Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çok sağolun kızlar . elifçiğim gel konuşalım kız benimde hiç çalışasım yok nedense .. gözdem aşık mı olmuş . ayyy çok sevindim geçmişi okuyamadım çok uzundu ....

okudum kııız ama geri geriğ gidiyodum yani 407 406 405. sayfa şeklinde isyan ettiğim noktadan önceki sayfada fotolar varmış zatii :kedi:

ooo eceyi tebrik ederim.. millett geliyo mezun olup çıkıyo. mübarek ben geldim aynı kiloyu alıp verip duruyom 1 senedir burdayım hala mezun olamadım aaaaaaaaaaaaağlamak istiyorum.. bu arada dün kangana ağzından kaçırdı ben prinç yemiyorum diye oda yemiyomuş :roflol: benimle yarışıyo yaaa :))))) çekemiyo hiç beni :)))) millet çok zayıflamışsın fıstık gibi olmuşsun dedikçe çatlıyo çatlıyo vallahii :))))hemen yanımdan uzaklaşıyo yada yüzü yalandan gülümsüyo :)

çok sağolun kızlar . elifçiğim gel konuşalım kız benimde hiç çalışasım yok nedense .. gözdem aşık mı olmuş . ayyy çok sevindim geçmişi okuyamadım çok uzundu ....

bende okıyamadım yaa annemler burdaydı internete çok takılamadım o sebeple ayrıntısına giremedim. kime aşık olmuş sahi o nerde neden gelmiyo?

ayyyy çok teşekkürler arkadaşlarım ....çok mutluyum valla...olumunekankayizsmile
insan başlamadan yapamam herhalde diyor ama başlayınca sonuç çok mutlu ediyor...

şimdi derdim kilo almamak onun için de 2 kilo daha aşağı ineyim sonra sizinle montideyim inş...tabi kabul ederseniz...boshayallersmile

elifim kıs işim çok yavs yoksa senle çene pordon parmak yarıştırıdım ya neyse ....olumunekankayizsmile
monti linkini okumaktanda buraya yetişemiyorum .ohaoldumsmile

konuşun benimle yoksa küserim size :umursamaz: :umursamaz:

tebrikler fıstığım maşallah sana a.s.

bende okıyamadım yaa annemler burdaydı internete çok takılamadım o sebeple ayrıntısına giremedim. kime aşık olmuş sahi o nerde neden gelmiyo?

bizim aşk böcüğü yasin adında efendi bir delikanlıya aşık olmuş opuyorumnanaktan

Allah gönlüne göre verdi inşallah Şeniz

tembel tenekeler sizi okumuyosunuz geçmişi di mi :mymeka:

bizim aşk böcüğü yasin adında efendi bir delikanlıya aşık olmuş opuyorumnanaktan

allah gönlüne göre verdi inşallah şeniz

tembel tenekeler sizi okumuyosunuz geçmişi di mi :mymeka:

küsme elifim konuşurum ben senle ayyy çok sevindim valla simoşumun adına ayyy bende kocama birkez daha aşık oldum . Hiç bu kadar olacağını beklemiyordum aynı eve girince çok daha değişik yönlerini görüyorum . Kendisi çok titizmiş evi benden önce kalkıp toparlıyor.

Ne güzel tatilin tadını çıkar nilüüüşüüüümmm Şeniz Tanem ismi azıcık dalga geçilecek bir isim gibi yani ilkokuldayken yaramaz çocuklar çok üzmezlermi yeğenimizi bilmiyorumkismile

Bu arada yakın bir arkadaşım kızının adını ''Cansın'' koydu aklinialirimsmile

huuuu gecmisi okurken baya bir yoruldum simdi konusma sirasi bende hahahahah
kızlareşimin babaannesi vefat etti bugün gelemedim buraya kusura bakmayın.cenazedeydim.
basiniz sagolsun canim.ALLAH mekanini cennet eylesin.

günaydın canlar opuyorumnanaktan
canim senin bu resimler görenin gönlünü aciyor.

kızlar resim ekliyorum bakın bakalım nasıl bir gelin olmuşum kardeşlerim ve biz
canim resimlerini gördüm coooook güzel bir gelin olmussun.

cok sevindim canim.ALLAH anneli babali büyütsün.6. takimin en kücük bebiside yolda
annen iyidir insallah canim.ne zaman cikicagi belli oldumu
ablam üzülmeyin ikinci sinav varmis daha.simdi ece daha cok gaza gelir ikinci sinavi daha güzel gecer.
hahahahhahahahahha kaynana iste gelinini hic cekemez.benimkide öyle.ayda yilda bir görürüm ama görüncede kendini över över över bitiremez.yada ben bisey söyleyince mesela kilo verdim deyince hemen bende vermisim deyip söze baslar bitirene kadar ic kriz gecirirsin.

ne mutlu sana canim.benim esimde ilk zamanlarda öyleydi.simdi tam tersi.insallah seninki degismez.

bu arada ecem tebrikler canim darisi bizim basimiza ahhhhhh ahhhhhhhhh ne zaman görcez bu günleri.

Sinemciğim annemize iyi bakta bir an önce iyileşsin özledik seni Şeniz

bu aralar fazla giremiyorum.dün esim evdeydi bir defa girebildim.bugünde dogumgünü ama evde degil simdilik.birde günümüz artik bacede geciyor.iki gündürki hava bozuk bizde evdeyiz.

Hay allah ya allahım hayırlısını nasip etsin ablacığım, ikinci sınavda ecemize güveniyorum ben

simoşum cansın ismini koyan ark.nın ismini öğrenebilirmiyim? benimde öyle bi arkadaşım vardıda gebzede yaşayan.

Başınız sağolsun yavru ceylan, sen beni hep atla bakalım, özleme sen beni mafoldumbenalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…