evet canım işe başladım . biraz planlar değişti biraz balayına gidemedik . ALLAH kısmet ederse yazın bişeyler yapıcaz bende izinlerim boşa gitmesin diye bugün işe başladım .günaydın 6. takımın güzel hatunları naz hosgeldin fstgım seni görünce sebndirik oldum kızz balayı bitti mi ne cabuk işe mi basladın yoksaaklinialirimsmile
amanıııııın kimler gelmiş kimler gelmiş...opuyorumnanaktan
hoşgeldin naz ım ....tekrardan Allah tamamına erdirsin inş....
herkese günaydın kızlaaaar.....opuyorumnanaktan
günaydın ......:1hug:
hayırlı haftalar olsun ....a.s.
günaydın 6. takımın güzel hatunları naz hosgeldin fstgım seni görünce sebndirik oldum kızz balayı bitti mi ne cabuk işe mi basladın yoksaaklinialirimsmile
amanıııııın kimler gelmiş kimler gelmiş...opuyorumnanaktan
hoşgeldin naz ım ....tekrardan Allah tamamına erdirsin inş....
herkese günaydın kızlaaaar.....opuyorumnanaktan
evet canım işe başladım . biraz planlar değişti biraz balayına gidemedik . ALLAH kısmet ederse yazın bişeyler yapıcaz bende izinlerim boşa gitmesin diye bugün işe başladım .
sağol canım benim .
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:resimleri bekliyoruz ha unutma bizleride ...Şeniz
günaydın ece.Şeniz
Şeniz nasılsın sultanım iyileştinmi?Şeniz
geçmiş olsun kardesinide tüm sınava girenlerede . RABBIM hayırlısını versin emeklerini boş çıkarmasın kimsenin .:Saruboceq:
günaydınnnnnn opuyorumnanaktan
hoşgeldin nazcım.
Bu kadar çabuk beklemiodk seniyerimseniben
allah mesut etsin canıma.s
günaydın arkadaşlara.s.
Günaydın melekcim
BURALARDAYIM NAZLIM..ŞenizHuuuu huuuu kızlar nerdesİnİz
BURALARDAYIM NAZLIM..Şeniz
PAYLAŞIM ALANINA YAZIYORDUMDA ..ANLAT BİRAZ GEÇEN HAFTADAN ...kaydirigubbakcemile3..
CAN ALICI SORU BESLENMEN NASIL .lülülülülülü
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:ya ablam bundada vardir bi hayır ...merheba kızlarrr
durımlarımız çok iç açıcı değilll
birinciyi aşamayıı kesin geçer amaaa beklediğimizin altın da bir performan s sergilediii
haber vereyim dedimm
kendim toparlar toparlamaz yanınınzdayımm ev karmakarışıkkk kızımı eşimi teselli etmekten helak oldummm :çok üzgünüm:
Arkadaşlar kusura bakmayın...... Uzun süredir giremiyordum.... Bu haftada tökezlemeye uğrayabilir foruma girmem ama hiç girmemezlik yapmam......
Annem şeker hastası olduğu için bu böbrek taşına çok ama çok canını sıktı şekeri fırladı birden günlerdir hastanedeyiz..... Çok halsizim, şimdi şimdi şeker normale döndü, böbrekteki taşları lazerle kırdılar, ilaç kullanıyor şimdi, şu kumlarıda tamamen döküp bir an önce sağlığına kavuşur umarım.....
Bu şeker olayı ödümüzü koparttı bu haftasonu 210un altına düşüremedi doktorlar bir türlü...... Allahım umarım bununla geçmiş olur........ Bir daha yaşamayalım böyle birşey inş....
sinemcim merak ettik seni canım . annen tez zamanda iyileşir inşallah . RABBIM şifasını versin ...:1hug:Arkadaşlar kusura bakmayın...... Uzun süredir giremiyordum.... Bu haftada tökezlemeye uğrayabilir foruma girmem ama hiç girmemezlik yapmam......
Annem şeker hastası olduğu için bu böbrek taşına çok ama çok canını sıktı şekeri fırladı birden günlerdir hastanedeyiz..... Çok halsizim, şimdi şimdi şeker normale döndü, böbrekteki taşları lazerle kırdılar, ilaç kullanıyor şimdi, şu kumlarıda tamamen döküp bir an önce sağlığına kavuşur umarım.....
Bu şeker olayı ödümüzü koparttı bu haftasonu 210un altına düşüremedi doktorlar bir türlü...... Allahım umarım bununla geçmiş olur........ Bir daha yaşamayalım böyle birşey inş....
hoşgeldin nazcım.
bu kadar çabuk beklemiodk seniyerimseniben
allah mesut etsin canıma.s
günaydın arkadaşlara.s.
günaydın melekcim
merheba kızlarrr
birinciyi aşamayıı kesin geçer amaaa beklediğimizin altın da bir performan s sergilediii
haber vereyim dedimm
kendim toparlar toparlamaz yanınınzdayımm ev karmakarışıkkk kızımı eşimi teselli etmekten helak oldummm :çok üzgünüm:
Arkadaşlar kusura bakmayın...... Uzun süredir giremiyordum.... Bu haftada tökezlemeye uğrayabilir foruma girmem ama hiç girmemezlik yapmam......
merhabalar,
geçmişi okudum bayağı kaynatmışsınız yine.
ilk olarak herkesi takımca 2.ciliğimizden dolayı aebenablayıda birinciliğiden dolayı tebrik ederim.
bu hafta vize haftam yani bi hafta boyunca sınavlar var başımı kaldıramıyorum cumadan beri. o yüzden kusuruma bakmayın bu hafta çok giremiycem galiba,ama her gün şöyle bir göz atmadan da duramamaklinialirimsmile
bu hafta beslenmeme çok dikkat edemiyorum. evde kocacım biraz yemek yapmaya çalışıyor ama o da sabah 9-akşam 7 çalıştığı için ancak kendi kendime yetiyorum. çok zamanım da olmadığı için geçiştiriyorum bol bol. spora da vakit ayıramıyorum. tabi sınav haftası psikolojisi de eklenince bu hafta korumak hedefim kilo almamak inş.
bu arada Naz gelmiş, hoşgelmiş. her eyin çok güzel olmasına hatta harika bir düğünün olmasına çookk sevindim bir ömür böyle geçer inşAllah:Saruboceq:
Lillyum ablacım üzülme inş 2. aşama daha güzel geçer. her iş de bi hayır vardır.
sinem çok merak ettik anneni. sen hiç girmemezlik hele kilonu bildirmemezlik yapmadığın için, ciddi olduğunu anladım ve dua ettim bol bol. Allah bir daha göstermesin. Acil şifala versin. hem Anneciğine de söyle üzülmesin o kumlarda düşer hiç bir şey kalmaz. Allah başka dert vermesin.
ben şimdi biraz çalışayım,
hepimizin günü hayr olsn.
hosgeldin canim.bizde seni coook özledik.dügünün cok güzel gecmeis canim okudum topikte.evliliginde dügünün gibi güzel uzun seneler sürer insallah.günaydınlar kızlar . ben geldim çok özledim hepinizi
insallah ablacim.günaydın ......:1hug:
hayırlı haftalar olsun ....a.s.
nazlım fıstıgım hoş geldin ......Şeniz özledik seni canım benim umarım herşey çok güzel geçmiştir ....delikafadulden.
dün sınava giren yavrularımızda aklımdan hiç çıkmadı valla ...umarım onlarında sınavları harika geçmiştir ...:Saruboceq:
evet bana kaldi ablacim kimsecikler yoktu.bende kiyamiyorum isirmaya.isiranlarada kiziyorum.hahahahahderyam hafta sonu link sana kamış .kaydirigubbakcemile3
yerin ben ogluşu ama çikolatanın altındakini..:roflol:
AKŞAM BİZDEDI VARDI BİDENE 2 AYLIK . AY BİDE GÜLÜÇÜK DAGITIYO YERMİSİN ISSIRIRMI YARABBIM ...
linki izlemedim ya herşeyin dogalındaN YANAYIM GÖBÜŞÜN BİLE ..sırnaşık şey..
canim merak etme sonunda pes edecek zaten.sizine olur insallah tombili bir oglan.Şeniz Şeniz Şeniz
yerim ben bu bebişi ya ,erkek çocuklarını çok seviyorum ya
azcık tombik bir oğlum olsun ısırıp seveyim kaydirigubbakcemile3
kocişi sıkıştırıyorum bazen çocuk sevesim gelince ; o da hoşlanmaz öyle sıkıştırılmaktan
gel diyorum çocuk yapalım seni rahat bırakçam :roflol: :roflol:
cok calismisti.birinci asamayi gecmis devami gelir merak etme .merheba kızlarrr
haber vereyim dedimm
gecmis olsun canim.insallah ALLAHyasatmaz bidaha.zor günler gecirmissiniz.insallah biran önce kavusur sagligina annen.Arkadaşlar kusura bakmayın...... Uzun süredir giremiyordum.... Bu haftada tökezlemeye uğrayabilir foruma girmem ama hiç girmemezlik yapmam......
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:teselli: belli olmaz ablam sıkmasın canını ece ,bende sınavdan çıkınca kesin hiçbir yeri kazanamadım demiştim
2. aşama var hem daha
inşallah canım Allah bir daha yaşatmasın
kolay gelsin canım öğrenci olmayı özlüyorum ya bende bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?