evet ama bu hafta işlerden hiç spor yapamadkm fazlaKaş kaldıran smile koydum buraya.
Hani -1
Ufak tefek kaçamak olmasa olurdu dimi
Gayet güzel eksi canım, tebrikler.Herkese selam. Daha yeni geldim eve sabahdan beri dışardayım. Bir sürü işim vardı. Hemen bi yeşil çay demledim. Yudumlaya yudumlaya geçmişe göz atayim. Bu arada kilomu yazayım
Geçen cuma 61.7
Pazartesi. 60.3
Bu gün 60.5 ( regl yüzündendir herhalde)
Ohh rahatladım, o da çok güzel geldi maşallah. Tebriklerimizi ilet canım
Tamam canım o zaman seni.haftaya alalımCanım beni ne zaman uygunsa ekleyebilirsin, illa bu hafta olmasına gerek yok, hatta uygunsa haftaya eklemen takıma adapte olmak için kendi adıma daha iyi olurdüzenli sohbete gelemiyorum mesela hâlâ
Güzel eksi canım tebrik ederim haftaya sende listedesinHerkese selam. Daha yeni geldim eve sabahdan beri dışardayım. Bir sürü işim vardı. Hemen bi yeşil çay demledim. Yudumlaya yudumlaya geçmişe göz atayim. Bu arada kilomu yazayım
Geçen cuma 61.7
Pazartesi. 60.3
Güzel eksi Tesekkur ederim canım
Akşam 1 kase corba muhtemelen 2 kepcedir, 1 küçük kepçe 1 ekmege esit, patatesin miktarını bilmiyorum ne kadar yedin ama o da tahıl grubundan. O yüzden fazla gibi geldiTahıl grubu fazla kaçmış derken ne gibi mesela ? Dikkat edeyim
Evet sporum yok maalesef, inşallah ben de baslayabilirim.Su miktariniz yetersiz ayrica kisir ve makarnanin miktarini belirtmeniz gerekiyor onun disinda menunuz iyi fakat spor yapmalisiniz
Suyu arttir canim mumkunse 30 dk da spor yap evdeki aktiflikle egzersiz sirasindaki kardiyo ayni degil birde bir tavsiye zayiflama surecinde nescafe tuketimi onerilmez
Menu guzel su miktarini arttirip egzersiz eklersen daha guzel verim alabilirsin
Sabah aksam beslenme sekli guzel menunuz de gayet iyi fakat su ve spor Nerde
68,7 bu aralar sebebini anlamadım çok fena duygusal açlıktayım
8 de kesin belli olur canımAy çok heyecan yaptım, siz sarı dedikceKaçta belli oluyor sonuclar
Takımdan uzaklastın canım takıma gelmeye devam et68,7 bu aralar sebebini anlamadım çok fena duygusal açlıktayım
Dibi gördük o kadar, sıçrama lazımdı bize. İnşallah derece gelir.Bu hafta herkes zirvede maşallah artı gelen yok şükür ve fazla fazla maşallah
Harika eksi canım tebrik ederimHerkese selam. Daha yeni geldim eve sabahdan beri dışardayım. Bir sürü işim vardı. Hemen bi yeşil çay demledim. Yudumlaya yudumlaya geçmişe göz atayim. Bu arada kilomu yazayım
Geçen cuma 61.7
Pazartesi. 60.3
Ne demek canım faydam olduysa ne mutlu
Canım poryaznisa ve cgdmk eklenirse ortalama 1.05 oluyor. 3. Kişi kimdi unuttum.
Tebrikler çok iyi bir kayıpHerkese selam. Daha yeni geldim eve sabahdan beri dışardayım. Bir sürü işim vardı. Hemen bi yeşil çay demledim. Yudumlaya yudumlaya geçmişe göz atayim. Bu arada kilomu yazayım
Geçen cuma 61.7
Pazartesi. 60.3
Burdan çok hızlı koptum canım, ilk jaftalar herkesle çok haşır neşir olamazsın belki, kendini biraz yabancı gibi hissedersin ama burda olmadıkça da motive olamazsın. Bugünü yeni başlangıç kabul et ve aramızda ol canım.68,7 bu aralar sebebini anlamadım çok fena duygusal açlıktayım
Cgdmk haftaya alınacak canım onun yüzdesi eksi olarak etki edecek 57.3 ile izne ayrılmısCanım poryaznisa ve cgdmk eklenirse ortalama 1.05 oluyor. 3. Kişi kimdi unuttum.
Bu hafta azıcık büyütsen mi acaba boyutuHarika eksi canım tebrik ederim
O menülerin sonucu da bu olurdu ancak
Ne demek canım faydam olduysa ne mutlumerdanem her zaman hizmete hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?