Hippom' un Enfes Ev Yemekleri diye bir mekanla ülkemin gurmelerini yakalayabilirsin bak... Bu hünerini gelire dönüştürebilirsin canım...Bende ne yöresel tarifler var daha bi bilsen2 gün önce tas pilavı yaptım
Buzdolabında
Bilmem ki ilerde belki olur öle bişi.. şimdi nerdeHippom' un Enfes Ev Yemekleri diye bir mekanla ülkemin gurmelerini yakalayabilirsin bak... Bu hünerini gelire dönüştürebilirsin canım...Ellerine saglik evdekiler afiyetle yesinler tas pilavını sen yaklaşma bak...
Öyle olmuş resmen kumpasa geldimmalipina listeli misin artık?
Zayıfla da gel bacımÇoh beğendim çok lezzetliydi
Gene gelsem sana gene yerim
Valla eli çok lezzetli ablaHippom' un Enfes Ev Yemekleri diye bir mekanla ülkemin gurmelerini yakalayabilirsin bak... Bu hünerini gelire dönüştürebilirsin canım...Ellerine saglik evdekiler afiyetle yesinler tas pilavını sen yaklaşma bak...
Bilmem ki ilerde belki olur öle bişi.. şimdi nerdegirişimci kadın maşallah
Sanki geldiğimde çok ŞişkoydumZayıfla da gel bacım
Çarpılırsın vallaCenabı allah dolabıma koymuş nankörlük mü edeyim
Malim begendiyse kesinlikle eminim...Özendim sosyal hayatta da arkadaş olmanıza.Valla eli çok lezzetli abla
Üç senede bi kere buluşabildik ama ona da şükürMalim begendiyse kesinlikle eminim...Özendim sosyal hayatta da arkadaş olmanıza.
Cnm sen reformer pilates yapıyorsun sanırım, memnun musun, faydası oldu mu?Aaa neden ki walk walk hoşuma gidiyor benim. Uç yıl once diyetisyene giderken çok keyif alirdimDiz ameliyatı olduğum icin sadece pilatesle idare ediyorum ama arada leslie göz kırpıyor
Kilo almak bizim işimiz diyosun
Hatayda yaşıyorum kız.. yemek sektörünün kalbikuzuma niye olmasın ölmeyen sektör....yemekler...yeni nesil pişirmekten çok uzak...rekabet ortamin çok olmayacak
Ben zaten şişkoydun demedim qma listeye girdin ya.. onun için dedimSanki geldiğimde çok Şişkoydumtamam şişkoydum ama çok değildim
Allah ömür verirse seneye kasımda ordayım o zamana liste mi kalır kız,gelir yerim sen rahat olBen zaten şişkoydun demedim qma listeye girdin ya.. onun için dedim
Seneye kasım ne kız daha bi sene var..Allah ömür verirse seneye kasımda ordayım o zamana liste mi kalır kız,gelir yerim sen rahat ol
Napim senelik izin anca o zamana geliyoSeneye kasım ne kız daha bi sene var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?