Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sinemcim cok gecmiş olsun tatlım inan msjını okyunca cok üzüldüm daha iyi olmasına sevindim insaallah biran evvel kavusur saglıgına senide kötü etkilemiş belli bu olay sen güclü olki annene destek ol dua edelim bizde:Saruboceq:

ablam dur bakalım daha yolun bası ece için önmli olan 2. sınav şimdi morali bozulursa kötü etkilenir buda diger sınvlarına yansır sen destek ver ki hemnck toplayıp derse calısmaya devam etsin insl bu süreci evcek atlatarsın biranevvel:Saruboceq:

melekim yine güzel mi güzel güller tsk ederim cnmolumunekankayizsmileŞeniz

kızlareşimin babaannesi vefat etti bugün gelemedim buraya kusura bakmayın.cenazedeydim.

nurom basınız sagolsun insl hayırlı bir ömür gecrmiştr:Saruboceq:

sinemcim merak ettik seni canım . annen tez zamanda iyileşir inşallah . RABBIM şifasını versin ...:1hug:

inşallah canım Allah bir daha yaşatmasın

]

gecmis olsun canim.insallah ALLAHyasatmaz bidaha.zor günler gecirmissiniz.insallah biran önce kavusur sagligina annen.
.

Hepinize çok ama çok teşekkür ederim..... Ayrıca sizleride merakta bıraktığım için tekrar özür dilerim......

kızlareşimin babaannesi vefat etti bugün gelemedim buraya kusura bakmayın.cenazedeydim.

Başınız sağolsun.....

Bu arada hemen menü bildirimimide yapayım.....

12/04/2010

SABAH:

Yağsız menemen
1dilim kepek ekmek

ÖĞLEN:

4 yemek kaşığı bakla
1 dilim beyaz ekmek
2 kaşık yoğurt

AKŞAM:

4 adet ızgara köfte
1 bardak ayran

GÜNAYDINLAR KIZLAR

annene çok geçmiş olsun sinemciğim . inşallah tez zamanda eski sağlığına kavuşur.

nurocuğum başınız sağolsun . ALLAH mekanını cennet eylesin .

kızlar resim ekliyorum bakın bakalım nasıl bir gelin olmuşum kardeşlerim ve biz

Eklentiler

• $15720_378826993590_611783590_3801763_6941713_n.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
buda ben

Eklentiler

• $15720_379101448590_611783590_3807876_2314985_n.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 27
ve bu

Eklentiler

• $15720_379106383590_611783590_3808093_533580_n.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 21
Nazlıcığım harika görünüyorsun, özledim sizleri geçmişide okudum cumadan beri giremedim foruma, ne var ne yok bakalımmm Şeniz

naber kızlar...biz iyiyz kesin kez cimcimem oluyor dün sonunda kesinleşti yaramaz çok uğraştırdı bizi....
yarın antalyaya gidiyoruz küçğk bir tatile...
siz nasılsınız????
kızım için tanem ismi nasıl sizce...dün büyük kaynım önerdi..şirin sempatikmi?

Nazlıcığım harika görünüyorsun, özledim sizleri geçmişide okudum cumadan beri giremedim foruma, ne var ne yok bakalımmm Şeniz

sağol simoşum . bende çok özledim herkesi . izindeyken aklım hep burdaydı . burası bana bağımlılık yaptı resmen ...

nazcım taze gelinimiz nasılsın şeker...fotolarmı var yoksa bakayım...nasıl geçti düğün ....güzelmiydi balayı falan:jeyyar:

nilümmm hoşgeldin kızımızmı oluyor ne güzel çok severim kız çocuklarını . inşallah ALLAH banada bir kız çocuğu nasip eder . güzel isim nilümm

nazcım kuzum nekadar güzel ya böyle gelinlerde hep duygulanıyorum harika birşey....ama resimler biraz küçük gelinlik modelini seçemedimkaydirigubbakcemile3

nilümmm hoşgeldin kızımızmı oluyor ne güzel çok severim kız çocuklarını . inşallah ALLAH banada bir kız çocuğu nasip eder . güzel isim nilümm

amin canım allah gönlüne göre versin...bende çok istiyordum ya kızlar bambaşka..küçükken cimcime.büyüyünce arkadaş yoldaş..allahım hayırlı evlat versin inşallah....çok şeker ultrasonda falan minicik ama bisürü hareket ediyor canım benim:asigim:

Günaydın kızlar....... Bu sıralar sabahları kursada gidemiyorummmmmm..... Bi yanınıza uğrayayım sonrada annişin ara öğününü hazırlayayım dedim......

Keyifler iyidir umarım fıstıklar........ Çok özledim sizleri yaaaaaa....... En kısa zamanda çok düzenli bir şekilde aranıza döneceğim..... Okuyabildiğim kadarıyla bir geçmişe göz atayım hemen.....opuyorumnanaktan

GÜNAYDINLAR KIZLAR

annene çok geçmiş olsun sinemciğim . inşallah tez zamanda eski sağlığına kavuşur.

nurocuğum başınız sağolsun . ALLAH mekanını cennet eylesin .

saol nazcımmmmmm. Umarım bununla geçmiş olur ve birdaha yaşamayız böyle birşey....

kızlar resim ekliyorum bakın bakalım nasıl bir gelin olmuşum kardeşlerim ve biz

bu arada baktım resimlere fıstık gibi olmuşsun vallaha ya.......... Çok güzelllllll.... Allah ömür boyu mutlu etsin sizleri canım benim.....

Allahım nazarlardan esirgesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…