BURDAYIM GÖZDEM SEN MERAK ETME EN SON Bı EXELDEN GEÇıR VERDıGıM LıSTEYı YETER OKEY . GERıSıNı BEN HALLEDERıM .:1hug:Günaydın ablacığım acaip uykusuzum 4,30 da yatıp, 6,30 da uyanmak zorunda kaldım, bugün bitmez herhalde akannehir ne yapacağız liste olayını
ŞenizŞeniz Şeniz dr. verdigi cevabı hiç beklemiyordum bi anda koptum işte .:a015:ya ama benim çok hoşuma gittiği için paylaştım
her okuduğumda ağlıyorum bende
hayır beyaz ...sorun takımda kalman yada çıkman deyil sorun kendini toplaman ...günaydın kızlar 80,5 kilo. abla istersen takımdan çıkabilirim. gene girer yazarım buraya ama böyle kendimide kötü hissediyorum
delikafadulden bende kilo aldı sandım ... :dilcikar:hayırlı cumalar canlar bu hafta üzülerek cok ii haber veremicem sizlere gecmişi okumadm daha kimler kilo verdi bilmiyom ama herkesi tebrik ederim opuyorumnanaktan
60.0 / 59.7 / 0.3 / %0.5 uzun zamndr 5 li rakamları görmeyince vücudum direndi sanırım bu hafta ee inatcysa bn dahada inaycıyım yılmadan devam:jeyyar:
günaydın kızlar 80,5 kilo. abla istersen takımdan çıkabilirim. gene girer yazarım buraya ama böyle kendimide kötü hissediyorum
delikafadulden bende kilo aldı sandım ... :dilcikar:
suram ilk haftaki kilo deyil canım bu hafta verdigin asıl yağ .....hayırlı cumalar arkadaşlar;
melek çok güzel paylaşımlarda bulunuyorsun teşekkür ederimçok hoş oluyor onları burada görmek ayrıca cuma duâna da yürekten aminnn diyorum .
şimdi efendim gelelim asıl meselemize;
ben geçen haftada bu haftada çok dikkat ediyorum hem diyetisyenin verdiği ölçülere göre yiyorum hemde montiye uyuyorum ama gram gram gidiyor kiloarım anlamadım ben hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım, benim vucudum bana direniyoralsanaalsanasmile geçen haftalara göre daha çok spor yaptım ilk iki haftada nerdeyse 3-3.5 kilo verdim sadece hamur işine tatlıya dikkat ederek, şimdi hem diyetisyenin verdiği listeye hem montiye dikkat ederek zar zor 500gr vermişim:gitme:
92.3/91.8/0.5/%0.54
suram ilk haftaki kilo deyil canım bu hafta verdigin asıl yağ .....
birde her hafta ilk başladıgın gibi kilo vermeyi bekleme tabi bu herste böyledir ....
haftada 500 gr ve 1 kl arası asıl kilo kaybıdır ...
bazı bünyelerin direnç noktaları vardır .....
bu konuda yzacak okadar çok ayrıntı varki .... canım özetle hedefin ni kısa vadde düşünme ...a.s
monti linkini okursun orda bu haftaki kendi inalizim var okursan ne demek istegimi anlarsın ...a.s
gödem liste sıralaması bu hafta 5. takımda güzelim bizde deyil .. geçen hafta 5. takımın listesini ben yapmıştım öyle olsa kalişim derdi.... haftaya bizde sıra enson 4. takım yapmış .....
**** 6.TAKIM 151 .ETAP ****
aeben çokkk eski üye .....
Naz ( 62,0 / 62,0 / 0,00 / 0,00 % )
simerenya ( 92,6 / )
lilyum ( 72,6 / 72, 6. / %0.0)
lightlife ( 77,0 / 76,0 / % 1.3
sultan_gibi ( 60.0 / 59.7 / 0.3 / %0.5)
macigdarkwish ( 56,1 / )
7beyaz ( 80,9 / 80 5./ 0.4 / % 0.6)
bigudi54 ( 82,1 )
ecetin ( 60,5 )/ 59.0)/1,5/ 2,5.)(mezun olmak istiyor .)
derya_lim ( 77,4 /76,2/ 1,2/ %1.6 )
suura (92.3/ 91.8/ 0.5/%0.54)
eddoras (73,0 /72.5 / 0.5/ % 0.7)
6.TAKIM TOPLAM KıLO ( 886,5 / )
suuram acele etme güzelim .. mutlaka gidecek kilolar ...a.sokudum yazdıklarını,haklısın ablacım ama ben eğer 70li 60lı kilolarda olsam çok sevinicem bu yarım kiloya, ilk kilo verdiğimde haftada nerdeyse 2kg gidiyordu ayda en az 8 kg. veriyordum. ama ilk diyetimdi ondan sanırım.
napalım buna da sevinicez. öyle bol bol çikolata tatlıpasta dondurma yerken iyiydi şimdi de böylece bedelini ödemem lazım her şeyin bir karşılığı var bu dünyada.
önemli olan bozmamış olmam değil mi ve içimin rahat olması,
ama 10 temmuzda gelinliğimin içine sığma lazım onu dert ediyorum beneyvahedigeldismile
neyse diyetisyenime söylerim bakalım nasıl bir menü verecek vucudumu şaşırtmak için bakalımfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?