Şimdi tartildim tekrar arada 200 Gr farkettim canım. Beni bayağı etkiliyor erken tartilmak.Hiç bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu canim
Şimdi tartildim tekrar arada 200 Gr farkettim canım. Beni bayağı etkiliyor erken tartilmak.
Öyle çok ahım şahım değil canım yaa,ama transfer üyemizin oranı güzel. Bence iyi olacak bu hafta.Hadi artık takımı sarıdan kurtar
Ya nasıl değil, iki hafta sonra belki de 50 leri göreceksin ucundanÖyle çok ahım şahım değil canım yaa,ama transfer üyemizin oranı güzel. Bence iyi olacak bu hafta.
Canım çok sağolYa nasıl değil, iki hafta sonra belki de 50 leri göreceksin ucundan
Teşekkür ederim canım, sabredip listeden çıkmama onay vermediği için de çok teşekkür ederimTebrik ederim canım muhtesemsin bu hafta
Tatlım Çok geçmiş olsun. Yat dinlen diyeceğim de mümkün mü bilmiyorum.Cnm yatıyo hala.. ben 1 hafta kaldım yanında sonra malum okul çoluk çocuk eve döndüm.. o günden beri hastayım..
Nasıl ödem tuttuysam artıkO neydi gııııızzzz
Kaç kilo avakado lazım aplaZengin karı
Benim tarifte bu
Yüzde bizim işimiz bebem,haftaya da yaparık evvelallahYüzde güzel ya ondan sordum
Afiyet olsun canımSarımsak eklemeden yapayım, doktora gideceğim.cok teşekkür ederim canım
Baslayacam inşallah. Eşim hasta..bugün dersten geldi takilmayacagim bir yere diyor. Be adam hava güneşli sahiller beni çağırıyor git işte ...yok..En sevdigim yürüyüş onu da yapamayacağım Eliptik yapayım di mi bu sayede aklından geçiyor biliyorum.Süper işte evde aletin de varmış. En kalori yaktiranindan hem de. Kışın dışarda yürüyüş zor zaten. Ben evde koşu bandında yürüyorum, yazın ne güzel disardaydim
Her zaman beklerizYüzde bizim işimiz bebem,haftaya da yaparık evvelallah
Sağol canımVaaayyyy 60 lar için süper ötesi eksi bu
Canım burada da vardı hani kar suyu kulak meselesi var ya ondan sordum. Kuzeye yağmıştır artık alma zamanı.Pazarda her yer hamsi canim iki haftadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?