Tamam canım olur✌kepekli makarna yicem olur mu
Yeni gördüm mesajını canım verirsinn hastaydın nasıl oldun canımKızlar iş başı evrak işlerim bitti ama oğlumun çifte vatandaşlık işleri için notere gittik eşimle. Hava burda çok değişik, sabah gökgürültüsü ve yağmur sonra deli gibi yakan güneş en sonunda inanılmaz rüzgarancak foruma girebildim.
Pazartesi: 57.6 kg
Cuma: 57.6 kg
Sabitim ama 1.3 kilo almışım ya
Aferin cınım tibriklir
Listeye girişimizi nerde kutluyoruz?
Buzdolabında
Gelin ben size havai fişek patlatıp kutlatıcamCenabı allah dolabıma koymuş nankörlük mü edeyim
Cnm boğazım kötü sadece, şükür daha iyiyim.Yeni gördüm mesajını canım verirsinn hastaydın nasıl oldun canım
Cokk yorgunum tüm mesajlara bakamıyorum
Olsun canım bu hafta artık düzene girersinKızlar iş başı evrak işlerim bitti ama oğlumun çifte vatandaşlık işleri için notere gittik eşimle. Hava burda çok değişik, sabah gökgürültüsü ve yağmur sonra deli gibi yakan güneş en sonunda inanılmaz rüzgarancak foruma girebildim.
İyi yemişsin
Süper afiyet olsun canımKızlar bugün yine çok yoğunum, bı turlu bakamiyorum buraya. Ama hem kahvaltı hem öğle yemeği yedim meraklanmayinNego
Eski dostum kendisiAva mi çıktın kız, herkesi saçından sürüye sürüye geliyorsun
Canım her gün düzenli yazsan çok motive olursunVallahi unuttum gitti yaabişey de yemedim fazla yazmaya gerek duymadım bile. 1 dilim ekmek kahvaltı 1 yumurta bir dilim peynir
Zipzip- kaptanım bugün makarna yesem olur mu
Kaptanım neden izin veriyorsun, arkadaş pideleri gömmese daha güzel eksi getirecekti, kaçamak hakkını doldurdu oOlır canım ama bu hafta kacamak görmeyelim
Gecmis olsun canım ❤Cnm boğazım kötü sadece, şükür daha iyiyim.
Ablanın ameliyatı nasıl geçti, inşallah iyidir ❤
Cnm sen reformer pilates yapıyorsun sanırım, memnun musun, faydası oldu mu?
Canım liste işinden hiç anlamıyorum benListenimizi kontrol edebilecek biri var mı kafam cok dagınık yalnıs yapmayayım
Amacım izin vermek değildi ama cuma yesin diger günler yerse ceza veririz kacamak yasak artıkKaptanım neden izin veriyorsun, arkadaş pideleri gömmese daha güzel eksi getirecekti, kaçamak hakkını doldurdu o
Tamam canım tesekkur ederim yinede takımla ilgilen yeterCanım liste işinden hiç anlamıyorum ben
Çoook sevindim cnm,özellikle karın germe zahmetli diye duymuştum. Maşallah toparlamaya başlamışGecmis olsun canım ❤
Cok sükür iyi durumu canım yürümeye basladı simdi
Gözün hiç arkada kalmasın, sopamla burdayımTamam canım tesekkur ederim yinede takımla ilgilen yeter
Kızlar iş başı evrak işlerim bitti ama oğlumun çifte vatandaşlık işleri için notere gittik eşimle. Hava burda çok değişik, sabah gökgürültüsü ve yağmur sonra deli gibi yakan güneş en sonunda inanılmaz rüzgarancak foruma girebildim.
Ne kadar süre gitti acaba kayınvalidenFizik tedavi bitti hemen ona başladım, daha çok yeni, zamanla göreceğim. Kayınvalidem gitmişti, kilo vermeden iki beden incelmişti.
Normalde daha agrılı bir ameliyatmis ama suan için cok agrım yok diyor durumuda iyiye gidiyorÇoook sevindim cnm,özellikle karın germe zahmetli diye duymuştum. Maşallah toparlamaya başlamışinşallah hemencecik iyileşir. Sende dinlenme şansı bulursun umarım, birkaç gün hastanede çok yorucu geçiyor maalesef
Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin canım. Vatandaşlık işleminde yol kat edebildiniz mi biraz? Aralık'a az kaldı inşallah güzel bir ortam seni bekliyordur.Kızlar iş başı evrak işlerim bitti ama oğlumun çifte vatandaşlık işleri için notere gittik eşimle. Hava burda çok değişik, sabah gökgürültüsü ve yağmur sonra deli gibi yakan güneş en sonunda inanılmaz rüzgarancak foruma girebildim.
Ablam ilk önce ona gitti canım kol ve bacakları ciddi anlamda toparlanmısCnm sen reformer pilates yapıyorsun sanırım, memnun musun, faydası oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?