Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canlarım tesellileriniz için teşekkür ederimm Şeniz

nazım gelmiş hoş gelmişşş Şeniz
hasta olan annemiz varmış acil şifalar diliyorumm :Saruboceq:

nuttuklarım varsa kusura bakmayınnn :1no2:

kızlar ecenin hedefi büyüktü hukuk istiyordu hukuk için iyi bir sınav olmadııı maleseff :1no2:

umarım ikinci sınavda çok çok yüksek bir puan olur toparlarr yoksa işimiz seneye kaldııı :1no2:

Kızlar ben şimdi çıkıyorum..... Annemin ara öğün saati.... Sonrada biraz ders çalışayım 14.30da kursa gideceğim yine.... Sonrada akşam aranızdayımmmmm..... Sizleri çok seviyorum, iyiki varsınız olumunekankayizsmile

nazcım taze gelinimiz nasılsın şeker...fotolarmı var yoksa bakayım...nasıl geçti düğün ....güzelmiydi balayı falan:jeyyar:

iyiyim canım . düğün çok güzel geçti süperdi . balayına gidemedik canım . yazın gideceğiz inşallah .

Hayırlısı neyse o olsun ablacığım Ece için.... Umarım bu sene olur ama olmazsada çok canını sıkmasın benim gibi 1 sene daha hazırlanmaktan korkup hedefindende vaz geçmesin şimdi çok pişmanım......

Ama en iyisini başaracaktır ablacağım sen içini ferah tut.....

ablam hayırlısı olsun inşallah ecemiz 2. sınavda yüksek puanlar alır. sınav sonuçları açıklanmadan moralinizi bozmayın

nazlım ne güzel bir gelin olmuşun tekrar mutluluklar canım benim .....
kıskerdeşlerinde fıstık gibi maşallah onlarada ....

liliş sultan çıta yüksekte olunca sonuçdan hoşnut olmamış ece sanırım ... bi dahaki sefere daha güzel olacakinşallah bu kamçılayıcı olur....

nurom başınız sağğolsun ..
. canım kıskardeşinin babaennnesi deken seninde babaennen deyilmi kıs .

sinemim annene açıl şifalar canım ....

gözde gene kaybolmuşun nerlerdesin ?

melegim yine gözümüzü gönlümüzü açmışsın fıstık RABBIM seninde gönlünü şen etsin ....

Nazlıcığım harika görünüyorsun, özledim sizleri geçmişide okudum cumadan beri giremedim foruma, ne var ne yok bakalımmm Şeniz

simoşum cadım nerelerdesin sen aşk böcüğü opuyorumnanaktan

çok güzel bir isim bence nilü , annesinin cimcimesine pek de yakışır bu isim

günaydın canım Şeniz

günaydın ablam hakkında hayırlısı beyse öyle olsun inşallah ecenin

melegim yine gözümüzü gönlümüzü açmışsın fıstık RABBIM seninde gönlünü şen etsin ....

günaydın ablaların bitanesi Şeniz amin inşallah rabbim hepimizin gönlünü şen etsin her daim :sm_cool:

günaydın kızlarr..
nazlım düğünü yaptınız:) eminim çok güzedl olmuştur.. balayına bizde gitmemiştik ama yazın biyerlere gitmiştik..
magiccim annene geçmiş olsun Allah şifa versin tatlım
lillyum kızının sınavının beklediği gibi geçmemesine üzüldüm ama benim kardeşimde sınavdan sonra kötü diye ağlayıp zırlamıştı psikolojisi bozulmuştu ama sonuç itibari ile puanlar soruların çözülebilirliği ile alakalı olarak geliyo kardeşime bütün yaz bunu anlatmaya çalıştım hatta yazmayacağı biyeri 1. tercihinde yazdırdım ve 1. tercihine yerleşti hala Abla senden Allah razı olsun der.. o sebeple kızın canını sıkmasın önümüzdeki sınavlara tam gaz devam etsin.
Başsağlığı dilekleriniz için teşekkürlerler canlarım :1hug:

bak nilüşü unutmuşun denmek kızımız oluyor ..... ALLAH gölüne göre verdi hadi bakalım sağlıkla kucagına inşallah . darısı elif nurom ve nevranın başına .....

bak nilüşü unutmuşun denmek kızımız oluyor ..... ALLAH gölüne göre verdi hadi bakalım sağlıkla kucagına inşallah . darısı elif nurom ve nevranın başına .....

amin inşallah ablam Şeniz

görümcem geliyo bu hafta ,o da hamile daha ekimde evlendiler hemen bebek oldu

benim kociş de haber verince manyak mısınız siz demiş akannehir

çok konuşasım var bugün kaydirigubbakcemile3

göremiyolar da artık benim ekranımı aklinialirimsmile

nazcım en cok bu fotonu begendim karrtpostal kimi maasallah cok güzel bir gelin olmusun canım yaŞeniz

Nazlıcığım harika görünüyorsun, özledim sizleri geçmişide okudum cumadan beri giremedim foruma, ne var ne yok bakalımmm Şeniz

kızz gözdem asık oldun takımı unuttun valla olmuyo ama böle enişte beyden bize fırsat kalmıyo herldenaniknanik

annecigin ii olsunda güzelim sen hep aklımızdasın biliyoruz zaten burda olmak istedgini giremiyorum diye tasalanma hiçyerimseniben

ablam hakkında hayırlısı sinemde sölemiş hedefinden sakın vazgecmesin insanın sevmedigi bir meslegi yapması dahadı okuması cok kötü insl 2. sınava cok daah güzel olur herseyŞeniz

bizde seni seviyoruz cnmmmolumunekankayizsmile

günaydın hayırlı sabahlar güzel fıstıklar......

hayırlı günler ablam montide görüsemiyoz malum tükkan bu ara baya kalabalık Allh kolylık versin:jeyyar:

eşimin babaannesi dedimde yazarken kızlareşimin babaannesi yazmışım karışmış biraz :)

ayyy herkez nazın resimlerine bakmışş ben bulamadımm profilindede yookk nerde bu resimler çatlıcam şimdi meraktan.. nazlııı nerde resimlerin? sildinmi yoksa?

ayyy herkez nazın resimlerine bakmışş ben bulamadımm profilindede yookk nerde bu resimler çatlıcam şimdi meraktan.. nazlııı nerde resimlerin? sildinmi yoksa?
geçmiş sayfaları okumassanız nuro hanim görmesiniz .:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
arka sayfalarda .

elifim kıs işim çok yavs yoksa senle çene pordon parmak yarıştırıdım ya neyse ....olumunekankayizsmile
monti linkini okumaktanda buraya yetişemiyorum .ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…