Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Listeden cıkmıyor musun canım sen devam edecek misin
Liste dışı devam edicem kaptanım oruçlarıma niyet ettim bitirmem lazım 3 cuma aranızdayım inş benim kendime hedeflerim var inş onları yapıcam listeyi etkiliyorum az biraz toparlim kendimi

Nego kızma bacım buna gerçekten ihtiyacım var dedimya kendime bi nevi ceza verdim ben liste demek gerçekten hakedenlerin yeri ben haketmedim kaç haftadır bu hafta kendimi bi ringe sokmak istiyorum 85 görmeden listeye girmiycem girmek içinde aslında haketmek içinde çaba göstermem gerekecek benim için çok büyük motive olacağına inanıyorum bir nevi kovuldum gibi hissediyorum şuan

Tamam canım sen bilirsin

Merhaba Elhancım görüşemedik bayadır.
Di mi pastelim Özlemle sarılıyorum gül yüzünden öperim bitanemm. Nasılsın her şey yolunda umarım. Bugün moralim çok iyi. Resmen tartiyla aramda duygusal bir bağ oluştu. -300 bile mutluluk sebebim oldu. Karsilikli aşk yaşıyoruz o mutlu ben mutlu. Sende durumlar nasıl kuzum

Hafta başı artiydim canım. Vermiş sayılırım ama gecen haftaya göre eksi yok haliyle.
Süper tatlım ben de aynı senin durumdaydım. Pazartesi 61.7 diydi tartı. -600 gram gitti aslında bende de. Tabi cuma 61.4 olunca listeye -300 yansıdı. Canımız sağ olsun pes etmeyeceğiz di mi tatlım.Heyecan devam ediyor.

Helal bacima kim tutar bizi Fuze gibi geliyoruz inşallah yeni haftaya. 5' leri görmeden ölmeyim noluuur

Baktım tatlım. Tekrardan hayırlı olsun. Bırakma bak takımı tamam mı? Bu ilk adımdı sonrakiler daha verimli olacak.
Yok takımı birakmaya niyetim yok. Zar zor toparladım kendimi inaniyorum kendime yapa bilirim. İnşallah yaa.

Hayırlı cumalar arkadaşlar çok şükür evime döndüm şimdi evi toparlamaya çalışıyorum işte
Yuvaya hoş geldin hippom. Perde pilavını yedin mi kız o ne müthiş görüntüydü öyle. ( Kısık sesle yazıyorum) Siirtli misin tatlım?
Yok takımı birakmaya niyetim yok. Zar zor toparladım kendimi inaniyorum kendime yapa bilirim. İnşallah yaa.
Bu harika ...inanmak önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…