Valla canım ağrıdan kıvranıyorumGümüslesin hep bıcırık çok tatlıymış.Allah bağışlasın canım miniğinizi.
Bakalım gümüslecim bugün ne aksiyon yaşadı. Bugün sporu vardı dur gelsin biriktirmiştir o şimdi toptan sataşir
Pastelim kuzum reglzede mi oldun tatlım sen devah kuzum bu işler sırayla...yaşasan bir türlü yaşamasan ayrı bir dert... Yine de benim gibi bayram sevinci yaşarsın diye düşünüyorum.
az önce sütyen sallayan imociyi tiklamişim yanlışlıkla...nedense ayıp bir şey gibi hemen sildim...anlamı ney ki
neyse hadi bakalım pastelim yarın güzel haberlerle gel...
AaaBurda daha önce bu konuyu konusmustuk sanki kızlar onu beyaz bayrak sanmıstı![]()
Ne diyorsunKhjn
Ben de erken yedim 5 te ama hala elim boşta gibi bugün. Su içiyorum 3 lt ye tamamlayacağım inşallah. Kahve etkilemese bir fincan içerdim ya sabaha artık.
İnşallah etkilemiyordurKahve olumsuz mu etkiliyor canım
Ben geçen hafta kendim yaptım. Fırında yaptım çok çıtır oldu. Bir daha ocakta yapcam. Maksat ev yapımı olsunlahmacun da çok yakıyor midemi aslında aklıma geldi ama süt icesim gelmis heralde![]()
ay ben bunu hep bayrak sanıyordum şuan farketim![]()
Başarılar canım Allah zihin açıklığı versin.Kızlar haftasonu açıköğretim sınavlarım var az girebiliyorum normalde otobüste giriyordum şimdi otobüste çalışmalıyım başka zaman yok
vah kuzum bu işler sırayla...yaşasan bir türlü yaşamasan ayrı bir dert... Yine de benim gibi bayram sevinci yaşarsın diye düşünüyorum.
az önce sütyen sallayan imociyi tiklamişim yanlışlıkla...nedense ayıp bir şey gibi hemen sildim...anlamı ney ki