- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
kızlareşimin babaannesi vefat etti bugün gelemedim buraya kusura bakmayın.cenazedeydim.
başınız sağolsun nurom
Arkadaşlar kusura bakmayın...... Uzun süredir giremiyordum.... Bu haftada tökezlemeye uğrayabilir foruma girmem ama hiç girmemezlik yapmam......
Annem şeker hastası olduğu için bu böbrek taşına çok ama çok canını sıktı şekeri fırladı birden günlerdir hastanedeyiz..... Çok halsizim, şimdi şimdi şeker normale döndü, böbrekteki taşları lazerle kırdılar, ilaç kullanıyor şimdi, şu kumlarıda tamamen döküp bir an önce sağlığına kavuşur umarım.....
Bu şeker olayı ödümüzü koparttı bu haftasonu 210un altına düşüremedi doktorlar bir türlü...... Allahım umarım bununla geçmiş olur........ Bir daha yaşamayalım böyle birşey inş....
merheba kızlarrr
durımlarımız çok iç açıcı değilll
birinciyi aşamayıı kesin geçer amaaa beklediğimizin altın da bir performan s sergilediii
haber vereyim dedimm
kendim toparlar toparlamaz yanınınzdayımm ev karmakarışıkkk kızımı eşimi teselli etmekten helak oldummm :çok üzgünüm:
kızlareşimin babaannesi vefat etti bugün gelemedim buraya kusura bakmayın.cenazedeydim.
sinem çok merak ettik anneni. sen hiç girmemezlik hele kilonu bildirmemezlik yapmadığın için, ciddi olduğunu anladım ve dua ettim bol bol. Allah bir daha göstermesin. Acil şifala versin. hem Anneciğine de söyle üzülmesin o kumlarda düşer hiç bir şey kalmaz. Allah başka dert vermesin.
.
sinemcim merak ettik seni canım . annen tez zamanda iyileşir inşallah . RABBIM şifasını versin ...:1hug:
inşallah canım Allah bir daha yaşatmasın
]
gecmis olsun canim.insallah ALLAHyasatmaz bidaha.zor günler gecirmissiniz.insallah biran önce kavusur sagligina annen.
.
sinemcim cok gecmiş olsun tatlım inan msjını okyunca cok üzüldüm daha iyi olmasına sevindim insaallah biran evvel kavusur saglıgına senide kötü etkilemiş belli bu olay sen güclü olki annene destek ol dua edelim bizde:Saruboceq:
]
Nazlıcığım harika görünüyorsun, özledim sizleri geçmişide okudum cumadan beri giremedim foruma, ne var ne yok bakalımmm Şeniz
naber kızlar...biz iyiyz kesin kez cimcimem oluyor dün sonunda kesinleşti yaramaz çok uğraştırdı bizi....
yarın antalyaya gidiyoruz küçğk bir tatile...
siz nasılsınız????
kızım için tanem ismi nasıl sizce...dün büyük kaynım önerdi..şirin sempatikmi?
nilümmm hoşgeldin kızımızmı oluyor ne güzel çok severim kız çocuklarını . inşallah ALLAH banada bir kız çocuğu nasip eder . güzel isim nilümm
GÜNAYDINLAR KIZLAR
annene çok geçmiş olsun sinemciğim . inşallah tez zamanda eski sağlığına kavuşur.
nurocuğum başınız sağolsun . ALLAH mekanını cennet eylesin .
kızlar resim ekliyorum bakın bakalım nasıl bir gelin olmuşum kardeşlerim ve biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?