Sen get yat anamm uykun gelmişGittim kendimi alıntıladım bee
Haydi iyi geceler
HAFTALIK SPOR LİSTESİ |
SPORCULAR | CUMA | CMRTSİ | PAZAR | PZRTSİ | .SALI. | ÇRŞMBA | PRŞMBE | TOP. |
| ||||||||
| 75 | |||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| 40 | |||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
@Ytmz | ||||||||
| 165 | |||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| 90 | |||||||
H hasbeenandgone | ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
|
Tesekkur ederim cnm ❤Çok geçmiş olsun canım
Gecmis olsun cnmPasta yedim azıcık, bugün ben de küçük bir operasyon geçirdim, dün de oğlum okulunda bir kaza yaşamış. Üst üste sağlıkla uğraşıyoruz, onları atlatıp dönecem canım.
Insallah cnm ya tesekkur ederim ❤Çok geçmiş olsun canım, çocukların hepsinin birden hasta olması da çok kötü olmuş. İnşallah hepsi çok çabuk iyileşir.
Soyle bebem ne istiyorsun hemen yapalim
Benim bikac hafta öncesinden randevum vardı canım. Vücudumda çok fazla et beni var,bazıları agriliydi. Plastik cerrahide bugün lokal anestezi ile 7 tanesi alındı. 3 tanesi dikişli. Ensemdeki yer özellikle çok acıyor.
Tekrar gecmis olsun cnm. Insallah et benlerinde kotu bir sey yoktur patalojiye gonderdiler mi? Cocugun gogsune tekme almasida kotu olmus nasil kavga etmisler o kadar gogsune tekme atacak kadar. Bu cocuklarin isine akil sir ermiyorOkulda bir arkadaşıyla atismislar, arkadaşı da bizimkinin kaburgasina tekme atmış. Biraz şişlik vardı, dün hastenedeydik canım,çok ağrısı vardı ama şükür kırık çatlak vs yok.
Tam ne cekilisi diyecektim sonraki msjda amladimÇoook eğlenecüük
Eki Görüntüle 2567366
Bulamiyorum seni katmıştım çıkardım oruç var çünkü olmaz.
malipina
Nego
retro_hippo sağlık sorunları sebebiyle eklemedim
Elhan Kafayı diyetle bozduğun için sanada uygun değil rekabet.
aypare ackerman seni eklemekte kararsız kaldım ve ben sana çıktım :)
Belirliyelim cnmBulamiyorum hedef kilon icin 22 subatta 85 demissin suan hedefini gecmissin tebrik ediyorum yeni hedef belirleyelim mi
Amanın iyice yerleşmiş demek.Evet canım, neler içmedim ki, biraz yumuşattılar o da daha az ağrısız yutkunacak kadar sadece. Çekeceğim varmış bunu diyorum. Tekrarlamasından korkuyorum sadece
Ya maşallah oğlunun dilini lafa bak senBugün oğluma dedim ki bu kardeşin doğunca yenisini yapayım diyor ki hmm çok bakabilirsin ya sanki yap diyor bana
Ay gece gece ne uğraşmışsın eline sağlık spor kapışması sanırımHaftanın Rekabetleri
aypare ackerman & Bonus
sonngulen & happy_mom_
Gulumse24 & Elalis
@Ytmz &cgdmk
mavitosbik07 & @Yohanime
pastelfit & SchonerDuft
sidelya & yeni gelen arkadaş
Gazanız mübarek olsun.
Ez, kır, parçala
Tamam bu sefer düzenli menü de bekliyorumNegocum 62.5 değil 62.4 gerçi pek farketmiyor ama cuma günü 61i göreceğim inşallah, bugün regl oldum, ilk günüm, ondan da artı geldim, yine de takım arkadaşlarım kusura bakmayın. Menülerimi de bugünden itibaren düzenli paylaşacağım, ayrıca eksi gelen gelmeyen, kendisi ve takim icin elinden geleni yapan herkesi tebrik ederim ❤
HAFTANIN SPOR 1.Sİ
1468 DKhappy_mom_
HAFTANIN SPOR 2.Sİ
1200 dkmavitosbik07
HAFTANIN SPOR 3.SÜ
1069 dkElhan
Yanlışla beraber tebrik ediyorumHAFTANIN SPOR 1.Sİ
1468 DKhappy_mom_
HAFTANIN SPOR 2.Sİ
1305 dkGulumse24
HAFTANIN SPOR 3.SÜ
1200 dkmavitosbik07
HAFTANIN SPOR 4.SÜ
1069 dkElhan
Yeni gelenHaftanın Rekabetleri
aypare ackerman & Bonus
sonngulen & happy_mom_
Gulumse24 & Elalis
@Ytmz &cgdmk
mavitosbik07 & @Yohanime
pastelfit & SchonerDuft
sidelya & yeni gelen arkadaş
Gazanız mübarek olsun.
Ez, kır, parçala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?