Liste dışı devam edicem kaptanım oruçlarıma niyet ettim bitirmem lazım 3 cuma aranızdayım inş benim kendime hedeflerim var inş onları yapıcam listeyi etkiliyorum az biraz toparlim kendimiListeden cıkmıyor musun canım sen devam edecek misin
Oruçları bitirelim 3. Aylar geliyor Allaha olan borcumu vereyim sonra peşinizden mutlu mesut gelirim canım benim liste buraya pek uymaz kötü örnek olurumO yüzden izne ayrılmak yok gülümse, adamı hasta etme
Eskiden olsa evet derdim şimdi kahvaltı harici içmiyorumÇay ne güzel nimet
Hoşbulduk :)Hoşgeldin canım
MaşaAllah çok iyi vermişsin . Evet bu defa çok kararlıyım olacak !Hoşgeldin canım, hepimiz aynı yollardan ve geçtik. Bir sürü şey deneyip başaramadık ama burası motive ediyor. Ben 15 kilo verdim, biraz yavaş oldu ama sonuçta oldu.
Hoşbulduk canim :)
Tamam canım sen bilirsinNego kızma bacım buna gerçekten ihtiyacım var dedimya kendime bi nevi ceza verdim ben liste demek gerçekten hakedenlerin yeri ben haketmedim kaç haftadır bu hafta kendimi bi ringe sokmak istiyorum 85 görmeden listeye girmiycem girmek içinde aslında haketmek içinde çaba göstermem gerekecek benim için çok büyük motive olacağına inanıyorum bir nevi kovuldum gibi hissediyorum şuan
Di mi pastelimMerhaba Elhancımgörüşemedik bayadır.
Elalis hoş geldin kazazede olsan da gel nolcak sağsiniz ya çok şükür.Kız uçurumdan yuvarlandık ya dingil kobak ne mezunu
Süper tatlım ben de aynı senin durumdaydım. Pazartesi 61.7 diydi tartı. -600 gram gitti aslında bende de. Tabi cuma 61.4 olunca listeye -300 yansıdı. Canımız sağ olsun pes etmeyeceğiz di mi tatlım.Hafta başı artiydim canım. Vermiş sayılırım ama gecen haftaya göre eksi yok haliyle.
Helal bacima kim tutar biziTaze kanlar geldi inş Haftaya toparlamış oluruz bazen çıkmak için en dibi görmek gerekiyor haydin kızlar el ele verelim takımı 1. Liklere taşıyalım biz bunu yaptık yine yaparız bazen tökezleye biliriz ama biz kadınlar yapamıycamız şey yoktur kaldırın totoları biz bu değiliz olmamalıyız yapanlardan neyimiz eksik degilmi
Kahve de öyleÇay ne güzel nimet
Kolay gelsin canım, bende şimdi başlıycam ev işineHayırlı cumalar arkadaşlarçok şükür evime döndüm şimdi evi toparlamaya çalışıyorum işte
Çay kadar olamaz kahveKahve de öyle
Hayırlı cumalar canım hosgeldinnnn ❤Hayırlı cumalar arkadaşlarçok şükür evime döndüm şimdi evi toparlamaya çalışıyorum işte
Baktım tatlım. Tekrardan hayırlı olsun. Bırakma bak takımı tamam mı? Bu ilk adımdı sonrakiler daha verimli olacak.Hoşbulduk . Memnun oldum canım. İnşallah
Hoşbulduk . Tanışdığımıza memnun oldum abla. Teşekkür ederim. Formu doldurdum. Baka bilirsiniz :))
Yok takımı birakmaya niyetim yok. Zar zor toparladım kendimi inaniyorum kendime yapa bilirim. İnşallah yaa.Baktım tatlım. Tekrardan hayırlı olsun. Bırakma bak takımı tamam mı? Bu ilk adımdı sonrakiler daha verimli olacak.
Yuvaya hoş geldin hippom. Perde pilavını yedin mi kızHayırlı cumalar arkadaşlarçok şükür evime döndüm şimdi evi toparlamaya çalışıyorum işte
Bu harika ...inanmak önemliYok takımı birakmaya niyetim yok. Zar zor toparladım kendimi inaniyorum kendime yapa bilirim. İnşallah yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?