Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Her yere bizle giden bu kocalar çok tatlı dimi ihmal etme evde mutlaka yap canim

Her yere bizle giden bu kocalar çok tatlı dimi ihmal etme evde mutlaka yap canim
Seninkinden farklı biraz benimki. Okulda okey arkadaş grubu var. Ders sonrası bazen kahveye takılıyorlar. Bugün gitmeyesi tuttu. Çarşı pazar ya da gezme işi olursa aynen dediğin gibi asla bensiz gitmez. Gene de tatlılar varsın ev kuşu hanımcı olsunlar. Diğeri daha da kötü. Hatırlıyor musun bir üyemiz vardı yurt dışında adını bir hatirlasam eşi geç saatlere kadar süslenir puslenir gider takılırdı özelde yazardı eskiden gelmez oldu...

Yavrum benim yerim ben senin o mozaiğini. Harika ya nasıl sevindim anlatamam. Kalkıp oynarım ben bu rakamın üstüne. Huzursuz günlerin geçiyor çok şükür.

Slm kizlar

Ben 8. Takimdan size tansfer oluyorum.
Meryem abla haber vermis sanirim.
Su an isteyim bildirim yapip kacayim. Aksam eve gecince kendimi tanitirim kaynasiriz insallah.
Hepimize hayirli olsun.

Gecen hafta 84.5
Bu hafta 82.5
Fark 2.0
Heyyyyt yavrum be... Sonunda kavuştum Asibeme. Tebrik ederim kuzum. Yeni takımın hayırlı olsun gözümün nuru gönlümün süruru ...ne iyi ettin de geldin. Arkadaşlarımız da çok disiplinli harika bir hafta geçirdi tabi içinde ben az da olsa...Çok mutluyum.

Kimdi o hiç hatirlamiyorum ben. Benimkinin pek arkadaşı yok canım, ortak tanıdığımız hoca tayfası var, onlarla görüşmeye gidecekse bile beni de götürür. Ben seviyorum aslında bu huyunu. Babam da böyle benim, annemsiz bı yere gitmez. Onlara çok takilir kizdirirdim bekarken, şimdi aynısını ben buldum. Annem de bana gülüyor

Gözümüzün önünde olsunlar böyle iyi Huzurumuz daim olsun bebem.

Yavrum benim yerim ben senin o mozaiğini. Harika ya nasıl sevindim anlatamam. Kalkıp oynarım ben bu rakamın üstüne. Huzursuz günlerin geçiyor çok şükür.
Oyyy yerim ben seni. Sevincini hissettim valla. Hepimiz kurtulalım artık şu kilolardan.

Oyyy yerim ben seni. Sevincini hissettim valla. Hepimiz kurtulalım artık şu kilolardan.
Kurtulak valla
Kızlar ben hazırlanıp doktora gideceğim, akşam kesin gelirim gün içinde de yazmaya çalışırım.

Gulumse24 inşallah yavrucun daha iyidir. Merak ediyorum sizi. Güzel habelrlerle gel inşallah.
Songulum sen de güzel haberlerle gel. Allah iyileri çıkarsın hastanede karşına...

Canım çok sağol en son ne zaman 50 gördüm hatırlamıyorum bile. Şu an o kadar mutluyum ki uzun süreden sonra verdiğim için.
Bende çok mutlu oldum
Nasıl ödem tuttuysam artık
Yüzde bizim işimiz bebem,haftaya da yaparık evvelallah
Ne ödemi seni bilmez miyim ben
Tabi ki liste sallanacak
Selam kızlar
Gecen hafta 67.7
Güncel 67.3
Fark -400
Tebrikler
Senin sopandan korktu Songül’ün kilolar
Yok canım onun kendi azmi, hiç pes etmeden devam etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…