Tebrik ederim, Hadi canım haftaya ver de listeye gir artık.
Kabak düşünüyorum canım, var mı senin bir önerin. Hiç anlamıyorum detoks işlerinden.sonngulen canım sana bir detoks yapalım iki üç gün, şu direnci kırmalısın
Sağol canım, bende öyle istiyorum inşaallahTebrik ederim, Hadi canım haftaya ver de listeye gir artık.
Daha önce yaptın mı kabak detoksu?Kabak düşünüyorum canım, var mı senin bir önerin. Hiç anlamıyorum detoks işlerinden.
Bende o zamanlar sizin takıma gelmistim az cok biliyorumBiz takımcak bi kaza geçirdikmezun olamadık
Tamam canımDersten eve gidiyorum orda tartılcam
Tamam o zaman senide listeye alalım bugün canım kac kilosun hedefin kacZıpzıp kaptanım kirli b geçmişim olabilir ama tövbe ettim,tut elimden çıkar beni bu bataklıktan
Tübe tübeKız o başka hayatta karıştırma
Zıpzıp kaptanım kirli b geçmişim olabilir ama tövbe ettim,tut elimden çıkar beni bu bataklıktan
Canım neden az gidiyor kilon, geçen hafta da azdı değil mi, yanlış mı hatırlıyorum?
Eski ile gelmişssin tebrik ederim canım
3 hafta oldu bugün canim. Bu hafta detoks denemeyi düşünüyorum ben de. Kabak yapayım diyorum. İnşallah işe yarar
Eski ile gelmişssin tebrik ederim canım
Listeden cıkmıyor musun canım sen devam edecek misinTaze kanlar geldi inş Haftaya toparlamış oluruz bazen çıkmak için en dibi görmek gerekiyor haydin kızlar el ele verelim takımı 1. Liklere taşıyalım biz bunu yaptık yine yaparız bazen tökezleye biliriz ama biz kadınlar yapamıycamız şey yoktur kaldırın totoları biz bu değiliz olmamalıyız yapanlardan neyimiz eksik degilmi
Var canım ilerleyen saatlerde bakarım bendeOkula kızımı götürüp gelicem eve çıkamadım 2 ye kadar müsade varmı kaptanım?
Kız sen bu saate kadar açmı dolanıyorsunki daha tartılmadınOkula kızımı götürüp gelicem eve çıkamadım 2 ye kadar müsade varmı kaptanım?
O yüzden izne ayrılmak yok gülümse, adamı hasta etmeTaze kanlar geldi inş Haftaya toparlamış oluruz bazen çıkmak için en dibi görmek gerekiyor haydin kızlar el ele verelim takımı 1. Liklere taşıyalım biz bunu yaptık yine yaparız bazen tökezleye biliriz ama biz kadınlar yapamıycamız şey yoktur kaldırın totoları biz bu değiliz olmamalıyız yapanlardan neyimiz eksik degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?