Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

vallahi benim favori yemeğim tavuklu mantarlı sote.. eşim mantarı hiç sevmez ama bu yemeği yeyince hergün yap diyo :))))

Nasıl yapılıyor o nuro :kedi: layyyn hiçbirşey bilmiyorum ya annememi yaptırsamda versem :jeyyar: aç kalmasın kuzucuğum hiç kıyamam :utangac:

melekcim listenin en başında etli nohut vardı ve ben onu görür görmez sana cevap yazdım geri kalanını okumadım msj'ın yani :)))

Nasıl yapılıyor o nuro :kedi: layyyn hiçbirşey bilmiyorum ya annememi yaptırsamda versem :jeyyar: aç kalmasın kuzucuğum hiç kıyamam :utangac:

vereyim de tarifini de:) sen anneme mi yaptırsam deyince aklıma geldi :) üniversitede ev arkadaşımla bi arkadaşı yemek konusunda iddiaya girdiler.. iyi yemek yapamazsın yaparsın vs. diye.. benim arkadaşımda uyanıklık konusunda üstüne yoktur.. naptı biliyomusun aldı tencereleri lokanta lokanta gezip evde ocakta yapılabilecek yemeklerden 1,er tencere satın alıp iddiayı kazandı :roflol:

ben piştikten sonra kekikte ekliyorum ve mantarların üzerindeki zarı ve saplarının etrafını da soyuyorum limonlu suya atıyorum hemen yoksa kararır. yemeğe eklemeden öncede yıkıyorum.

nasıl ekleyecek adını bile bilmiyom yahuuu.. yaz özelden hatta facebooktaki mail adresini yazda yanlış birine istek göndermeyim.

selam kıslar...

dün çok yagundurm giremedim bugünde işe kaptırdım bu saat oldu nasılsınız ne var ne yok ...aşayiş berkemalmi?::))))

Back
X