Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Su kesinlikle artmalı.evde de tadilat badana boya var spora hiç halim kalmıyor,şu işlerimi.bitireyim hem spor yapıcam hem burda aktif olucam inşallah
Kocanı bırak de nescafeyi bırak deme nolaarrr
Kahve delisi birisin demek ki. Ben normalde çok sevmem içmem ama hamileyken kahve için çıldırıyordum. Oğlum da bebekliginden beri çok sever, özellikle Türk kahvesini.
 
herkese günaydın kilom 62.6
Canım geçen hafta ki kilonla beraber yazar mısın
Sabahki kilomu bırakıp kaçayım 58.75 kg
Maşaallah harikasın
Günaydın kızlar! Kilo bildirimimi yapayım.
60.8, fark -1.1 Zipzip-
Yaa işte buuu
Kızlar günaydın ❤ Güncel kilom 57,7 (regl olduğum için inanılmaz şişliğim var ve demir hapları tuvalet sorunu yaptı bende).
Günaydın canım
60.7
Geçen hafta 61.1
-400
Bu hafta catladim resmen anca bu kadar.

Zipzip-
Tebrik ederim abla
 
Amin... Tez vakitte iyileşirsin inşallah

Senin menülere bu göz atayim ne yiyorsun diye .

Canım ya çok geçmiş olsun inşaAllah tez vakitte şifa bulur yavrucak.
İki gün kabak detoksu yaptım canım. Normalde 3 gün yapılıyor ama ben dışarda olacağım için son günü yapamadım.
 
Canım sabah iki yumurta iki dilim peynir yiyorsun. Ben ilk gün haşlama yaptım, yumurtayı ekmeksiz yiyemedigim için 2-3 lokma ekmek de attım ağzıma. İkinci gün peynirli omlet yapıp hepsini bir arada yedim, yine bikac lokma ekmekle. Kahvaltı 3 gün boyunca aynı. Normalinde ekmek yok.

Kabak: 2 tane kabağı rendeleyip yağsız kavuruyorsun, 2 kaşık istediğin yoğurt ile karıştırıp üzerine baharat atıp içine de 2 ceviz kırıp yiyorsun. Hem öğle hem akşam 3 gün.
Ben bunu da biraz değiştirdim. 1 kabak yaptım, iki çok fazlaydı bana göre. 1 kabağı halka şeklinde dilimledim, bulamaç gibi olursa yiyemem çünkü. Dilimledigim kabaklara sıcak su koyup az tuz atıp öyle pişirdim. Süzme yoğurt koydum, diğeri sulanıyor diye. Üzerine bol pul biber atıp yedim. Cevizleri de içine koymadan yanında yedim. Ben biraz değişiklik yapmış oldum yani.

Gün içinde ikindi vaktinde 2 meyve hakkin var. Küçük ve şekersiz meyveler seç bence. 3 lt su şart.
 
Günaydın arkadaşlar hemen bı geçmiş yapayım.
Günaydın canım ❤
Zipzipim başka takımdan biri transfer olduğunda bugün bildirimi bize yapabiliyor mu?
Evet abla bugün bildirimi bize yapması gerekiyor bizim listede yer alacak transfer diye belirteceğiz
60.7
Geçen hafta 61.1
-400
Bu hafta catladim resmen anca bu kadar.

Zipzip-
Güzel eksi tebrik ederim ablacım
İlaç saatim geçmesin diye beklemedim, hastalık ilaçlar, su tüketememek, sonuç bu kadar oldu. Liste yine sonraya kaldı :/

Geçen hafta ki kilo : 71
Bu hafta ki kilo : 70.5
Fark : - 500
Yüzde : 0.70
Tebrik ederim canım hastalıga ragmen eksi geldin haftaya alırız listeye sen iyi ol ilaclarını iç
 
Ben de kabaca böyle anlamıştım, bu kadar sinirlandirmayla baş edemem diye devamına bakmadım.
 
Afiyet olsun canım menü de spor da güzel
Makarna ve kısır miktarı ne kadar? Tartıdan bir gün önce bulgur gibi şişkinlik yapacak şeyler yemesek daha güzel eksi görürüz
Yine kuş kadar menülerle Elalis, biliyorum böyle yiyorsun ama bari dolu dolu ye o yemeklerden
Ev içinde ne kadar aktif oldu şahitim
Afiyet olsun canım güzel menü, keşke o çiğ köfte perşembe olmasaydı şişirebilir
Menün sporun on numara yorum yapmaya bile gerek yok
Afiyet olsun canım güzel menü
Güzel menü, spor, su
Afiyet olsun canım güzel menü, spor, su.
Pirinç pilavı olmasa da olurmuş
 

Benim gittiğim yer fizik tedavi merkezi, fizyoterapist eşliğinde yapıyorsun. Bende boyun fıtığı da var mesela, sıkıntını bildikleri icin ona göre ayarlıyorlar. Sürekli sorar hocam, agrin var mi diye. Dün bir hareketi yaparken belim agridi dedim, hemen sert bir silindir getirdi, onun üzerinde rahatladım ve devam ettim. Dizimde bir sıkıntı yasarsam da masaj ve bandajla müdahale eder vs. Çok uzun oldu ama gideceksen bu tarz bir yere gitmeni tavsiye ederim. İşleri sürekli vucut olduğu icin ayarlama yapıyorlar.
 

Günaydın canım, liste şart değil benim icin zaten, burada motive oluyorum
 
Kızlar günaydın ❤ Güncel kilom 57,7 (regl olduğum için inanılmaz şişliğim var ve demir hapları tuvalet sorunu yaptı bende).
Aaa aklıma geldi benim de tuvalet sorunum haplardan demek ki. Ben de başlamıştım. İki gündür içmeyi unuttum ama o etkiledi geçen günlerde demek ki.
 

Pazarda her yer hamsi canim iki haftadır
 
Kahve delisi birisin demek ki. Ben normalde çok sevmem içmem ama hamileyken kahve için çıldırıyordum. Oğlum da bebekliginden beri çok sever, özellikle Türk kahvesini.

Ay ben de bırakamıyorum kahveyi, su tuttuğu icin ödem yapıyor demişti bir ara diyetisyen ama ben içiyorum valla
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…