Okulda bir arkadaşıyla atismislar, arkadaşı da bizimkinin kaburgasina tekme atmış. Biraz şişlik vardı, dün hastenedeydik canım,çok ağrısı vardı ama şükür kırık çatlak vs yok.Senin oğlan ne oldu, kaçırmışım yazdıysan da
Oğlumu yazmadık mi canım dün burda. Benimki de önemli değildi, sırf pastayı yedigime bişey demesinler diye açıkladım onu daAlıştıra alıştıra söylüyon herşeyi :)))
Bugün oğluma dedim ki bu kardeşin doğunca yenisini yapayım diyor ki hmm çok bakabilirsin ya sanki yap diyor banaSende benim gözümde öylesin
Geçmiş olsun canımOkulda bir arkadaşıyla atismislar, arkadaşı da bizimkinin kaburgasina tekme atmış. Biraz şişlik vardı, dün hastenedeydik canım,çok ağrısı vardı ama şükür kırık çatlak vs yok.
geçmiş olsun. ne operasyonuPasta yedim azıcık, bugün ben de küçük bir operasyon geçirdim, dün de oğlum okulunda bir kaza yaşamış. Üst üste sağlıkla uğraşıyoruz, onları atlatıp dönecem canım.
araştırayım açıklamalarini :) teşekkür ederimBilgili biri tabiki
Kardeşimde 13 nisan ablaBen de 13 Nisan...senin kadar yumuşak olmasam da külbastı gibi sayılırım.
Sağol canımGeçmiş olsun canım
benim dünden de 105 puan varNolur spor puanlarını hesaplayın hatunlar
benim dünden de 105 puan var
evetPerşembe mi
Bu haftanın menü şampiyonları
mavitosbik07
@happy_mom_
@Elhan
Tebrik ediyorum sizi, kaçamaksız, düzenli ve sporlu, bol sulu menüleriniz için
Aa geçmiş olsun canım, ağrın çabuk geçer inşaallahBenim bikac hafta öncesinden randevum vardı canım. Vücudumda çok fazla et beni var,bazıları agriliydi. Plastik cerrahide bugün lokal anestezi ile 7 tanesi alındı. 3 tanesi dikişli. Ensemdeki yer özellikle çok acıyor.
Bakamıyorum da sizi nasıl büyüttüm deseydinBugün oğluma dedim ki bu kardeşin doğunca yenisini yapayım diyor ki hmm çok bakabilirsin ya sanki yap diyor bana
Olsun canım kaçamak yapmıyorsun biliyorum, üzülmeNegom misafir telaşından yazmamışım dünkü menümü
iyi gecelerBen yatıyorum hanımlar, iyi geceler
Sağol canım,yarına geçer bence ya da azalır.Aa geçmiş olsun canım, ağrın çabuk geçer inşaallah ❤
Bakamıyorum da sizi nasıl büyüttüm deseydin
Canım benimkini hesaplamakla uğraşma istersen, çünkü ben de ne yaptığımı hatırlamıyorum karmaşa yüzünden.Gulumse24 iki gün spor puanın yazılmış sadece yokmuydu yoksa ben mi atladım?
Menü sayfasına yazdıklarınızı ekledimCanım benimkini hesaplamakla uğraşma istersen, çünkü ben de ne yaptığımı hatırlamıyorum karmaşa yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?