okudum kııız ama geri geriğ gidiyodum yani 407 406 405. sayfa şeklinde isyan ettiğim noktadan önceki sayfada fotolar varmış zatii :kedi:geçmiş sayfaları okumassanız nuro hanim görmesiniz .:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
arka sayfalarda .
elifim kıs işim çok yavs yoksa senle çene pordon parmak yarıştırıdım ya neyse ....olumunekankayizsmile
monti linkini okumaktanda buraya yetişemiyorum .ohaoldumsmile
ecem tebrikler güzelim gördünmü bilmem karnen ...:))))))
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari-24.html
çok sağolun kızlar . elifçiğim gel konuşalım kız benimde hiç çalışasım yok nedense .. gözdem aşık mı olmuş . ayyy çok sevindim geçmişi okuyamadım çok uzundu ....
elifim kıs işim çok yavs yoksa senle çene pordon parmak yarıştırıdım ya neyse ....olumunekankayizsmile
monti linkini okumaktanda buraya yetişemiyorum .ohaoldumsmile
çok sağolun kızlar . elifçiğim gel konuşalım kız benimde hiç çalışasım yok nedense .. gözdem aşık mı olmuş . ayyy çok sevindim geçmişi okuyamadım çok uzundu ....
ayyyy çok teşekkürler arkadaşlarım ....çok mutluyum valla...olumunekankayizsmile
insan başlamadan yapamam herhalde diyor ama başlayınca sonuç çok mutlu ediyor...
şimdi derdim kilo almamak onun için de 2 kilo daha aşağı ineyim sonra sizinle montideyim inş...tabi kabul ederseniz...boshayallersmile
bende okıyamadım yaa annemler burdaydı internete çok takılamadım o sebeple ayrıntısına giremedim. kime aşık olmuşsahi o nerde neden gelmiyo?
bizim aşk böcüğü yasin adında efendi bir delikanlıya aşık olmuş opuyorumnanaktan
allah gönlüne göre verdi inşallah şeniz
tembel tenekeler sizi okumuyosunuz geçmişi di mi :mymeka:
naber kızlar...biz iyiyz kesin kez cimcimem oluyor dün sonunda kesinleşti yaramaz çok uğraştırdı bizi....
yarın antalyaya gidiyoruz küçğk bir tatile...
siz nasılsınız????
kızım için tanem ismi nasıl sizce...dün büyük kaynım önerdi..şirin sempatikmi?
sağol simoşum . bende çok özledim herkesi . izindeyken aklım hep burdaydı . burası bana bağımlılık yaptı resmen ...
basiniz sagolsun canim.ALLAH mekanini cennet eylesin.kızlareşimin babaannesi vefat etti bugün gelemedim buraya kusura bakmayın.cenazedeydim.
canim senin bu resimler görenin gönlünü aciyor.
günaydın canlar opuyorumnanaktan
canim resimlerini gördüm coooook güzel bir gelin olmussun.kızlar resim ekliyorum bakın bakalım nasıl bir gelin olmuşum kardeşlerim ve biz
cok sevindim canim.ALLAH anneli babali büyütsün.6. takimin en kücük bebiside yoldanaber kızlar...biz iyiyz kesin kez cimcimem oluyor dün sonunda kesinleşti yaramaz çok uğraştırdı bizi....
yarın antalyaya gidiyoruz küçğk bir tatile...
siz nasılsınız????
kızım için tanem ismi nasıl sizce...dün büyük kaynım önerdi..şirin sempatikmi?
annen iyidir insallah canim.ne zaman cikicagi belli oldumuGünaydın kızlar....... Bu sıralar sabahları kursada gidemiyorummmmmm..... Bi yanınıza uğrayayım sonrada annişin ara öğününü hazırlayayım dedim......
Keyifler iyidir umarım fıstıklar........ Çok özledim sizleri yaaaaaa....... En kısa zamanda çok düzenli bir şekilde aranıza döneceğim..... Okuyabildiğim kadarıyla bir geçmişe göz atayım hemen.....opuyorumnanaktan
ablam üzülmeyin ikinci sinav varmis daha.simdi ece daha cok gaza gelir ikinci sinavi daha güzel gecer.canlarım tesellileriniz için teşekkür ederimm Şeniz
nazım gelmiş hoş gelmişşş Şeniz
hasta olan annemiz varmış acil şifalar diliyorumm :Saruboceq:
nuttuklarım varsa kusura bakmayınnn :1no2:
kızlar ecenin hedefi büyüktü hukuk istiyordu hukuk için iyi bir sınav olmadııı maleseff :1no2:
umarım ikinci sınavda çok çok yüksek bir puan olur toparlarr yoksa işimiz seneye kaldııı :1no2:
hahahahhahahahahha kaynana iste gelinini hic cekemez.benimkide öyle.ayda yilda bir görürüm ama görüncede kendini över över över bitiremez.yada ben bisey söyleyince mesela kilo verdim deyince hemen bende vermisim deyip söze baslar bitirene kadar ic kriz gecirirsin.ooo eceyi tebrik ederim.. millett geliyo mezun olup çıkıyo. mübarek ben geldim aynı kiloyu alıp verip duruyom1 senedir burdayım hala mezun olamadım aaaaaaaaaaaaağlamak istiyorum.. bu arada dün kangana ağzından kaçırdı ben prinç yemiyorum diye oda yemiyomuş :roflol: benimle yarışıyo yaaa :))))) çekemiyo hiç beni :)))) millet çok zayıflamışsın fıstık gibi olmuşsun dedikçe çatlıyo çatlıyo vallahii :))))hemen yanımdan uzaklaşıyo yada yüzü yalandan gülümsüyo :)
küsme elifim konuşurum ben senle ayyy çok sevindim valla simoşumun adına ayyy bende kocama birkez daha aşık oldum . Hiç bu kadar olacağını beklemiyordum aynı eve girince çok daha değişik yönlerini görüyorum . Kendisi çok titizmiş evi benden önce kalkıp toparlıyor.
Günaydın kızlar....... Bu sıralar sabahları kursada gidemiyorummmmmm..... Bi yanınıza uğrayayım sonrada annişin ara öğününü hazırlayayım dedim......
Keyifler iyidir umarım fıstıklar........ Çok özledim sizleri yaaaaaa....... En kısa zamanda çok düzenli bir şekilde aranıza döneceğim..... Okuyabildiğim kadarıyla bir geçmişe göz atayım hemen.....opuyorumnanaktan
canlarım tesellileriniz için teşekkür ederimm Şeniz
nazım gelmiş hoş gelmişşş Şeniz
hasta olan annemiz varmış acil şifalar diliyorumm :Saruboceq:
nuttuklarım varsa kusura bakmayınnn :1no2:
kızlar ecenin hedefi büyüktü hukuk istiyordu hukuk için iyi bir sınav olmadııı maleseff :1no2:
umarım ikinci sınavda çok çok yüksek bir puan olur toparlarr yoksa işimiz seneye kaldııı :1no2:
Sinemciğim annemize iyi bakta bir an önce iyileşsin özledik seni Şeniz
günaydın kızlarr..
nazlım düğünü yaptınız:) eminim çok güzedl olmuştur.. balayına bizde gitmemiştik ama yazın biyerlere gitmiştik..
magiccim annene geçmiş olsun Allah şifa versin tatlım
lillyum kızının sınavının beklediği gibi geçmemesine üzüldüm ama benim kardeşimde sınavdan sonra kötü diye ağlayıp zırlamıştı psikolojisi bozulmuştu ama sonuç itibari ile puanlar soruların çözülebilirliği ile alakalı olarak geliyo kardeşime bütün yaz bunu anlatmaya çalıştım hatta yazmayacağı biyeri 1. tercihinde yazdırdım ve 1. tercihine yerleşti hala Abla senden Allah razı olsun der.. o sebeple kızın canını sıkmasın önümüzdeki sınavlara tam gaz devam etsin.
Başsağlığı dilekleriniz için teşekkürlerler canlarım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?