Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canımmm Şeniz
iyi tatiller canım bol bol stres atınnn :asigim:
nazz senin evde tv seyretmenn gayet doğal yani :1rolleyes::jeyyar:
kızlar ufak bir casusluk yaptımmm
gözdemin profiline girippsonrada arkadaş profiline giripp yasini gördümmm :roflol:
meşhur yasinn fena değelll :roflol::jeyyar:
günaydın sinemciğim git gez tabi değişiklik olur senin için canım . bende artık şu akraba ziyaretleri bitsin istiyorum . çok sıkıldım el öpmeye gitmekten . her akşam biri çağırıyor. ben evimde oturup televizyon izlemek istiyorum .
günaydın nazlım benim kocam hadi gel bebek yapalım derse ben akannehir akannehir
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet nurom sorma .. hani giderken iyide yemeğe alınca ne yapıcam bilmiyorum . acayip panik olurum herhalde ....aa dur daha nazcım sonrada sen onları alacaksın yemeğe :)
Evet yaaaaa insan evlendiğini anlayamıyodur oraya git buraya git akannehir
Umarım kısa sürede bu gel gitleride atlatırsınız sonra kocişimle tv izlersiniz birlikteeee aklinialirimsmile :asigim:
bende gördüm yasin eniştemizi fena çocuk değil . ALLAH her ikisinede hayırlıysa beraber uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah .
bizden korkulurrr bayanssulusmile
cidd,i aebenn nerdekiii :sm_confused:
naz akraba ziyaretlerinde ye diyede ısrar vardır sana vah ki vah halineee :umursamaz:
nazlişkom allah kolaylık versin ben o durumlardan kurtuldum allah'tan kaydirigubbakcemile3
ama hiç yemek yapmayı bilmeden çok misafir ağırladım ,hepsi hala yaşıyor :roflol:
simoş hanım online görünüyoruz ama başka topiclerde fink atıyoz ne iş??
karşılıklı atışmalar mı kaydirigubbakcemile3
simoş cadısı doğum için önerilere bakıyor kaydirigubbakcemile3
evet :jeyyar: niyeti bozdu simoş ciddi ciddi.
facebook'daki falcı teyze bana yakında hamile kalıcaksın dedi az önce kaydirigubbakcemile3
facebook bile bana acıdı galiba kaydirigubbakcemile3
Ya uzun süredir çok koptum forumdan ama hiç diyetimi aksatmadım..... Bide en son kez bu haftasonu için izin isteyeceğim.... Yarın sabah kilo bildirimine girerim....
Cuma akşamında annemi ve anneannemi alıp abanta götüreceğim.... Haftasonu şööle ailece bir kafa dağıtalım dedim. Annemde sevindi iyi olur dedi şimdide rezervasyon yaptıracağım..... Bu haftasonu beni affedin..........olumunekankayizsmile