Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kıslar sinem kilosunu yazdımı ? o 1 gün önceden yazardı genelde ANNESıNDE DOLAYI GıREMEDı GALıBA FISTIK .. YA DEYıLSE ÖZEL MESAJLA BıLE BıLDıRıRDı UMARIM KÖTÜ BıŞı YOKTUR ....

maaşallah maaşallah çok güzel gidiyor....akıyor akıyor kilolar...ya valla mutfakta çokokrem var zor frenliyorum kendimi...içimden bir ses; evde ekmek var o burda oldukça ben seni bırakmayacam , şu diyete ara ver, ekmeği çikolatayla bitir, sonra devam edersin... diyor.. ama aldanmamam lazım çünkü ne ekmek biter evde ne de çikolata ... üstelik diyeti bozunca; nasıl olsa bozdun bir de kaju fıstık ye... diyor pis şeytankötükedihüso
sonra da vicdan azabı duyuyorum kendime çok kızıyorum:mymeka:

:roflol: :roflol: bizim şeytanlar zararsız Allah'tan sadece yemek konusunda konuşup duruyolar :roflol: :roflol:

biz yiyelim yiyelim sonra da şeytana atalım suçu :roflol:

KOV O SESı ıÇıNDEN ECE.....kaydirigubbakcemile3
CANIM SENı MEZUN YAZDIM KARARINDA Bı DEGıŞıKLıK YOK DıMı.?

:roflol: :roflol: bizim şeytanlar zararsız Allah'tan sadece yemek konusunda konuşup duruyolar :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:laelaelaelaelae

23 gün kalmış evlilik yıldönümümüze boshayallersmile

daha yeni buraya ilk evlilik yıldönümüz yazmıştım ya

ya valla ramazanın kıymeti diyoruz ya şu nefis dediğimiz şey sadece açlıkla dize geliyor e diğer haltları yiyebilmesi için de bizim boğazı kısmamamız gerekiyor...amaaan boşver olması gerekeni yapıp
3/1 su
3/1 hava
3/1 yemek
yapsak zaten kimsenin kilo problemi kalmayacak..

mezun yaz aebenim ben sonra yine gelecem galiba bu sesin kışkırtmasına daha fazla dayanamayıp fırlarsa kilolar beni geri alırsınız dimi...:sinifsinif:

yürü be ablam kim tutar seni.sendeki istegin yarisi bizde olsa ah keske.
cok güzel bu yazi melekcim gözlerim doldu agliyacakli oldum bi an.tesekkürler paylasimlarin icin canim.

ah be sultanım 79,9 olduydum en son ama maalesef stresten dolayı yedim napim. bebeişin dişleri çıkıcak ucu bembeyaz oldu çoook huysuz benide çok zorluyor. yani bu almış halim gülüm.
oy kiyamam benimkide cikarmadi daha bekliyoruz bizde o günleri yasicaz.
kıslar sinem kilosunu yazdımı ? o 1 gün önceden yazardı genelde ANNESİNDE DOLAYI GİREMEDİ GALİBA FISTIK .. YA DEYİLSE ÖZEL MESAJLA BİLE BİLDİRİRDİ UMARIM KÖTÜ BİŞİ YOKTUR ....
ben görmedim ablacim insallah annesi iyidir.belki refakatci kalmistir o yüzden yazamamistir.
TEBRİKLER DERYAM KISLAR BU HAFTA GENE HERKES VERMİŞ
DERCEYE GİRELİMMİ?:lepi:
bence 1. lik bizim gibi geliyor bana.

hahaha benim hedef kilom 62 yazdim.aslinda 65 ama 62 oldugum gün ne kadar cikolata seker yagli yemekler yani canimin istedigi herseyi o gün yiyecem 65 olucam.o yüzdn 62 yazdim.bende yememek icin simdi öyle kandiriyorum.kendime diyorum simdi yemeyim 62 olunca daha cok yiyecem diye ahhahaahahahhahaha cokacimcoook

saat 12 geliyo kıslar .. bugiş bildirim yapmıyormuydun .?..

gözzdeeeee kıs cadı insan kilosunu bildirir bari cadı nerdesin yazdında bendenm kaçtıki?.

bebeler bugün okuldan erken çıkıyor liste yi halledip öyle gideyim ..

Son düzenleme:

hahahadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

insallah 50. yildönümünüzüde duyariz sizden canim.walla görüyorumda 30 40 senelik evli olanlari cok özeniyorum.bizde görebilecezmi diye soruyorum kendime.

ogluşumun dogum günü kıs evlilik yıl dönümünüz 3 mayıs .olumunekankayizsmile
boga burcu evliliginiz ..

dahanceyıllara inşAllah canım. inş. bende 2008 geliniyim. inşAllah rabbim bir dahaki evlilik yıldönümlerimizi bebişlerimizle kutlamayı nasip ederboshayallersmile

dahanceyıllara inşAllah canım. inş. bende 2008 geliniyim. inşAllah rabbim bir dahaki evlilik yıldönümlerimizi bebişlerimizle kutlamayı nasip ederboshayallersmile

bende 2009 geliniyim canim 7 aylik bir oglum var.güzel bir duygu insallah en kisa zamanda sizde yasarsiniz.

ablacım yaa evlilikleride mi burcu oluyorkafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3EVET başlangıç tarihleri ne olursa.her şeyin burcu oluyormuş .
. bende TÜRK. kuruluş tarıhinden ekrep oldugunu ögrenmiştim bir yazıda ... akrep burcu bir ülkemiz var...:jeyyar:
BİZİM EVLİLİGİMİZDE BAŞAK BURCU ...

bende 2009 geliniyim canim 7 aylik bir oglum var.güzel bir duygu insallah en kisa zamanda sizde yasarsiniz.

amiiinn amiiinnn

yaaaaa maşallah ne güzel hemen bir bebiş olmuş Allah sağlıklı sıhhatli,analı babalı büyütsünopuyorumnanaktan
bende çok istiyorum ama şu okul bir bitsin,birde seneye suriye bursu kazandım meb.den onu da bitiriyim çookkk istiyorum çoookkkkboshayallersmile

ben boğayım, eşim oğlak evliliğimiz de yengeç burcu o zamankaydirigubbakcemile3

Allahhh acaba bu bizim evliliğimizi nasıl etkiliyor,hemen araştırıyım ben:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…