Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Adını dağlara yazdım yarimmmm
Listenin sonuna yazdım yarimmmmm

Arkadaşlar rakiplerin listesi kaçıncı sayfada bulamıyorum biri hayrına söylesin ya da alintilasin noluuuuur
Bulayım abla hemen
Pilav tavuk yedim birde kayısı kurusundan yapılan kasefe vardı kabızlık sorunum var diye sanırım fazla kaçtı biraz bi daha olmayacak söz detoksa başladım bugün
Pilav olmasaymıs keske ama hadi bakalım bugünden itibaren güzel menüler bekliyorum

Kızlar kişisel deneyimlerimi paylaşmak istiyorum izninizle
Şimdik dün hastaydım eşim de uğraşma diye hazır börek almış ya tabii ayların karbonhidrat Özlem’i, hastalık, uzun bir aradan sonra eşle kahvaltı, ye bi şey olmaz filanlarla götürdüm iki koca dilimi
Sonra da hastalıktan uyuyakalmışım spor filan hak getire...eee akşam oldu börekten başka bi şey yok evde... yemin ederim buraya yazacak olmasam sağolsun Nego um olmasa zaten yiyecek bi şey yok diyip yicektim eşim dedi ki eskilerden bi şey varsa ısıt yiyelim hemen burda imdadıma Elhan ın tavsiyeleri yetişti dolapta 1-2 gün öncesinden kalan fırında pişmiş kabak patlıcan vardı. Onları yedim hayatım kurtuldu saldırıya geçmiş kilolar püskürtüldü biiznillah....@snglmlk senin adına da endişeleniyorum menü yazmayı bırakıp binbir zahmetle verdiğin kiloları alırsın diye... çünkü vermek zor, almak çok kolay. Hele de stresliysen......
Özet: menüleri yazalım ki yerken düşünelim. Evde sağlıklı yiyecekler bulunsun ki gözümüz döndüğünde onlarla yetinelim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…