• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kesinlikle abla mesela benim basen felaket😂😂ust bedenim baya ince belim zaten vucuda gore cok ince
Ama gobek var mesela😂bide basen inanamiyorum bazen bu kiloya bu basenler ne diye😱😱
Sen niye bize resim atmıyorsun senide bi görseydikya kız :KK74:yüzünü kapat istersen

Çok geçmiş olsun hasar var mı peki?

Çok teşekkürler, yok yok 17-18 yaşındaki çocuklar arabaları karıştırmış. Söylediklerine göre abileri anahtarı vermiş gidin arabamı çekin diye modelleri de aynı. Bunlar da benim arabamı adamın arabası sanıp çalıştırıyorlar ve saçma bir şekilde anahtarlar uyuşuyor. Gözümün önünde denediler şok oldum. Buna da şükür 🙏🙏🙏🙏🙏

Anammmm ben kime sataşıyorum hele bak arkamdan dedikodum yapılmış hepinize teesüf ederim :63:biride çıkıp dememiş Gülümse 1 tanedir diye ben bene GURBAN olim canım ben iyiki varım :KK70:
Gülümse' nin bi tane oluşunda hemfikiriz. :cool:Hic de dedikodu değil. Arkadaşın seni özlemiş demek ki takilmalarin bağımlılık yapmış. Niye teessüf ediyorsun ki...sanki kötü bir şey dedim...:63:

Naparsın vücut işte.ama kahve metabolizma hızlandırır. Annem ablam çok içer birşey olmaz mesela yatar uyurlar.

Çok geçmiş olsun hasar var mı peki?

🙂

Kahve lazım erimek için🙂

Nasıl bir diyet yapıyorsun?
21 gün şekersiz yapıyorun cnm 18.gündeyim..

Back
X