• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gümüslesin hep bıcırık çok tatlıymış.:nazar::nazar::nazar:Allah bağışlasın canım miniğinizi.
Bakalım gümüslecim bugün ne aksiyon yaşadı. Bugün sporu vardı dur gelsin biriktirmiştir o şimdi toptan sataşir :KK19:

Pastelim kuzum reglzede mi oldun tatlım sen de:olamaz: vah kuzum bu işler sırayla...yaşasan bir türlü yaşamasan ayrı bir dert... Yine de benim gibi bayram sevinci yaşarsın diye düşünüyorum. :halay:az önce sütyen sallayan imociyi tiklamişim yanlışlıkla...nedense ayıp bir şey gibi hemen sildim...anlamı ney ki :KK57: neyse hadi bakalım pastelim yarın güzel haberlerle gel...
Valla canım ağrıdan kıvranıyorum😄olsam da kurtulsam. O emoji neymiş hiç görmedim haberim yok😂
Burda daha önce bu konuyu konusmustuk sanki kızlar onu beyaz bayrak sanmıstı 😂
Aaa😂😂😂
Khjn
Ben de erken yedim 5 te ama hala elim boşta gibi bugün. Su içiyorum 3 lt ye tamamlayacağım inşallah. Kahve etkilemese bir fincan içerdim ya sabaha artık.
Ne diyorsun🤭ben kahveyi hiç kesmiyorum. Bugün 4 tane içtim😳
Kahve olumsuz mu etkiliyor canım
İnşallah etkilemiyordur😝
lahmacun da çok yakıyor midemi aslında aklıma geldi ama süt icesim gelmis heralde 🤣🤣
Ben geçen hafta kendim yaptım. Fırında yaptım çok çıtır oldu. Bir daha ocakta yapcam. Maksat ev yapımı olsun😍
ay ben bunu hep bayrak sanıyordum şuan farketim 😳😲😱
🤣🤣🤣
Kızlar haftasonu açıköğretim sınavlarım var az girebiliyorum normalde otobüste giriyordum şimdi otobüste çalışmalıyım başka zaman yok
Başarılar canım Allah zihin açıklığı versin.

Valla canım ağrıdan kıvranıyorum😄olsam da kurtulsam. O emoji neymiş hiç görmedim haberim yok😂

Aaa😂😂😂

Ne diyorsun🤭ben kahveyi hiç kesmiyorum. Bugün 4 tane içtim😳

İnşallah etkilemiyordur😝

Ben geçen hafta kendim yaptım. Fırında yaptım çok çıtır oldu. Bir daha ocakta yapcam. Maksat ev yapımı olsun😍

🤣🤣🤣

Başarılar canım Allah zihin açıklığı versin.
canım lahmacun çekti iyimi sipariş verdim😕

Bergamotlu çayımda var sıcak
Geç kalmadıysam bir bardak alayım x
Zor bir gündü yorgunlugumu alır 😎
Bugün ve yarın aşırı yoğun geçecek. Görme engelliler için kitap seslendiriyorum. Yarına kadar bitmesi gerek 😊😊 Ama ben canımı sıkmıyorum mutluyum çünkü başarıcam. :KK200: :KK200:
Ne güzel birşey yapıyorsun öyle

***6.Takım 654.Etap ***

Ytmz(62.6/
Canfeb(66.4/
merryangel(69.8/
Bonus(106.8/
HasibeG(81.1/
Elalis(76.0/
Elhan (60/
happy_mom_(57.5/
S i d e l y a (74.1/
pastel34(62.1/
Yonahime (62.2/
Gulumse25(87.0/
Negohatun (69.5) 646.etapta ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 8 e bölündü

6.Takım Ortalaması :%

Free liste

hasbeenandgone (58.65/
Negohatun( 646.etapta 69.5 ile izne ayrıldı
mavitosbik07 (59.8/
birmuhendisanne (58.5/)649.Etap ta 56.3 ile bildirimsiz izne ayrılan üye
-Artemis(62.1/
cgdmk(62.4/
Alvillaa ( 73.9/)648.etapta 69.5 ile bildirimsiz izne ayrildı
retro_hippo (74.8/
SchonerDuft (
Nefes yaren (77.4) yeni üye, baslangıc tarihi 19 Aralık, baslangıc kilosu 77.4, hedef kilosu 58
rishrose (
ezo26(
Diloslara (

Back
X