, evet burası motive ediyor. Ben de bu hafta geldim

Merhaba. Benimde zayıflamaya ihtiyacım var :/ ama bir türlü başaramıyorum. Sabah başlayıp akşama bozuyorum. Kaç defa denedim. Ama galiba bu defa olacak inşallah . Müsadenizle bu takıma katılmak istiyorum .
Hoşgeldiniz

Geçmiş olsun canım. Umarım uyuyup daha iyi uyanirsin
Sağol canım daha iyi gibi bakalım
Pazartesi oruca başlıycam inş 9 gün borcum var çorba salata olarak cuma bırakıcam cumartesi devam edicem 3 aylar başlıyor borcumu bitireyim en azından
Bende başlıycam inşaallah oruca
Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Gecmis olsun canım

Günaydın canım ❤

Ablam daha iyi canım gece uykusuz gecti biraz 2-3 saat anca uyuyabildim

4-5 gün sürecek sanırım
Sağol canım
Ay bende bz nie öyle oluyoz kii
Pide yediğin için, bir çatal iki çatal şundan yediğin için olmasın
Geçen hafta 63.8
Bu hafta 63.6
Fark -200 gr bu hafta adapte olamadım haftaya faha iyi olacağım inşallah artı gelmekten iyidir yediklerime göre@Zipzip-
Bu da kanıtı
Hoş geldin aramıza aktif olursan hep beraber güzel kilolar veririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…