Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayyy inanmiyorum o kadar olmusmu ya. Zaman su gibi geciyo.

Rabbim kolay bi dogum nasip etsin insallah evlilik iyi gidiyo sükür alıştım artık yuvarlanip gidiyoruz
Amin canım sağol Doğum olacağı zaman bütün takip ettiğim tipiklere tek tek girip dua isteyeceğim Ocak sonu gibi buralarda ol kaybolma

hiç bilgim yok o nasıl oluyor duraklama da yiyince yağ yakimina mi başlıyor

Yok duraklamada değil az yenen günlerin peşinden yenen kaçamak yemeklerin diyete kötü etkisi olmuyo vucut o geleni yakıyor anında.
Bu mesela benim için geçerli değil vucut az yemeye düzene bol suya alışık değil yakamıyorum.
Selahattin dönmez demişti ayrıca gürkan kubilayda bi listede makarna yedirmişti ki hiç sevmem adamı

4 dk dan sonra artemis

Limon zencefil bal yapıp içtin mi hiç çok iyi geliyor genelde
Evet canım, neler içmedim ki, biraz yumuşattılar o da daha az ağrısız yutkunacak kadar sadece. Çekeceğim varmış bunu diyorum. Tekrarlamasından korkuyorum sadece

Amin canım sağol Doğum olacağı zaman bütün takip ettiğim tipiklere tek tek girip dua isteyeceğim Ocak sonu gibi buralarda ol kaybolma
Tamam Allah izin verirse buralardayim
Çok şanslısın, seninle beraber diyet yapavak eşin, evde herkes diyette olunca daha kolay oluyor
Aman o öyle diyo da az yemelisin diyince de öyle veririm tabi onemli olan yiyerek vermek öyle bi yol söyle bana diyo bakalim belki beni görünce o da motive olur ben bi kere koydum kafaya daha da dönmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…