- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Muayyen gününde misinNe demek burdaydıbiz burda olsak bize de kalp yok yani
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muayyen gününde misinNe demek burdaydıbiz burda olsak bize de kalp yok yani
![]()
Koç burcuyum.sen
ŞoklayınBak hala gülüyor çiğ ve pişmiş dışında başka hangi yöntem varmış.....![]()
Adet olmuyom kiMuayyen gününde misin
![]()
Yav sende gül ben ayağımın ağrısıyla gülüyorum yaherkes gibimi olaydık sıradan ne o öyle kabak ye kilo ver.
Nerde bizim farkımız
Sen bana gel bebeğim burcum koç yükselenim balıkTam zıddım burç ikimizde ilkbahar çocuğuyuz ama sen koç ben balık :))
Bonusa yürüyen bacaklarını kırarımSen bana gel bebeğim burcum koç yükselenim balık![]()
Yükselirsin bilirimSen bana gel bebeğim burcum koç yükselenim balık![]()
Kız yükselecem yükselemiyomKıskandı iki gözümün kirpiği![]()
Haşin gadınım benimBonusa yürüyen bacaklarını kırarım
Bana koş![]()
Kıskandı iki gözümün kirpiği![]()

Maliiii burçdaşim hangi ay Mart mi Nisan mi...benim yükselen de Koç... katıksız koçum yani...Sen bana gel bebeğim burcum koç yükselenim balık![]()
Benim kocam da koç.maliyle kardeş olsalar bu kadar benzer huylarıYükselirsin bilirim
Sen nasıl koçsun ben bilmiyorum zaten. Ya gördüğüm en uysal koçsun yada gerçek yüzünü saklıyosun![]()
Patlatmazlarsa zarar vermemYükselirsin bilirim
Sen nasıl koçsun ben bilmiyorum zaten. Ya gördüğüm en uysal koçsun yada gerçek yüzünü saklıyosun![]()
16 nisan ablam.sona günlerine doğmuşum ben o yüzden biraz yumuşakçayımMaliiii burçdaşim hangi ay Mart mi Nisan mi...benim yükselen de Koç... katıksız koçum yani...
Benden zarar gelmez korkma
16 nisan ablam.sona günlerine doğmuşum ben o yüzden biraz yumuşakçayım![]()
Neremiz benziyo kız töbe töbeBenim kocam da koç.maliyle kardeş olsalar bu kadar benzer huyları![]()
Gelmez tabi kendine hayrın yokBenden zarar gelmez korkma![]()