• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnsanın psikolojisini bozuyo o 59.9 dimi :KK70:
Geçen sene ben de tam orda durakladım bi zaman.allahım delircem napsam gitmiyo.bi hafta hunharca yedim,pat 59 :KK70:
Hadi ya ....işin sırrı yemek mio_Ogüvenemem ki şimdi. Listede olmazsam yaparım ancak....kendimi dovesim geliyor inan ki....aynı şeyleri yaşadığını bilmiyordum içim rahatladı kız biraz... Allah razı olsun canım bacım. Gel sarilalim biraz :KK19:

Hadi ya ....işin sırrı yemek mio_Ogüvenemem ki şimdi. Listede olmazsam yaparım ancak....kendimi dovesim geliyor inan ki....aynı şeyleri yaşadığını bilmiyordum içim rahatladı kız biraz... Allah razı olsun canım bacım. Gel sarilalim biraz :KK19:

Yemene bende katılıyorum.
Çok biliyorum sıkı diyet yapanların kaçamak yaptığı hafta daha çok kilo verdiğini.

:KK74::KK74::KK74:
Ben de 59 takıntılıyım 🤦 kafayı yicektim neden göremiyorum diye
Ama bi de şu var en son 15 sene önce görmüştüm.belki o yüzden zor gitti.ya bi de insan kendini tanıyor.bak mesela 72 ye kadar ben patır patır vericem ondan sonra gıdım gıdım.68 den sonra yine hızlı
Benim vicıtta manyak demek ki :D

Back
X