Her yere bizle giden bu kocalar çok tatlı dimiBaslayacam inşallah. Eşim hasta..bugün dersten geldi takilmayacagim bir yere diyor. Be adam hava güneşli sahiller beni çağırıyor git işte ...yok..En sevdigim yürüyüş onu da yapamayacağım Eliptik yapayım di mi bu sayede aklından geçiyor biliyorum.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Seninkinden farklı biraz benimki. Okulda okey arkadaş grubu var. Ders sonrası bazen kahveye takılıyorlar. Bugün gitmeyesi tuttu. Çarşı pazar ya da gezme işi olursa aynen dediğin gibi asla bensiz gitmez. Gene de tatlılar varsın ev kuşu hanımcı olsunlar. Diğeri daha da kötü. Hatırlıyor musun bir üyemiz vardı yurt dışında adını bir hatirlasam eşi geç saatlere kadar süslenir puslenir gider takılırdı özelde yazardı eskiden gelmez oldu...Her yere bizle giden bu kocalar çok tatlı dimiihmal etme evde mutlaka yap canim
Yavrum benim yerim ben senin o mozaiğini. Harika ya nasıl sevindim anlatamam.
1,0 dan büyüktürÖyle çok ahım şahım değil canım yaa,ama transfer üyemizin oranı güzel. Bence iyi olacak bu hafta.
Harika harika işte bu
Heyyyyt yavrum be...Slm kizlar
Ben 8. Takimdan size tansfer oluyorum.
Meryem abla haber vermis sanirim.
Su an isteyim bildirim yapip kacayim. Aksam eve gecince kendimi tanitirim kaynasiriz insallah.
Hepimize hayirli olsun.
Gecen hafta 84.5
Bu hafta 82.5
Fark 2.0
Kimdi o hiç hatirlamiyorum ben. Benimkinin pek arkadaşı yok canım, ortak tanıdığımız hoca tayfası var, onlarla görüşmeye gidecekse bile beni de götürür. Ben seviyorum aslında bu huyunu. Babam da böyle benim, annemsiz bı yere gitmez. Onlara çok takilir kizdirirdim bekarken, şimdi aynısını ben buldum. Annem de bana gülüyorSeninkinden farklı biraz benimki. Okulda okey arkadaş grubu var. Ders sonrası bazen kahveye takılıyorlar. Bugün gitmeyesi tuttu. Çarşı pazar ya da gezme işi olursa aynen dediğin gibi asla bensiz gitmez. Gene de tatlılar varsın ev kuşu hanımcı olsunlar. Diğeri daha da kötü. Hatırlıyor musun bir üyemiz vardı yurt dışında adını bir hatirlasam eşi geç saatlere kadar süslenir puslenir gider takılırdı özelde yazardı eskiden gelmez oldu...
Tebrik ederim canımSelam kızlar
Gecen hafta 67.7
Güncel 67.3
Fark -400
Gözümüzün önünde olsunlar böyle iyiKimdi o hiç hatirlamiyorum ben. Benimkinin pek arkadaşı yok canım, ortak tanıdığımız hoca tayfası var, onlarla görüşmeye gidecekse bile beni de götürür. Ben seviyorum aslında bu huyunu. Babam da böyle benim, annemsiz bı yere gitmez. Onlara çok takilir kizdirirdim bekarken, şimdi aynısını ben buldum. Annem de bana gülüyor
Oyyy yerim ben seni. Sevincini hissettim valla. Hepimiz kurtulalım artık şu kilolardan.Yavrum benim yerim ben senin o mozaiğini. Harika ya nasıl sevindim anlatamam.Kalkıp oynarım ben bu rakamın üstüne. Huzursuz günlerin geçiyor çok şükür.
İnşallah canım, hep beraber güzel gidelim.1,0 dan büyüktürkırdın ya direncini, böyle devam eder insallah
Kurtulak vallaOyyy yerim ben seni. Sevincini hissettim valla. Hepimiz kurtulalım artık şu kilolardan.
Songulum sen de güzel haberlerle gel. Allah iyileri çıkarsın hastanede karşına...Kızlar ben hazırlanıp doktora gideceğim, akşam kesin gelirim gün içinde de yazmaya çalışırım.
Gulumse24 inşallah yavrucun daha iyidir. Merak ediyorum sizi. Güzel habelrlerle gel inşallah.
Tebrikler kuzum.Selam kızlar
Gecen hafta 67.7
Güncel 67.3
Fark -400
Bende çok mutlu oldumCanım çok sağolen son ne zaman 50 gördüm hatırlamıyorum bile. Şu an o kadar mutluyum ki uzun süreden sonra verdiğim için.
Nasıl ödem tuttuysam artık
Ne ödemi seni bilmez miyim benYüzde bizim işimiz bebem,haftaya da yaparık evvelallah
TebriklerSelam kızlar
Gecen hafta 67.7
Güncel 67.3
Fark -400
Yok canım onun kendi azmi, hiç pes etmeden devam ettiSenin sopandan korktu Songül’ün kilolar
Teşekkür ederim canım.Çok geçmiş olsun canım
Tebrikler! Çok güzel fark.
Haklısın canım.Gelmeyince öyle sanıyorum bırakıp giden cok oluyor :)
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Tebrik ederim canımSelam kızlar
Gecen hafta 67.7
Güncel 67.3
Fark -400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?