Tamam canımZipzip- canım tartıldım ama biraz daha beklemek istiyorum, o yüzden bildirim yapmıyorum haberin olsun.
süpersin canım harika eksi tebrikler
tebrik ederim abla güzel eksi
Bence çok güzel eksi tebriklerİlaç saatim geçmesin diye beklemedim, hastalık ilaçlar, su tüketememek, sonuç bu kadar oldu. Liste yine sonraya kaldı :/
Geçen hafta ki kilo : 71
Bu hafta ki kilo : 70.5
Fark : - 500
Yüzde : 0.70
Oranım 1.50 ye yakin, biraz daha ekleyip azıcık eksi görürsem 1.60 a yakınTamam canım
Ben hiç denemedim, kahve tutkunu olmadığım için bakma gereği hissetmedim.Kahveyle aram cok yoktur canım dün ilk defa filtre kahve içtim acı gelmedi bana
Tebrik ederim canım o zaman güzel eksiOranım 1.50 ye yakin, biraz daha ekleyip azıcık eksi görürsem 1.60 a yakın
Çok şükür sonunda eksi gördümTebrik ederim canım o zaman güzel eksi
Bende öyleyim canım ablam da tam tersi cok kahve içiyor dün evde yapıp içtikBen hiç denemedim, kahve tutkunu olmadığım için bakma gereği hissetmedim.
Acı olmuyor mu o filtre kahveler. Ben şekersiz içemiyorum diye hiçbir kahveye yanasmiyorum en temizi
Neden bekliyorsun canim, ben hemen tartılıyorum da beklemek mi gerekiyorZipzip- canım tartıldım ama biraz daha beklemek istiyorum, o yüzden bildirim yapmıyorum haberin olsun.
süpersin canım harika eksi tebrikler
Bence çok güzel eksi tebrikler
Hosgeldinnnn canım evet haberim varSlm kizlar
Ben 8. Takimdan size tansfer oluyorum.
Meryem abla haber vermis sanirim.
Su an isteyim bildirim yapip kacayim. Aksam eve gecince kendimi tanitirim kaynasiriz insallah.
Hepimize hayirli olsun.
Gecen hafta 84.5
Bu hafta 82.5
Fark 2.0
Sagol cnm. Tekrar tesekkur ederim beni kabul ettiginiz icin ❤Hosgeldinnnn canım evet haberim var
Cook güzel kilo vermişsin bu haftada tebrik ediyorum
Kolay gelsin askama görüşürüz
Elalisim karşında sana benzeyen biri var.
Aynen canım,içmediğim gün yoktur.bazen orucu bile kahve sigarayla açarımKahve delisi birisin demek ki. Ben normalde çok sevmem içmem ama hamileyken kahve için çıldırıyordum. Oğlum da bebekliginden beri çok sever, özellikle Türk kahvesini.
Avakado olgun olsun öncelikle.ister çatalla ez ister rondodan geçir.tuz,sarımsak,nane, zeytinyağı,limon,pul biber ekle ve karıştır.benim yaptığım tarif bu canımKızlar biri bana avakado tarifi versin. Şu kahvaltılık lezzetli sos tarifinden.
Tebrik ederim canım güzel eksi
Ben sevmiyorum canım onu hiç, o yüzden tarifim yokKızlar biri bana avakado tarifi versin. Şu kahvaltılık lezzetli sos tarifinden.
Sağol canımsüpersin canım harika eksi tebrikler
Bence çok güzel eksi tebrikler
Hoş geldin aramızaSlm kizlar
Ben 8. Takimdan size tansfer oluyorum.
Meryem abla haber vermis sanirim.
Su an isteyim bildirim yapip kacayim. Aksam eve gecince kendimi tanitirim kaynasiriz insallah.
Hepimize hayirli olsun.
Gecen hafta 84.5
Bu hafta 82.5
Fark 2.0
O neydi gııııızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?