Kahve delisi birisin demek ki. Ben normalde çok sevmem içmem ama hamileyken kahve için çıldırıyordum. Oğlum da bebekliginden beri çok sever, özellikle Türk kahvesini.Su kesinlikle artmalı.evde de tadilat badana boya var spora hiç halim kalmıyor,şu işlerimi.bitireyim hem spor yapıcam hem burda aktif olucam inşallah
Kocanı bırak de nescafeyi bırak deme nolaarrr
Canım geçen hafta ki kilonla beraber yazar mısınherkese günaydın kilom 62.6
Maşaallah harikasınSabahki kilomu bırakıp kaçayım 58.75 kg
Yaa işte buuu
Günaydın canımKızlar günaydın ❤ Güncel kilom 57,7 (regl olduğum için inanılmaz şişliğim var ve demir hapları tuvalet sorunu yaptı bende).
Tebrik ederim abla
İki gün kabak detoksu yaptım canım. Normalde 3 gün yapılıyor ama ben dışarda olacağım için son günü yapamadım.Amin... Tez vakitte iyileşirsin inşallah
Senin menülere bu göz atayimne yiyorsun diye .
Canım ya çok geçmiş olsun inşaAllah tez vakitte şifa bulur yavrucak.
Negom senden korkuyordum en çokCanım geçen hafta ki kilonla beraber yazar mısın
Maşaallah harikasın
Yaa işte buuu
Günaydın canım
Tebrik ederim abla
Elinden geleni yaptın abla, benim sözüm yapmayanlaraNegom senden korkuyordum en çok
60.00 hedef koydun gide gide 400 gitti. Napim bacım abla niyetine idare ediver ki zaten ediyorsun.
Canım sabah iki yumurta iki dilim peynir yiyorsun. Ben ilk gün haşlama yaptım, yumurtayı ekmeksiz yiyemedigim için 2-3 lokma ekmek de attım ağzıma. İkinci gün peynirli omlet yapıp hepsini bir arada yedim, yine bikac lokma ekmekle. Kahvaltı 3 gün boyunca aynı. Normalinde ekmek yok.
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlarhemen bı geçmiş yapayım.
Evet abla bugün bildirimi bize yapması gerekiyor bizim listede yer alacak transfer diye belirteceğizZipzipim başka takımdan biri transfer olduğunda bugün bildirimi bize yapabiliyor mu?
Güzel eksi tebrik ederim ablacım
Tebrik ederim canım hastalıga ragmen eksi geldin haftaya alırız listeye sen iyi ol ilaclarını içİlaç saatim geçmesin diye beklemedim, hastalık ilaçlar, su tüketememek, sonuç bu kadar oldu. Liste yine sonraya kaldı :/
Geçen hafta ki kilo : 71
Bu hafta ki kilo : 70.5
Fark : - 500
Yüzde : 0.70
Ben de kabaca böyle anlamıştım, bu kadar sinirlandirmayla baş edemem diye devamına bakmadım.Bende çok anlayamadım. Bilgiler çok karışık. Tek anladığım karbonhidratı azaltacaksın, ama baya azaltacaksın. Meyvelerde falan da karbon var. O nedenler belirli meyveler dışında onlarda yasak. Unlu yapılan yiyecekler kesinlikle yasak zaten. Anladığım bu. Ama yağ alımını artıracaksın.
Önceki neydi canım. Ben geriden geliyorum belki yazmissindir ama.herkese günaydın kilom 62.6
Vermeye devam yani, tebrik ediyorum canımSabahki kilomu bırakıp kaçayım 58.75 kg
Süpersin canım harika bir fark.
Teşekkür ederim içirdiğin sularla canım.....150 gr filan ciddi bir miktar değil... sen naptın?Vermeye devam yani, tebrik ediyorum canım
Afiyet olsun canım menü de spor da güzel
Makarna ve kısır miktarı ne kadar? Tartıdan bir gün önce bulgur gibi şişkinlik yapacak şeyler yemesek daha güzel eksi görürüzBugünkü menüm
Sabah 10.00
Sucuklu yumurta
Domates peynir 2 kk
7 yeşil zeytin
1 çay kaşığı bal
2 dl ekmek
Öğle & İkindi 14.30
2 dl ekmek yerine
Makarna ve kısır yedim
Kahve
Akşam 18.30
Az domates
Az peynir
Az yumurta
İle gecirstirdim ekmeksiz, gündüz yediklerimden dolayı.
Kahve
1 bitki çayı
Su bugün 1.5 lt ancak olur
@Zipzip- @Negohatun @snglmlk
Yine kuş kadar menülerle Elalis, biliyorum böyle yiyorsun ama bari dolu dolu ye o yemeklerden
Afiyet olsun canım güzel menü, keşke o çiğ köfte perşembe olmasaydı şişirebilir5 Aralık
Saat 11:00
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir kibrit kutusu kadar tulum peyniri
Bir domates
Maydonoz
5 zeytin
Saat 13:30
Sütlü filtre kahve
Saat 19:00
Bir imam bayıldı
Bir tane çiğ köfte
Bir kahve daha içerim sanırım. Yatmadan yeşil çaydan içerim. Tartıyı olumlu etkiliyor.
1,5 litre su
Zipzip-
Menün sporun on numara yorum yapmaya bile gerek yokSaat 06:00 250 ml limonlu 250 ml cevizli su + 25.000 adim
Saat 08;30 sekersiz turk kahvesi + 500 ml ılık su
Saat 10;30 2 haslanmis yumurta 8 tam ceviz 250 ml ev kefiri bir kibrit kutusu beyaz peynir
Saat 12;30 300 ml limonlu soda
Saat 14;30 200 gram haslanmis et bir kase bol yesillikli salata
Saat 16:30 sade turk kahvesi 2 kuru kayisi 1 kuru incir 5 antep fistigi
Saat 18;30 5 tane hamsi kofte bol salata 250 ml tuzsuz ev ayrani
20;30 250 ml kefir ( ev yapimi)
3.5 lt su
50 dk leslie 5 mil
25 dk mekik
5+5+5 plank
30 dk jilian
Afiyet olsun canım güzel menü5 Aralık
Saat 8.30Bir küçük dilim ekmek Antep fıstığı peynir zeytin küçük bi parça pestil bi parça kızarmış yumurta
Saat 15.30 bi kase pırasa bi kase mercimek çorba
Saat 20.30 badem 1,5-2 kk peynir
1900 ml su-soda
15 dakika yürüdüm içtiğim tüm sularısonngulen e ithaf ediyorum. Akademisyen değilim kitap yazamadım bunu ithaf edebildim
Güzel menü, spor, suSabah 8.00 Bir filtre kahve
11.00 Peynir, zeytin, salatalık, badem, üç altınbaşak kepekli, bir tatlı kaşığı fıstık ezmesi
13.00 Sade Türk kahvesi(arkadaşlarla)
17.00 İki baget tavuk haşlama, bir dilim tb ekmeği, iki kaşık kereviz salatası
18.00 Sade Türk kahvesi (eşle)
İki fincan yeşil çay
İki litre su
8534 adım
@Zipzip- @Negohatun
Afiyet olsun canım güzel menü, spor, su.Saat 9:00 limonlu su
Kahvaltı saat 9:20 - 2 adet haşlanmış yumurta , 1 dlm çvd ekmeği , domates salatalık az peynir 2 adet ceviz , 1 fincan yeşil çay
Ara saat 11:30 - 1 adet elma
Öğle saat 13:30 - 4 YK pirinç pilavı , 2 parça ızgara et , 4 YK ev yoğurdu.
Ara saat 16:00 - 1.5 nar
Akşam saat 18:30 - Bol salata , 2 adet lahana sarma , 1 bardak ayran
Ara saat 20:00 yeşil çay
Su 2.5 litre
Spor 10.000 adım
İşe başlamak da biraz düzenini etkilemiştir canım ama geçecek merak etme.Kızlar günaydın ❤ Güncel kilom 57,7 (regl olduğum için inanılmaz şişliğim var ve demir hapları tuvalet sorunu yaptı bende).
Bu reformer dediğin gibi 2 beden inceltiyorsa ve diz problemi olanlarda yapabiliyorsa (bende iltihaplı eklem romatizması var) bende şu ay geçsin başlamayı düşünüyorum. Kilo vermesem bile sıkışmam yeterli benim için. Tek sorun akşamları çok yorgun oluyorum bu ara...zorlanır mıyım sence cnm?
Cook gecmis olsun canım
Gelmeyince öyle sanıyorum bırakıp giden cok oluyor :)
Cook gecmis olsun canım
Ablacım ortalamaya bakalım derece yapamazsak alalım dereceye ihtiyacımız var sarı kartı sildirmemiz lazım
Fıstık ezmesi yerine fıstıgın kendini yesen canım onun içinde neler var seker var mı dogal mı
Günaydın canım ❤
Geldiğinde 63 dü sanırım güzel eksi yinede haftaya daha iyi olur
Süpersin canım korumaya devam
Günaydın canım ❤
Tebrik ederim.güzel eksi haftaya listeye alalım seni süre dolmamıs bugun
Günaydın canım ❤
Regl oldugun için gercek kilon değildir zaten canım
Günaydın ablacım ❤ ❤
Aaa aklıma geldi benim de tuvalet sorunum haplardan demek ki. Ben de başlamıştım. İki gündür içmeyi unuttum ama o etkiledi geçen günlerde demek ki.Kızlar günaydın ❤ Güncel kilom 57,7 (regl olduğum için inanılmaz şişliğim var ve demir hapları tuvalet sorunu yaptı bende).
Harika bir tarif çok teşekkür ederim canım. Balığın kulağına kar kaçmış mıdır
Hamsi zamanı geldiyse haber edin bi dostlaaarMis gibi tarifimiz de gelmiş...yeter tava, kızartma şekli biraz da köfte yapalım...
Kahve delisi birisin demek ki. Ben normalde çok sevmem içmem ama hamileyken kahve için çıldırıyordum. Oğlum da bebekliginden beri çok sever, özellikle Türk kahvesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?