Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bunu deneyebilirim bende kepekli makarna vardı ,bilgili de bir adama benziyor internette görmüştüm daha önce açıklamalarını

Korkarak okudum sonu güzel bitti

Canım fevzi özgönül yöntemine bak bir istersen, o yiyerek zayıflatıyor

Slm kizlar
Isten eve geldim kizlarla ugrasiyorum ucude hasta oldu emine kusuyor toparlayamadim aldik aksam acile goturduk ucunede ilac basladi hepsinin bogazi kotu olmus. Emine yeni ilacida kustu sanirim ona damardan baslicam yarin ilac vunku agizdan amtibiyotik aldimi kusuyor. Dr a yazdimda gormedi sabah donus yapar herhalde

Bonus bildirimimi yapmis sanirim tesekkur ederim cnm ❤
Bu hafta geciken adet nedeniyle cok veremedim

Persembe gunu 3 gunluk oruca niyetlendim. Gerci adet oldugum icin oruc olarak degil aclik olarak niyetlenebildim.

75sayfa gecmis birikmis simdi geriye dogru bakicam gidebildigim yere kadar okurum artik

Çok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım, çocukların hepsinin birden hasta olması da çok kötü olmuş. İnşallah hepsi çok çabuk iyileşir.

Sana ne oldu canım hayırdır
Benim bikac hafta öncesinden randevum vardı canım. Vücudumda çok fazla et beni var,bazıları agriliydi. Plastik cerrahide bugün lokal anestezi ile 7 tanesi alındı. 3 tanesi dikişli. Ensemdeki yer özellikle çok acıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…