Tebrik ederim canım, bu da güzel ama spora ihtiyacın var sanki.
Çok sevindim canım 61 lerden kurtuldun ya inşallah gerisi de gelecek
Tebrik ederim canım, hasta halinle bu da iyi bir fark.İlaç saatim geçmesin diye beklemedim, hastalık ilaçlar, su tüketememek, sonuç bu kadar oldu. Liste yine sonraya kaldı :/
Geçen hafta ki kilo : 71
Bu hafta ki kilo : 70.5
Fark : - 500
Yüzde : 0.70
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlar
Çok var çok tatlım. Yürüyüşe güveniyordum yaş yağmur, arkasından soğuklar çıkamıyorum fazla. Biliyor musun evde eliptik var. Geçenlerde eşim şunu letsgoya koyalım boşu boşuna evde yatıyor dedi kıyametleri kopardım. Totosun kalkması lazım...Tebrik ederim canım, bu da güzel ama spora ihtiyacın var sanki.
Di mi tatlım..gerisi gelir inşallah...Çok sevindim canım 61 lerden kurtuldun ya inşallah gerisi de gelecek
Almıyor olman ciddi bir miktar canım hafife alma. Bı katkım olduysa çok mutlu olurum. Ben bildirim için biraz daha bekliyorum canım ama şu anki bile gayet güzel.Teşekkür ederim içirdiğin sularla canım.....150 gr filan ciddi bir miktar değil... sen naptın?
Hippom benim kayınvalide nasıl oldu?Günaydın arkadaşlar
Sağol canımTebrik ederim canım, hasta halinle bu da iyi bir fark.
Çok sevindim canım çok uğraştın ama detoks işe yaradıAlmıyor olman ciddi bir miktar canım hafife alma. Bı katkım olduysa çok mutlu olurum. Ben bildirim için biraz daha bekliyorum canım ama şu anki bile gayet güzel.
Kimisi de öneriyor kahveyi. Bilemedim valla hangisi doğru. Ben çok nadiren içiyorum artık.Ay ben de bırakamıyorum kahveyi, su tuttuğu icin ödem yapıyor demişti bir ara diyetisyen ama ben içiyorum valla
Süper işte evde aletin de varmış. En kalori yaktiranindan hem de. Kışın dışarda yürüyüş zor zaten. Ben evde koşu bandında yürüyorum, yazın ne güzel disardaydimÇok var çok tatlım. Yürüyüşe güveniyordum yaş yağmur, arkasından soğuklar çıkamıyorum fazla. Biliyor musun evde eliptik var. Geçenlerde eşim şunu letsgoya koyalım boşu boşuna evde yatıyor dedi kıyametleri kopardım. Totosun kalkması lazım...
Cnm yatıyo hala.. ben 1 hafta kaldım yanında sonra malum okul çoluk çocuk eve döndüm.. o günden beri hastayım..Hippom benim kayınvalide nasıl oldu?
Kimisi de öneriyor kahveyi. Bilemedim valla hangisi doğru. Ben çok nadiren içiyorum artık.
Çok işe yaradı, keşke daha önce deneseydim. Tadına da çok alıştım açıkçası.Çok sevindim canım çok uğraştın ama detoks işe yaradı
Benim bildiğim kahve kalorisiz ve ödem atıcı..Kimisi de öneriyor kahveyi. Bilemedim valla hangisi doğru. Ben çok nadiren içiyorum artık.
Acı olmuyor mu o filtre kahveler. Ben şekersiz içemiyorum diye hiçbir kahveye yanasmiyorum en temiziTürk kahvesi öneriyorlar canim, metabolizmayı hızlandırıyormuş. Benim onunla hiç aram yok, ben filtre kahve seviyorum
Kahveyle aram cok yoktur canım dün ilk defa filtre kahve içtim acı gelmedi banaAcı olmuyor mu o filtre kahveler. Ben şekersiz içemiyorum diye hiçbir kahveye yanasmiyorum en temizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?