Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok zor bir sistemi var aslında. Zaten ben tam keto yapmayacağım sadece karbonhidratı sınırlandıracağım.

Bonus da bildirim yapsa hemen hesaba bakarız canım.
Listede bildirim yapmayan tek o kaldı ama free listede daha cok.eksik bildirim var
Kimleri düşünüyorsun
Elhan abla girmek istiyor
Poyraznisam
Cgdmk
Alalım diye düşünüyorum ama önce ortalama ve genel duruma bakmak istiyorum canım ilk 3 e girmemiz lazım bu hafta sarı kartı sildirmek istiyorum

Hanımlar merhaba. Sabahtan beri yazıcam işe güce daldım. Ben iznimi temizlik yaparak değerlendiriyorum Bugün de misafirim var. Sabah tartılmıştım 62,4 çıktım
Merhaba sebnemcim
Eksi ile gelmişssin tebrik ederim haftaya iznin doluyor yavas yavas aktif olmaya baslamalısın

Kesinlikle o sarı karttan kurtulmamız lazım canım. İnşallah bonus da güzel bir eksiyle gelir.

Canım beni ne zaman uygunsa ekleyebilirsin, illa bu hafta olmasına gerek yok, hatta uygunsa haftaya eklemen takıma adapte olmak için kendi adıma daha iyi olur düzenli sohbete gelemiyorum mesela hâlâ

Herkese selam. Daha yeni geldim eve sabahdan beri dışardayım. Bir sürü işim vardı. Hemen bi yeşil çay demledim. Yudumlaya yudumlaya geçmişe göz atayim. Bu arada kilomu yazayım
Geçen cuma 61.7
Pazartesi. 60.3
Bu gün 60.5 ( regl yüzündendir herhalde )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…