Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yeni gördüm mesajını canım verirsinn hastaydın nasıl oldun canım
Cokk yorgunum tüm mesajlara bakamıyorum

Olsun canım bu hafta artık düzene girersin
İyi yemişsin
Kızlar bugün yine çok yoğunum, bı turlu bakamiyorum buraya. Ama hem kahvaltı hem öğle yemeği yedim meraklanmayin Nego
Süper afiyet olsun canım
Ava mi çıktın kız, herkesi saçından sürüye sürüye geliyorsun
Eski dostum kendisi
Vallahi unuttum gitti yaa bişey de yemedim fazla yazmaya gerek duymadım bile. 1 dilim ekmek kahvaltı 1 yumurta bir dilim peynir
Canım her gün düzenli yazsan çok motive olursun
Zipzip- kaptanım bugün makarna yesem olur mu
Olır canım ama bu hafta kacamak görmeyelim
Kaptanım neden izin veriyorsun, arkadaş pideleri gömmese daha güzel eksi getirecekti, kaçamak hakkını doldurdu o

Cnm sen reformer pilates yapıyorsun sanırım, memnun musun, faydası oldu mu?

Fizik tedavi bitti hemen ona başladım, daha çok yeni, zamanla göreceğim. Kayınvalidem gitmişti, kilo vermeden iki beden incelmişti.

Gecmis olsun canım ❤
Cok sükür iyi durumu canım yürümeye basladı simdi
Çoook sevindim cnm,özellikle karın germe zahmetli diye duymuştum. Maşallah toparlamaya başlamış inşallah hemencecik iyileşir. Sende dinlenme şansı bulursun umarım, birkaç gün hastanede çok yorucu geçiyor maalesef

Evrak işlerine çok sevindim, epey yorulmuştun günlerdir, is hayatin güzellikler sunsun insallah
Kilo isini de takma, bu ara dikkat edemedin, yeni is yeni kilolar

Fizik tedavi bitti hemen ona başladım, daha çok yeni, zamanla göreceğim. Kayınvalidem gitmişti, kilo vermeden iki beden incelmişti.
Ne kadar süre gitti acaba kayınvaliden kuzenimde gitti ama kız zaten manken gibi maaşallah pek anlayamadım farkı.

Ben şu an 36 bedenim ama sıkılaşmak istiyorum. Tavsiye eder misin reformer pilatesi?

Normalde daha agrılı bir ameliyatmis ama suan için cok agrım yok diyor durumuda iyiye gidiyor
2 saatlik uykuyla duruyorum kardesim gelecek bugün o gelince eve giderim yada yarın sabah giderim canım

Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin canım. Vatandaşlık işleminde yol kat edebildiniz mi biraz? Aralık'a az kaldı inşallah güzel bir ortam seni bekliyordur. Kiloya gelince geçmişi temizledin ya bundan sonra daha dikkatli oluruz. Hastalık, koşuşturma derken olanlar oldu elinden geleni yaptın için rahat olsun. Ben de toparlanmaya çalışıyorum önümüz aydınlık inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…