- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
o ne güzel kilo öyleSabahki kilomu bırakıp kaçayım 58.75 kg
Tebrikler cnm
Tebrikler cnm ❤
Bu reformer dediğin gibi 2 beden inceltiyorsa ve diz problemi olanlarda yapabiliyorsa (bende iltihaplı eklem romatizması var) bende şu ay geçsin başlamayı düşünüyorum. Kilo vermesem bile sıkışmam yeterli benim için. Tek sorun akşamları çok yorgun oluyorum bu ara...zorlanır mıyım sence cnm?Ben dizimden dolayı sadece 3 gün reformer yapıyorum ama
Elalisim karşında sana benzeyen biri var.Evet ama ben hep böyle az yiyorum zatendiyet yapsam da yapmasam midem çabuk doluyor.tek fark aralarda abur cubur yok
Cook gecmis olsun canımYok canım ayırma geldim. Çok hastaydım ondan gelemedim. Hasta olduğum için de kayınvalidem de kaldım. Çocuğa o baktı bende yatıp dinlendim. Ateşim falan yükseti hiç birşeye bakamadım.
Gelmeyince öyle sanıyorum bırakıp giden cok oluyor :)Saol canım. Çok şükür toparladım. Bugün artık eve gelebildim. Kendimi iyi hissediyorum. Bu süre de tabi buraya da giremedim.Zipzip- kaçtığımı sandı sanırım :)
Cook gecmis olsun canımTuğçeyi yatırmışlar ben hastaneye gidiyorum internetim yok haberiniz olsun
Ablacım ortalamaya bakalım derece yapamazsak alalım dereceye ihtiyacımız var sarı kartı sildirmemiz lazımZipzipim yarın listeye girebilir miyim?
Fıstık ezmesi yerine fıstıgın kendini yesen canım onun içinde neler var seker var mı dogal mı
Günaydın canım ❤herkese günaydın kilom 62.6
Süpersin canım korumaya devamSabahki kilomu bırakıp kaçayım 58.75 kg
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤Kızlar günaydın ❤ Güncel kilom 57,7 (regl olduğum için inanılmaz şişliğim var ve demir hapları tuvalet sorunu yaptı bende).
Günaydın ablacım ❤ ❤Herkeslere şöyle kocaman bol sevgi içeren negomhavali
Günaaaaaaydiiiiiiin
Tamam canım...Cook gecmis olsun canım
Gelmeyince öyle sanıyorum bırakıp giden cok oluyor :)
Cook gecmis olsun canım
Ablacım ortalamaya bakalım derece yapamazsak alalım dereceye ihtiyacımız var sarı kartı sildirmemiz lazım
Fıstık ezmesi yerine fıstıgın kendini yesen canım onun içinde neler var seker var mı dogal mı
Günaydın canım ❤
Geldiğinde 63 dü sanırım güzel eksi yinede haftaya daha iyi olur
Süpersin canım korumaya devam
Günaydın canım ❤
Tebrik ederim.güzel eksi haftaya listeye alalım seni süre dolmamıs bugun
Günaydın canım ❤
Regl oldugun için gercek kilon değildir zaten canım
Günaydın ablacım ❤ ❤
Zipzipim başka takımdan biri transfer olduğunda bugün bildirimi bize yapabiliyor mu?Cook gecmis olsun canım
Gelmeyince öyle sanıyorum bırakıp giden cok oluyor :)
Cook gecmis olsun canım
Ablacım ortalamaya bakalım derece yapamazsak alalım dereceye ihtiyacımız var sarı kartı sildirmemiz lazım
Günaydın canım ❤
Geldiğinde 63 dü sanırım güzel eksi yinede haftaya daha iyi olur
Süpersin canım korumaya devam
Günaydın canım ❤
Tebrik ederim.güzel eksi haftaya listeye alalım seni süre dolmamıs bugun
Günaydın canım ❤
Regl oldugun için gercek kilon değildir zaten canım
Günaydın ablacım ❤ ❤
Canım mesajı şimdi gördüm, inşallah iyisinizdir. Bizi habersiz bırakma.Tuğçeyi yatırmışlar ben hastaneye gidiyorum internetim yok haberiniz olsun
Harika bir tarif çok teşekkür ederim canım. Balığın kulağına kar kaçmış mıdırCanim 1 kg hamsi 1 bag maydanoz yarim bag yesil sogan 1 kuru sogan birazcik varsa prasanin yesil yapragi azcikta paziyi minik minik dogradim uzerine 1 yumurta bir fiske tuz karabiber pulbiber 3 dis sarimsak rendesi cok az zeytin yagi duruma gore ki ben genelde 4 yk misir unu kullaniyorum katip kofte gibi yoguruyorum ister zeytin yaginda kizart ister firinda pisir
Canım burdan uzak durdukça daha zor oluyor. Burda bir başkasının az ve dengeli yediğini görünce bile özeniyor insan ya da birileri menume yorum yapacak diye zararlı şeyleri yemeye cekiniyorsun. O yüzden mümkün olduğunca aramızda olmalısın. Regl günleri hepimizi kötü etkiliyor, sıkma canını dengeleme yaparak düzenine dönersin.Merhaba . İyi akşamlar. Kaç gündür doğru dürüst uğrayamadım. Bugün kendimi hiç iyi hiss etmedim. Motivasyonumun düştüğünü anladım. Bundan böyle buraya daha sık gelmeye çalışaçağım. Bide bugün regl oldum. Çok zor geçti biraz fazla yedimama sağlıksız zararlı birşey yemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?