• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım lahmacun çekti iyimi sipariş verdim😕
🤭
***6.Takım 654.Etap ***

Ytmz(62.6/
Canfeb(66.4/
merryangel(69.8/
Bonus(106.8/
HasibeG(81.1/
Elalis(76.0/
Elhan (60/
happy_mom_(57.5/
S i d e l y a (74.1/
pastel34(62.1/
Yonahime (62.2/
Gulumse25(87.0/
Negohatun (69.5) 646.etapta ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 8 e bölündü

6.Takım Ortalaması :%

Free liste

hasbeenandgone (58.65/
Negohatun( 646.etapta 69.5 ile izne ayrıldı
mavitosbik07 (59.8/
birmuhendisanne (58.5/)649.Etap ta 56.3 ile bildirimsiz izne ayrılan üye
-Artemis(62.1/
cgdmk(62.4/
Alvillaa ( 73.9/)648.etapta 69.5 ile bildirimsiz izne ayrildı
retro_hippo (74.8/
SchonerDuft (
Nefes yaren (77.4) yeni üye, baslangıc tarihi 19 Aralık, baslangıc kilosu 77.4, hedef kilosu 58
rishrose (
ezo26(
Diloslara (
Hadi hayırlısı🙏
aklıma hala bacaklarımzn aynı olması takıldı, en üstten mi olcuyosun? 58 cm miydi senin en üst kısım
Ben de merak ettim 56 çıktı.
İyi akşamlar, arabam çalındığı için çok sinirlerim bozuktu bi kaç saattir. Neyse ki bulundu şimdi. Yazamadım kusura bakmayın
Aaa geçmiş olsun gözün aydın. Nerde oturuyorsun canım sen?
Alıntıların arasına yazmışım😝

Ablam kilo verdi demistim ya oda kahveyi cok seviyor günde 4-5 bardak kahve içiyor kişiye göre değişiyor sanırım bu olaylar 😊
Süper kaptandın, efsane kaptan oldun artık 😍 Çok sevindim, içiyorum zaten barı içim rahat olsun 🙈

diğer ölçülerin ne bide boy ve kilon
Canım basen 100 bel 86 göğüsü bir ara ölçeyim Çünki kilo verince onlarda gitti. 157 cm 62 kg
Ablam kilo verdi demistim ya oda kahveyi cok seviyor günde 4-5 bardak kahve içiyor kişiye göre değişiyor sanırım bu olaylar 😊
Ben de Türk kahvesiz duramıyorum. Normalde 6 içiyorum, yarın tartı var diye 4 içtim. Ama nescafe tarzı kahveleri hiç içmiyorum.

Aslında önemli olan kafanın rahat olması biliyor musun içiyorum kilo yaparr artı cıkarım dersen ister istemez artıyı görürsün
Ama yinede cok içme 😂😂😂

Zaten 6 korkumdan iki gündür içmiyorum 😂 yeşil çayın her çeşidini döşedim tezgaha 🙈

Hipo meyve yiyio musun şekersiz günlerde.
Ben de bu keto zımbırtısıyla şekerden mahrumum 4 gündür :KK43: ama meyve de yok bitter de :63:
Meyve ben normalde günde bi kere yerdim en fazla.. ama bunda 2 yedim 2 kare de bitter.. bence 2 porsiyon meyve bana fazla geldi..

Valla canım ağrıdan kıvranıyorum😄olsam da kurtulsam. O emoji neymiş hiç görmedim haberim yok😂

Aaa😂😂😂

Ne diyorsun🤭ben kahveyi hiç kesmiyorum. Bugün 4 tane içtim😳

İnşallah etkilemiyordur😝

Ben geçen hafta kendim yaptım. Fırında yaptım çok çıtır oldu. Bir daha ocakta yapcam. Maksat ev yapımı olsun😍

🤣🤣🤣

Başarılar canım Allah zihin açıklığı versin.
Naparsın vücut işte.ama kahve metabolizma hızlandırır. Annem ablam çok içer birşey olmaz mesela yatar uyurlar.
İyi akşamlar, arabam çalındığı için çok sinirlerim bozuktu bi kaç saattir. Neyse ki bulundu şimdi. Yazamadım kusura bakmayın
Çok geçmiş olsun hasar var mı peki?
Aslında diğer kahvelerde vücuttan su atıyor diye biliyorum, kahve ve cay diüretik etki yapıyor içindeki kafeinden dolayı
🙂
İmzamı atarım 👍
Kahve içmediğim gün yok,20 kilo verdim hergün 3-4 kahve içerek
Kahve lazım erimek için🙂
Meyve ben normalde günde bi kere yerdim en fazla.. ama bunda 2 yedim 2 kare de bitter.. bence 2 porsiyon meyve bana fazla geldi..
Nasıl bir diyet yapıyorsun?

Back
X