Bilmiyorum ki canım. Vücut onu kendine tehlike sınırı olarak gördü galiba. Amanin yağlar elden gidiyeahh deyipAy bende bz nie öyle oluyoz kii
Benim yağ agirligim 21.80 den 18. 10 düşüp, kas ağırlığım 41.8 den 43. 6 ya çıkmış.maşallah full kastan mı oluşuyormuşsun baya abartılı
Bu diyetten öncekileri kastetmiştim canım ama asıl sorun spor yapmaman olabilir.ha yok isveç diyetinden öncede bu kas oranındaydım
Çok geçmiş olsun kuzum, ameliyat zorBenim yağ agirligim 21.80 den 18. 10 düşüp, kas ağırlığım 41.8 den 43. 6 ya çıkmış.
Bu ikisi farklı yerlerde ölçülmüş oranlar. İlk ölçüm diyetisyenle, ikincisi spor salonuna başlamadan önceydi.
Belki bu rakamlar biraz abartilidir bilmiyorum, kağıtta yazanlar bunlar ama benim nasıl spor yaptığımı arkadaşlar iyi bilir. 2 ay önce ameliyat oldum diye ağır sporları bıraktım.
spor yapmayı bırak hareket dahi etmiyorum sayılırBu diyetten öncekileri kastetmiştim canım ama asıl sorun spor yapmaman olabilir.
Sağol canımÇok geçmiş olsun kuzum, ameliyat zorBir daha yasatmasın rabbim
Ozaman bugünden itibaren bol bol hareket et canim. Vaktim çok bol,evdeyim bekarım demiştin. Hangi şehirde yaşıyorsun, dışarı çıkıp yürüme imkanın ya da spor salonu şansın var mı. Bunları yapamıyorsan evde videolarla da yapabilirsin.spor yapmayı bırak hareket dahi etmiyorum sayılır
adana/osmaniyede yaşıyorum hepsine vaktim var ha bugün ha yarın başlicam diye diye yarım asır oldu vallaOzaman bugünden itibaren bol bol hareket et canim. Vaktim çok bol,evdeyim bekarım demiştin. Hangi şehirde yaşıyorsun, dışarı çıkıp yürüme imkanın ya da spor salonu şansın var mı. Bunları yapamıyorsan evde videolarla da yapabilirsin.
Leslie var ya onu yapabilirsin, yaparken eğlenceli oluyoradana/osmaniyede yaşıyorum hepsine vaktim var ha bugün ha yarın başlicam diye diye yarım asır oldu valla
Nerde bildirimler bugün cuma değil mi 
Çok sıkılıyorum ben ondaLeslie var ya onu yapabilirsin, yaparken eğlenceli oluyor
Çok sıkılıyorum ben onda
Boosted olan çok eğlenceli onu dene.Çok sıkılıyorum ben onda
Merhaba. Benimde zayıflamaya ihtiyacım var :/ ama bir türlü başaramıyorum. Sabah başlayıp akşama bozuyorum.Kaç defa denedim. Ama galiba bu defa olacak inşallah . Müsadenizle bu takıma katılmak istiyorum .
HoşgeldinizMerhaba. Benimde zayıflamaya ihtiyacım var :/ ama bir türlü başaramıyorum. Sabah başlayıp akşama bozuyorum.Kaç defa denedim. Ama galiba bu defa olacak inşallah . Müsadenizle bu takıma katılmak istiyorum .
Sağol canım daha iyi gibi bakalımGeçmiş olsun canım. Umarım uyuyup daha iyi uyanirsin
Bende başlıycam inşaallah orucaPazartesi oruca başlıycam inş 9 gün borcum var çorba salata olarak cuma bırakıcam cumartesi devam edicem 3 aylar başlıyor borcumu bitireyim en azından
Sağol canımGünaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Gecmis olsun canım
Günaydın canım ❤
Ablam daha iyi canım gece uykusuz gecti biraz 2-3 saat anca uyuyabildim
4-5 gün sürecek sanırım
Pide yediğin için, bir çatal iki çatal şundan yediğin için olmasınAy bende bz nie öyle oluyoz kii
Bu da kanıtıGeçen hafta 63.8
Bu hafta 63.6
Fark -200 gr bu hafta adapte olamadım haftaya faha iyi olacağım inşallah artı gelmekten iyidir yediklerime göre@Zipzip-
Hoş geldin aramızaMerhaba. Benimde zayıflamaya ihtiyacım var :/ ama bir türlü başaramıyorum. Sabah başlayıp akşama bozuyorum.Kaç defa denedim. Ama galiba bu defa olacak inşallah . Müsadenizle bu takıma katılmak istiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?