- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
bunu deneyebilirim bende kepekli makarna vardı ,bilgili de bir adama benziyor internette görmüştüm daha önce açıklamalarınıYok duraklamada değil az yenen günlerin peşinden yenen kaçamak yemeklerin diyete kötü etkisi olmuyo vucut o geleni yakıyor anında.
Bu mesela benim için geçerli değil vucut az yemeye düzene bol suya alışık değil yakamıyorum.
Selahattin dönmez demişti ayrıca gürkan kubilayda bi listede makarna yedirmişti ki hiç sevmem adamı
4 dk dan sonra artemis
Korkarak okudum sonu güzel bittiSONUÇLAR!!!
@Ytmz : 62. 8/ Hedef = 61.8 /Sonuç: 62.6 = 200 gr beğenmedim
sonngulen : 61. 1/Hedef= 60/ Sonuç:60.5= 500 gr beğendim ✔
@Canfeb: 66.6/Hedef=65.5/ Sonuç:66.4= 200 gr beğenmedim
@merryangel :70.1/ Hedef=69 /Sonuç : 69.8= 300 gr beğenmedim
@malipina: 97.5/ Hedef = 96.5/ Sonuç : Bilinmiyor = Bilmediğim için beğenmedim
Elhan : 60/ Hedef = 59.5/ Sonuç / 60= elinden geleni yaptığın için sözüm yok ✔
mavitosbik07 : 60.5/ Hedef = 59.5 /Sonuç : 59.8= 700 gr çok beğendim, ayrıca güzel menülerin için tebrik ediyorum ✔
@Elalis : 76.9/ Hedef = 75.5/ Sonuç :76= 900gr çok beğendim ama menülerini görmediğim için esefle kınıyorum
happy_mom_ : 58/ Hedef = 57 / Sonuç :57.5= 500 gr beğendim, ayrıca güzel menülerin için tebrik ediyorum ✔
@cgdmk : 62.1/ Hedef = 61.5/Sonuç : 62.4= artı geldiğin için hiç beğenmedimeksik menülerin için teessüf ediyorum
aypare ackerman : 62.1 / Hedef = 61/Sonuç : Bilinmiyor = Sınava hazırlanıyorum demiştin
Bulamiyorum : 81. 6/ Hedef = 80. 5 / Sonuç:81.1= 400 gr pek beğenmedim
Bonus : 106.8 / Hedef = 105.5 /Sonuç : 106.8= Sabit olduğun için teessüf ederim
@s i d e l y a : 75.9 / Hedef = 75 /Sonuç : 74.1= Harika bir eksi tebrik ediyorum ✔
@pastel34 : 62.7 / Hedef = 62/ Sonuç : 62.1= 600 gr beğendim ✔
@birmuhendisanne : 58.7 / Hedef = 58 /Sonuç : 58.5= artı gelmediğin için beğendim ama menüleri daha kaçamaksız bekliyorum ✔
retro_hippo : 74.5 / Hedef = 73.5 / Sonuç : 74.8= elinden geleni yaptığın için bir şey diyemiyorum
@SchonerDuft : 67.1 / Hedef = 66/ Sonuç : 67.1: Bu hafta güzel eksi bekliyorum
@tgb1907 : 65.4 / Hedef = 64.5/Sonuç : Bilinmiyor= Bilmediğim için yorum yapamıyorum
Canım fevzi özgönül yöntemine bak bir istersen, o yiyerek zayıflatıyorTamam Allah izin verirse buralardayim
Aman o öyle diyo da az yemelisin diyince de öyle veririm tabi onemli olan yiyerek vermek öyle bi yol söyle bana diyobakalim belki beni görünce o da motive olur ben bi kere koydum kafaya daha da dönmem
Bigün oturup izlicem senin su animasyon filmlerini cok merak ediyorumYok boyle gorundugune bakma pirlanta gibi bi kalbi vardırAshled’in
Dur genclik fotosunu bulup koyayim orda urkunc degil
Yaparsın sen canım, çok iyi gelmişsin bu zamana.En çok kiloyu bu hamilelikte aldım bakalım canım 10 ile tamamlarsam iyi diyorum kendime
Yok bacim yok benim esim öyle yiyerek degil bildigin cips cikolata ekmek lavas yiyerek istiyo keyfinden ödün vermek istemiyo yaniCanım fevzi özgönül yöntemine bak bir istersen, o yiyerek zayıflatıyor
İzle muptelasi olursunBigün oturup izlicem senin su animasyon filmlerini cok merak ediyorum
Hı oldu varsa öyle yöntem bizde yapalımYok bacim yok benim esim öyle yiyerek degil bildigin cips cikolata ekmek lavas yiyerek istiyo keyfinden ödün vermek istemiyo yanio da imkansiz
Çok geçmiş olsun canımSlm kizlar
Isten eve geldim kizlarla ugrasiyorum ucude hasta oldu emine kusuyor toparlayamadim aldik aksam acile goturduk ucunede ilac basladi hepsinin bogazi kotu olmus. Emine yeni ilacida kustu sanirim ona damardan baslicam yarin ilac vunku agizdan amtibiyotik aldimi kusuyor. Dr a yazdimda gormedi sabah donus yapar herhalde
Bonus bildirimimi yapmis sanirim tesekkur ederim cnm ❤
Bu hafta geciken adet nedeniyle cok veremedim
Persembe gunu 3 gunluk oruca niyetlendim. Gerci adet oldugum icin oruc olarak degil aclik olarak niyetlenebildim.
75sayfa gecmis birikmis simdi geriye dogru bakicam gidebildigim yere kadar okurum artik
Pasta yedim azıcık, bugün ben de küçük bir operasyon geçirdim, dün de oğlum okulunda bir kaza yaşamış. Üst üste sağlıkla uğraşıyoruz, onları atlatıp dönecem canım.Ne yediniz pirinc mi yuttunuz yoksa
Sana ne oldu canım hayırdırPasta yedim azıcık, bugün ben de küçük bir operasyon geçirdim, dün de oğlum okulunda bir kaza yaşamış. Üst üste sağlıkla uğraşıyoruz, onları atlatıp dönecem canım.
Bugün ben de yedim valla inşallah benimki de hızlanmıştır
bunu deneyebilirim bende kepekli makarna vardı ,bilgili de bir adama benziyor internette görmüştüm daha önce açıklamalarını
Pasta yedim azıcık, bugün ben de küçük bir operasyon geçirdim, dün de oğlum okulunda bir kaza yaşamış. Üst üste sağlıkla uğraşıyoruz, onları atlatıp dönecem canım.
Çok geçmiş olsun canım, çocukların hepsinin birden hasta olması da çok kötü olmuş. İnşallah hepsi çok çabuk iyileşir.Slm kizlar
Isten eve geldim kizlarla ugrasiyorum ucude hasta oldu emine kusuyor toparlayamadim aldik aksam acile goturduk ucunede ilac basladi hepsinin bogazi kotu olmus. Emine yeni ilacida kustu sanirim ona damardan baslicam yarin ilac vunku agizdan amtibiyotik aldimi kusuyor. Dr a yazdimda gormedi sabah donus yapar herhalde
Bonus bildirimimi yapmis sanirim tesekkur ederim cnm ❤
Bu hafta geciken adet nedeniyle cok veremedim
Persembe gunu 3 gunluk oruca niyetlendim. Gerci adet oldugum icin oruc olarak degil aclik olarak niyetlenebildim.
75sayfa gecmis birikmis simdi geriye dogru bakicam gidebildigim yere kadar okurum artik
Benim bikac hafta öncesinden randevum vardı canım. Vücudumda çok fazla et beni var,bazıları agriliydi. Plastik cerrahide bugün lokal anestezi ile 7 tanesi alındı. 3 tanesi dikişli. Ensemdeki yer özellikle çok acıyor.Sana ne oldu canım hayırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?