Tamam canımYok zipzipim bi dürtim onu
Çok zor bir sistemi var aslında. Zaten ben tam keto yapmayacağım sadece karbonhidratı sınırlandıracağım.bana hiç doğru gelmiyor keto bende hemen hemen onu yaptım sanki ben sabah 2 dilim çavdar ekmegimi yiyince daha iyi kilo veriyorum 2 ana 1 ara yapıcam artık Karatay bana olmadi tok olsa da ben zaten çok acıkan biri değilim ama eski şekilde daha çok uyum sağlıyorum
Çok sağol kardeşim, sen de güzel vwrmissin bu hafta.
Geçen haftadan bugüne ne kadar vermişsin canım.Selam kizlar
Kilo 57.8
Izne ayrilirken 61 mis
Gerisini sen halledersin kaptanim
Sen de güzel vermişsin canım tebrikler.Merhaba arkadaşlar
Ben de 62.4 geldim bu sabah, pazar takıma geldiğimde 63.0 idim, ptesi de 63.2.
Guzel eksiler var, tebrik ederim sizleri
Güzel eksi canım tebrik ederimMerhaba arkadaşlar
Tebrikler güzel eksiMerhaba arkadaşlar
Bonus da bildirim yapsa hemen hesaba bakarız canım.Ortalamızı hesaplayalım birde diğer takımlara bakalım duruma göre 3 kişiyi listeye ekleyeceğim
Kimleri düşünüyorsunOrtalamızı hesaplayalım birde diğer takımlara bakalım duruma göre 3 kişiyi listeye ekleyeceğim
Listede bildirim yapmayan tek o kaldı ama free listede daha cok.eksik bildirim varBonus da bildirim yapsa hemen hesaba bakarız canım.
Elhan abla girmek istiyorKimleri düşünüyorsun
Merhaba sebnemcimHanımlar merhaba. Sabahtan beri yazıcam işe güce daldım. Ben iznimi temizlik yaparak değerlendiriyorumBugün de misafirim var. Sabah tartılmıştım 62,4 çıktım
Evet canım, bu günü atlayayım burdayım. Spora da başlıycam inşallah.Merhaba sebnemcim
Eksi ile gelmişssin tebrik ederim haftaya iznin doluyor yavas yavas aktif olmaya baslamalısın
Tamam o zaman kolay gelsin sebnemcimEvet canım, bu günü atlayayım burdayım. Spora da başlıycam inşallah.
Kolay gelsin canım. Eksi gelmişsin tebrikler.Hanımlar merhaba. Sabahtan beri yazıcam işe güce daldım. Ben iznimi temizlik yaparak değerlendiriyorumBugün de misafirim var. Sabah tartılmıştım 62,4 çıktım
Kesinlikle o sarı karttan kurtulmamız lazım canım. İnşallah bonus da güzel bir eksiyle gelir.Listede bildirim yapmayan tek o kaldı ama free listede daha cok.eksik bildirim var
Elhan abla girmek istiyor
Poyraznisam
Cgdmk
Alalım diye düşünüyorum ama önce ortalama ve genel duruma bakmak istiyorum canım ilk 3 e girmemiz lazım bu hafta sarı kartı sildirmek istiyorum
Canım beni ne zaman uygunsa ekleyebilirsin, illa bu hafta olmasına gerek yok, hatta uygunsa haftaya eklemen takıma adapte olmak için kendi adıma daha iyi olurListede bildirim yapmayan tek o kaldı ama free listede daha cok.eksik bildirim var
Elhan abla girmek istiyor
Poyraznisam
Cgdmk
Alalım diye düşünüyorum ama önce ortalama ve genel duruma bakmak istiyorum canım ilk 3 e girmemiz lazım bu hafta sarı kartı sildirmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?