Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben dizimden dolayı sadece 3 gün reformer yapıyorum ama
Bu reformer dediğin gibi 2 beden inceltiyorsa ve diz problemi olanlarda yapabiliyorsa (bende iltihaplı eklem romatizması var) bende şu ay geçsin başlamayı düşünüyorum. Kilo vermesem bile sıkışmam yeterli benim için. Tek sorun akşamları çok yorgun oluyorum bu ara...zorlanır mıyım sence cnm?

Yok canım ayırma geldim. Çok hastaydım ondan gelemedim. Hasta olduğum için de kayınvalidem de kaldım. Çocuğa o baktı bende yatıp dinlendim. Ateşim falan yükseti hiç birşeye bakamadım.
Cook gecmis olsun canım
Saol canım. Çok şükür toparladım. Bugün artık eve gelebildim. Kendimi iyi hissediyorum. Bu süre de tabi buraya da giremedim. Zipzip- kaçtığımı sandı sanırım :)
Gelmeyince öyle sanıyorum bırakıp giden cok oluyor :)
Tuğçeyi yatırmışlar ben hastaneye gidiyorum internetim yok haberiniz olsun
Cook gecmis olsun canım
Zipzipim yarın listeye girebilir miyim?
Ablacım ortalamaya bakalım derece yapamazsak alalım dereceye ihtiyacımız var sarı kartı sildirmemiz lazım
Fıstık ezmesi yerine fıstıgın kendini yesen canım onun içinde neler var seker var mı dogal mı
herkese günaydın kilom 62.6
Günaydın canım ❤
Geldiğinde 63 dü sanırım güzel eksi yinede haftaya daha iyi olur
Sabahki kilomu bırakıp kaçayım 58.75 kg
Süpersin canım korumaya devam
Günaydın kızlar! Kilo bildirimimi yapayım.
60.8, fark -1.1 Zipzip-
Günaydın canım ❤
Tebrik ederim.güzel eksi haftaya listeye alalım seni süre dolmamıs bugun
Kızlar günaydın ❤ Güncel kilom 57,7 (regl olduğum için inanılmaz şişliğim var ve demir hapları tuvalet sorunu yaptı bende).
Günaydın canım ❤
Regl oldugun için gercek kilon değildir zaten canım
Herkeslere şöyle kocaman bol sevgi içeren negomhavali
Günaaaaaaydiiiiiiin
Günaydın ablacım ❤ ❤

***6.Takım 651.Etap ***

Ytmz(63.6/
snglmlk(63.0/
Canfeb(67.7/
merryangel(71.0/
Malipina(98.6/
Bonus(109.5/

6.Takım Ortalaması :%

Free liste

Elhan (61.1/ ) 645.etapta izne ayrildi
hasbeenandgone ( 58.9/58.75/0.15/%0.25)
Negohatun(71/) 646.etapta 69.5 ile izne ayrıldı
caglaa00 (66.9) yeni uye
mavitosbik07 (61.9/60.8/1.1/%1.77)yeni üye
pastel34(62.8/)649.etapta 63.7 izne ayrılan üye
birmuhendisanne (57.6/57.7/+0.1/-%0.17) 649.Etap ta 56.3 ile bildirimsiz izne ayrılan üye
Gulumse25 (88.0) 650.etapta 88 kilo ile izne ayrıldı
Elalis
_happy_mom_
Poyraznisam
-Artemis(63.0/62.6/0.4/%0.63)
lalegul52

Tamam canım...

Zipzipim başka takımdan biri transfer olduğunda bugün bildirimi bize yapabiliyor mu?

Harika bir tarif çok teşekkür ederim canım. Balığın kulağına kar kaçmış mıdır
Hamsi zamanı geldiyse haber edin bi dostlaaar Mis gibi tarifimiz de gelmiş...yeter tava, kızartma şekli biraz da köfte yapalım...

Canım burdan uzak durdukça daha zor oluyor. Burda bir başkasının az ve dengeli yediğini görünce bile özeniyor insan ya da birileri menume yorum yapacak diye zararlı şeyleri yemeye cekiniyorsun. O yüzden mümkün olduğunca aramızda olmalısın. Regl günleri hepimizi kötü etkiliyor, sıkma canını dengeleme yaparak düzenine dönersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…