İşte bakıp çıkma, hu hu napıyorsunuz de laf atBakıyorum sürekli yazan olmayınca çıkıyorum :)
Hadi göreyim seni hedefi tutturtesekkur ettim canisim
oow guzel bi hedef
12 den vurucam o hedefi İnsallah
Kesinlikle canimCok guzel yazmissin
Amin canım sağol Doğum olacağı zaman bütün takip ettiğim tipiklere tek tek girip dua isteyeceğim Ocak sonu gibi buralarda ol kaybolmaAyyy inanmiyorum o kadar olmusmu ya. Zaman su gibi geciyo.
Rabbim kolay bi dogum nasip etsin insallahevlilik iyi gidiyo sükür alıştım artık yuvarlanip gidiyoruz
Kendime yetsem birdeNego heryere yetiyor maşalah
Yetiyorsundur sen gözümde herşeye yeten bir hatunsunKendime yetsem birde
4.olmuşuz. Profil foton beni ürkütüyorMeraba canlar eve cok gec geldik yemekti caydi yeni biraz dinlenebildim
Kacinci olduk bu hafta gerci simdi bakicam da bi sizden duyyim dedim
Yazıyorum canım cvb yok geneldeİşte bakıp çıkma, hu hu napıyorsunuz de laf atherkes bakıp çıkıyor muhabbet olmuyor
Hadi göreyim seni hedefi tuttur
Sende benim gözümde öylesinYetiyorsundur sen gözümde herşeye yeten bir hatunsun
Kimmiş o cevap vermeyenYazıyorum canım cvb yok geneldeherkes yoğun bu ara sanırım
Sen nasıl oldun gittin kontrole
Süper bence, destek olur sana.Evet en cok o sevincek beni de zayiflatirsin diye koşa koşa evlenmişti garibimyarin insallah tartilcam
hiç bilgim yok o nasıl oluyor duraklama da yiyince yağ yakimina mi başlıyor
Haftaya kesin 1.olcaz4.olmuşuz. Profil foton beni ürkütüyor
Çok şanslısın, seninle beraber diyet yapavak eşin, evde herkes diyette olunca daha kolay oluyorEvet en cok o sevincek beni de zayiflatirsin diye koşa koşa evlenmişti garibimyarin insallah tartilcam
Bugün ben de yedim valla inşallah benimki de hızlanmıştırYağ yakımını hızlandırmışsın çünkü
Limon zencefil bal yapıp içtin mi hiç çok iyi geliyor geneldeKimmiş o cevap vermeyen
Dün gittim evet ilaca devam dedi. Yarın bitiyor ilacım bakalım ne olacak
Öbürleri normaldi de bu ürkünçHaftaya kesin 1.olcaz
Yoksa bu profilimle yakar yikar keserim buralari
Aslinda benim profilere hep bi kulp bulanGulumse24 olurdu
Canim sen izne mi ayrildin :/ mezun olcaktin haniSüper bence, destek olur sana.
Ne yediniz pirinc mi yuttunuz yoksaBugün ben de yedim valla inşallah benimki de hızlanmıştır
Evet canım, neler içmedim ki, biraz yumuşattılar o da daha az ağrısız yutkunacak kadar sadece. Çekeceğim varmış bunu diyorum. Tekrarlamasından korkuyorum sadeceLimon zencefil bal yapıp içtin mi hiç çok iyi geliyor genelde
Yok boyle gorundugune bakma pirlanta gibi bi kalbi vardırÖbürleri normaldi de bu ürkünç
Tamam Allah izin verirse buralardayimAmin canım sağol Doğum olacağı zaman bütün takip ettiğim tipiklere tek tek girip dua isteyeceğim Ocak sonu gibi buralarda ol kaybolma
Aman o öyle diyo da az yemelisin diyince de öyle veririm tabi onemli olan yiyerek vermek öyle bi yol söyle bana diyoÇok şanslısın, seninle beraber diyet yapavak eşin, evde herkes diyette olunca daha kolay oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?