Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yuvaya hoş geldin hippom. Perde pilavını yedin mi kız o ne müthiş görüntüydü öyle. ( Kısık sesle yazıyorum) Siirtli misin tatlım?
Bu harika ...inanmak önemli
Evet cnm siirtliyim.. gitmesemde görmesemde oralıyız ama bizim ailede perde pilavı hiç yapılmaz ben araştırıp öğrendim
Perde pilavıından bi dilim yedim yanında çorba ile.. hatta hala evde var biliyo musun son kalan dilimi dolaptaydı kv ayağı kırılınca apar topar gittik dolapta kalmış.. evi baya toplamam lazım..

Perde pilavıından bi dilim yedim yanında çorba ile.. hatta hala evde var biliyo musun son kalan dilimi dolaptaydı kv ayağı kırılınca apar topar gittik dolapta kalmış.. evi baya toplamam lazım..
Nasıl annelerin annesi iyi mi canım ağrı sızı oluyor muymus hiç iki ayagimi birden kırmadım... Allah beni ne etmeye lafa bak yine de dikkatli olun içinde tavuk eti vardı bozulmasın kuzum.

Nasıl annelerin annesi iyi mi canım ağrı sızı oluyor muymus hiç iki ayagimi birden kırmadım... Allah beni ne etmeye lafa bak yine de dikkatli olun içinde tavuk eti vardı bozulmasın kuzum.
Aynı ayağını iki yerden kırdı cnm.. bide göğüs kafesi çatlamış.. şükür daha iyi toparlandı biraz..

Kalan yemekleri mecburen dökücem cnm.. yenmez artık kaç gün oldu

Aynı ayağını iki yerden kırdı cnm.. bide göğüs kafesi çatlamış.. şükür daha iyi toparlandı biraz..

Kalan yemekleri mecburen dökücem cnm.. yenmez artık kaç gün oldu
Niye aklımda iki ayak kaldı ki? Çok geçmiş olsun iyi olur inşallah.Cok kötü düşmüş göğüs kafesini iyi ki fark etmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…