Gitme bi yere emiGeldim
Biz takımcak bi kaza geçirdikMezun üyeysen alalım senide listeye :)))
He he etine dolgunEtine dolgun desek
Sen mezun olmamış mıydınBiz takımcak bi kaza geçirdikmezun olamadık
Aldım ağzımın payını gitmem bi dahaGitme bi yere emi
Hni bu hafta dönüyodunHe he etine dolgun
Hadi listeye gir hemen, bende haftaya izinden döner girerim
Sen olmamış mıydın kızBiz takımcak bi kaza geçirdikmezun olamadık
69.5 la izne ayrıldım canım olmuyor o yüzden. Bu cuma olurum 69.5 inşaallahHni bu hafta dönüyodun
Kız uçurumdan yuvarlandık ya dingil kobak ne mezunuSen mezun olmamış mıydın
Hoşgeldin canım, hepimiz aynı yollardan ve geçtik. Bir sürü şey deneyip başaramadık ama burası motive ediyor. Ben 15 kilo verdim, biraz yavaş oldu ama sonuçta oldu.Merhaba. Benimde zayıflamaya ihtiyacım var :/ ama bir türlü başaramıyorum. Sabah başlayıp akşama bozuyorum.Kaç defa denedim. Ama galiba bu defa olacak inşallah . Müsadenizle bu takıma katılmak istiyorum .
Bence de gitmeAldım ağzımın payını gitmem bi daha
En son martta 56 yı gördüydümSen olmamış mıydın kızne güzel kilo vermiştin ama
Hee sen 71sin bu hafta annadi ben69.5 la izne ayrıldım canım olmuyor o yüzden. Bu cuma olurum 69.5 inşaallah
Bonus bildiriminn nerde bakalım
3 hafta oldu bugün canim. Bu hafta detoks denemeyi düşünüyorum ben de. Kabak yapayım diyorum. İnşallah işe yararKaç haftadır böyle canim? Vücut şaşırtma falan yapıyorlar ya, detoks vs Sakin moralini bozma geçici bir durum yaşadığın, çok güzel kilo vermişsin vücudun inatlaşması normal bu durumda
Ne güzel işte seninde yağ oranın düşüktür benim 41 yağ oranımBenim kas kutleme 43.6 demişlerbenimki de abartılı geldi. Spor salonunda ölçüm yapilmisti salonda başlamadan önce.
Ben seni mezun ettim diye hatırlıyorum amaKız uçurumdan yuvarlandık ya dingil kobak ne mezunu
Hafta başı artiydim canım. Vermiş sayılırım ama gecen haftaya göre eksi yok haliyle.Yaaaa çok üzüldüm canım
Kız o başka hayatta karıştırmaBen seni mezun ettim diye hatırlıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?