Diyet yapmadığım halde hem deEvet canım
Yediklerine göre iyi ama kacamakları azaltmalısın
Tamam canım
Evet canım güzel eksi ile gelmişssin
Nasıl oldu canım ablan, var mı ağrısıAblacım ne yazdın ki cook yorgunum görmedim birsey
Kırılacak bir durum olmadı ki su an hastanedeyim gecmiş yapamıyorım atladıgım mesajlar olursa yazın
Hoş geldin canomHellöö
Güzel eksi canım tebrik ederim kontrol ederim birazdan
Mutlu annem hoş geldin hayırlı olsun. Merak ettiğin bir şey olursa hiç çekinme sor oldu mu tatlım. Biz hem haşlar hem severiz ne olduğunu anlamaya çalışırken bir bakmışsın erimiş gitmişsin.Hepinize teşekkür ederim. Hoş buldum inşallah burda motive olucam :)
98.6 kuzumDiyet yapmadığım halde hem de
Nasıl oldu canım ablan, var mı ağrısı
Hoş geldin canomkaç kilosun
Sağol canım daha iyi az cok agrıları var ama beklediğimden az agrıyor dediDiyet yapmadığım halde hem de
Nasıl oldu canım ablan, var mı ağrısı
Hoş geldin canomkaç kilosun
Erken değil mi dahaGüzel eksi canım tebrik ederim kontrol ederim birazdan
Bu arada listeye ekliyorum baslangıc tarihi için gecen cumayı mı yazalım
Birde hedef kilosu için ne yazalım
Gördüm
Haftaya mı alalımErken değil mi daha
İyi bari canım şükürSağol canım daha iyi az cok agrıları var ama beklediğimden az agrıyor dedi
Ne uyuz ablayım
Ne erkeniErken değil mi daha
Olsun ablacım ❤ ❤Ne uyuz ablayımkendime inanamıyorum bile diyemiyorum. İnanırım yaparım ben.
Efo kızdı gene al istersenHaftaya mı alalım
Tamam ekleyim canım hedeifne ne yazalım tarihide gecen haftadan mı baslatayımEfo kızdı gene al istersen
Hedefe 75 yazalım.başlangıcı da bugünkünü yazalım bence.olur mu zipzipimTamam ekleyim canım hedeifne ne yazalım tarihide gecen haftadan mı baslatayım
Pazartesi baslamıssın canım tarihi o sekilde yazıyorumHedefe 75 yazalım.başlangıcı da bugünkünü yazalım bence.olur mu zipzipim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?