Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gittim kendimi alıntıladım bee
Sen get yat anamm uykun gelmiş dünden 30 dk yürüyüşüm var 1305 puan diğer günler toplam 1335 oldu yazdımya gııı delletme beni gece gece toprak gaynanan başınaa daha ben gencim güzelim daha verecek yaglarım var

Çoook eğlenecüük

Bulamiyorum seni katmıştım çıkardım oruç var çünkü olmaz.

malipina
Nego
retro_hippo sağlık sorunları sebebiyle eklemedim

Elhan Kafayı diyetle bozduğun için sanada uygun değil rekabet.

aypare ackerman seni eklemekte kararsız kaldım ve ben sana çıktım :)

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım
Tesekkur ederim cnm ❤
Pasta yedim azıcık, bugün ben de küçük bir operasyon geçirdim, dün de oğlum okulunda bir kaza yaşamış. Üst üste sağlıkla uğraşıyoruz, onları atlatıp dönecem canım.
Gecmis olsun cnm
Çok geçmiş olsun canım, çocukların hepsinin birden hasta olması da çok kötü olmuş. İnşallah hepsi çok çabuk iyileşir.
Insallah cnm ya tesekkur ederim ❤
Bulamiyorum Hemşire hanım banada damardan bişeyler versene
Soyle bebem ne istiyorsun hemen yapalim
Okulda bir arkadaşıyla atismislar, arkadaşı da bizimkinin kaburgasina tekme atmış. Biraz şişlik vardı, dün hastenedeydik canım,çok ağrısı vardı ama şükür kırık çatlak vs yok.
Tekrar gecmis olsun cnm. Insallah et benlerinde kotu bir sey yoktur patalojiye gonderdiler mi? Cocugun gogsune tekme almasida kotu olmus nasil kavga etmisler o kadar gogsune tekme atacak kadar. Bu cocuklarin isine akil sir ermiyor
Tam ne cekilisi diyecektim sonraki msjda amladim beni eklemedigin iyi olmus cnm yrn oructa 3. Gunum kv evine gidecek evde 3 cocuk hasta Allah guc kuvvet versin bana amin

Evet canım, neler içmedim ki, biraz yumuşattılar o da daha az ağrısız yutkunacak kadar sadece. Çekeceğim varmış bunu diyorum. Tekrarlamasından korkuyorum sadece
Amanın iyice yerleşmiş demek.
Çok geçmiş olsun canım

Bugün oğluma dedim ki bu kardeşin doğunca yenisini yapayım diyor ki hmm çok bakabilirsin ya sanki yap diyor bana
Ya maşallah oğlunun dilini lafa bak sen
Ay gece gece ne uğraşmışsın eline sağlık spor kapışması sanırım

Tamam bu sefer düzenli menü de bekliyorum
HAFTANIN SPOR 1.Sİ
1468 DK happy_mom_

HAFTANIN SPOR 2.Sİ
1200 dk mavitosbik07

HAFTANIN SPOR 3.SÜ
1069 dk Elhan
HAFTANIN SPOR 1.Sİ
1468 DK happy_mom_

HAFTANIN SPOR 2.Sİ
1305 dk Gulumse24

HAFTANIN SPOR 3.SÜ
1200 dk mavitosbik07

HAFTANIN SPOR 4.SÜ
1069 dk Elhan
Yanlışla beraber tebrik ediyorum
Yeni gelen NefesYaren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…