nazcım taze gelinimiz nasılsın şeker...fotolarmı var yoksa bakayım...nasıl geçti düğün ....güzelmiydi balayı falan:jeyyar:
canlarım tesellileriniz için teşekkür ederimm Şeniz
nazım gelmiş hoş gelmişşş Şeniz
hasta olan annemiz varmış acil şifalar diliyorumm :Saruboceq:
nuttuklarım varsa kusura bakmayınnn :1no2:
kızlar ecenin hedefi büyüktü hukuk istiyordu hukuk için iyi bir sınav olmadııı maleseff :1no2:
umarım ikinci sınavda çok çok yüksek bir puan olur toparlarr yoksa işimiz seneye kaldııı :1no2:
kızlar ecenin hedefi büyüktü hukuk istiyordu hukuk için iyi bir sınav olmadııı maleseff :1no2:
umarım ikinci sınavda çok çok yüksek bir puan olur toparlarr yoksa işimiz seneye kaldııı :1no2:
Nazlıcığım harika görünüyorsun, özledim sizleri geçmişide okudum cumadan beri giremedim foruma, ne var ne yok bakalımmm Şeniz
naber kızlar...biz iyiyz kesin kez cimcimem oluyor dün sonunda kesinleşti yaramaz çok uğraştırdı bizi....
yarın antalyaya gidiyoruz küçğk bir tatile...
siz nasılsınız????
kızım için tanem ismi nasıl sizce...dün büyük kaynım önerdi..şirin sempatikmi?
Günaydın kızlar....... Bu sıralar sabahları kursada gidemiyorummmmmm..... Bi yanınıza uğrayayım sonrada annişin ara öğününü hazırlayayım dedim......
Keyifler iyidir umarım fıstıklar........ Çok özledim sizleri yaaaaaa....... En kısa zamanda çok düzenli bir şekilde aranıza döneceğim..... Okuyabildiğim kadarıyla bir geçmişe göz atayım hemen.....opuyorumnanaktan
melegim yine gözümüzü gönlümüzü açmışsın fıstık RABBIM seninde gönlünü şen etsin ....
bak nilüşü unutmuşun denmek kızımız oluyor ..... ALLAH gölüne göre verdi hadi bakalım sağlıkla kucagına inşallah . darısı elif nurom ve nevranın başına .....
buda ben
Nazlıcığım harika görünüyorsun, özledim sizleri geçmişide okudum cumadan beri giremedim foruma, ne var ne yok bakalımmm Şeniz
Günaydın kızlar....... Bu sıralar sabahları kursada gidemiyorummmmmm..... Bi yanınıza uğrayayım sonrada annişin ara öğününü hazırlayayım dedim......
Keyifler iyidir umarım fıstıklar........ Çok özledim sizleri yaaaaaa....... En kısa zamanda çok düzenli bir şekilde aranıza döneceğim..... Okuyabildiğim kadarıyla bir geçmişe göz atayım hemen.....opuyorumnanaktan
Kızlar ben şimdi çıkıyorum..... Annemin ara öğün saati.... Sonrada biraz ders çalışayım 14.30da kursa gideceğim yine.... Sonrada akşam aranızdayımmmmm..... Sizleri çok seviyorum, iyiki varsınız olumunekankayizsmile
günaydın hayırlı sabahlar güzel fıstıklar......
bak nilüşü unutmuşun denmek kızımız oluyor ..... ALLAH gölüne göre verdi hadi bakalım sağlıkla kucagına inşallah . darısı elif nurom ve nevranın başına .....
nazlım ne güzel bir gelin olmuşun tekrar mutluluklar canım benim .....
kıskerdeşlerinde fıstık gibi maşallah onlarada ....
liliş sultan çıta yüksekte olunca sonuçdan hoşnut olmamış ece sanırım ... bi dahaki sefere daha güzel olacakinşallah bu kamçılayıcı olur....
nurom başınız sağğolsun ..
. canım kıskardeşinin babaennnesi deken seninde babaennen deyilmi kıs .
sinemim annene açıl şifalar canım ....
gözde gene kaybolmuşun nerlerdesin ?
melegim yine gözümüzü gönlümüzü açmışsın fıstık RABBIM seninde gönlünü şen etsin ....
geçmiş sayfaları okumassanız nuro hanim görmesiniz .:dilcikar:kaydirigubbakcemile3ayyy herkez nazın resimlerine bakmışş ben bulamadımm profilindede yookknerde bu resimler çatlıcam şimdi meraktan.. nazlııı nerde resimlerin? sildinmi yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?