- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Kaptanim iyi gibi iste bi isteksizlik var kendimle cebellesiyorum calismak icin arada oluyo böyle :) siz nasilsiniz neler yaptinizSaricivcivcikcik canim yoksun iki gundur nasil gidiyor dersler
Ben de isterim ama yanindaki kirmizi kapli cikolatadan da isterim
Hayirdir kaptanim dün modun düsukmus kotu bisey olmadi iyisin inşallahUykum geldi bende gidip uyuyayim
Iyi geceler herkese
Zaten cumaları tartilmiyomuyduk kiz niye kizcaklarki kurallarmi degistiGünaydıınlaarr, ben meraktan ölmemek için tartıldım bu sabah kızmayın bana lütfen
Yok canım o mesajım bugün değildiZaten cumaları tartilmiyomuyduk kiz niye kizcaklarki kurallarmi degisti
Ayy öylemiYok canım o mesajım bugün değildiCumadan haric bigün tartıldım onun için yazmıstım ♥♥♥
Oo kimleri görüyorum çıtırımız 5lilere mi düşmüşGeçen hafta 60
Bugün 59.5
Eki Görüntüle 2569659
Saffet muradına erdi.Bu sevince takım arkadaşlarım sayesinde ve özellikle SchonerDuft ' in 10 günlük harika programı ile -gerçi bugün daha beşinci gundeyim- ulaştım.
Yağsın diye iki aydır bekliyoruz bizde, millet hastalıktan kırıldı resmen bu yüzdenEvet ama 2-3 senedir yok gibi gece yağar gündüz erir
Tebrik ederim canım güzel eksiGünaydıınnlarr♥♥ Dün 59.7 idim bu sabah itibariyle 59.2-59.5 arasında gidip geldimmm♥ güzel eksiler bunlar güzel.. ♥
Sonunda kırdın zinciri abla tebrik ederimGeçen hafta 60
Bugün 59.5
Eki Görüntüle 2569659
Saffet muradına erdi.Bu sevince takım arkadaşlarım sayesinde ve özellikle SchonerDuft ' in 10 günlük harika programı ile -gerçi bugün daha beşinci gundeyim- ulaştım.
Tarihleri karışık yazmışsın kız, günleri de
Turşu kadar su tutmuyordur kahve
İnş koruya bilirsinki hiç sanmıyorum kür calorisi düşük normal diyeye dönünce calori yükseliyo buda haliyle artıya geçiyo ben 2 günde bıraktım 2 günde 1 kilodan fazla gitti ama hemen geri geldi pek sevinemedim iyiki uzun tutmamışımBirdefada yapmıştım söylemiştim zaten o zaman 5 kilo gitmişdi. Çünkü hiç diyet falan yapmamıştım. Ama bu defa az gitdi. Birazdan tartılıcam bende merak ediyorum .
Beni de tebrik ediyo musun canim 200 gr veren sisko bi patatesim benYağsın diye iki aydır bekliyoruz bizde, millet hastalıktan kırıldı resmen bu yüzden
Tebrik ederim canım güzel eksi
Sonunda kırdın zinciri abla tebrik ederim
Sağ ol kuzum...devam eder inşallah.Yağsın diye iki aydır bekliyoruz bizde, millet hastalıktan kırıldı resmen bu yüzden
Tebrik ederim canım güzel eksi
Sonunda kırdın zinciri abla tebrik ederim
Yok anam ben diyetisyen menümle devam edeyim hem kilo veriyorum hem aç kalkıyorum eğlenerek zayıflıyorum
Ezocum menü bildirimini birinci sayfadaki menü spor bildirimleri sayfasına yazıyoruz.Günaydın arkadaslar. Dün akşam bildirim yapamadım. Yemek yaparken parmaklarım yandı. Su topladı anca sabaha geçti acısı.
Menüye geçiyim. Sabah 9.30da bir bardak şekersiz çay
1 dilim tambugday ekmek
1 kibrit kutusu peynir
5 zeytin
Öğle arası 12.30
1 mandalina
1 kaşık patates yemegi
3 kaşık bulgur pilavı
Akşam. 6.45
1 dilim tambugday ekmek
4 adet köfte
1 tabak salata
2 kaşık yogurt.
8000 adım
1.5 litre su
5 dk da leslie(kar kardır dedim) :)))
Burayada akşamdan başladı gece boyu yağdı haberlerde sivası gösterdi dedim aha kar buraya geliyoAyy çıkamadım, çok uykum var ya. Kar yağmış gecedonucam dışarı çıkınca ama olsun yağsın mübarek
teşekkür ederim beni tatmin etmediGayet güzel bir eksi canım tebrik ederim
yerinde olsam sıcacık yatağıma girerdimAyy çıkamadım, çok uykum var ya. Kar yağmış gecedonucam dışarı çıkınca ama olsun yağsın mübarek
teşekkür ederim hedefim 65,90 u görmektiTebrik ederim -800 iyi bir rakam.
ooo süpersin canım 1. gün girit yemekleri ile yine çok güzel dengelendi 5 gününGeçen hafta 60
Bugün 59.5
Eki Görüntüle 2569659
Çok geçmiş olsun canım silverdin yanık kremi çok iyi onu sür birde yanıktan sonra acının geçmesi için limon sürünce sızısını alıyor aklında bulunsunGünaydın arkadaslar. Dün akşam bildirim yapamadım. Yemek yaparken parmaklarım yandı. Su topladı anca sabaha geçti acısı.
Menüye geçiyim. Sabah 9.30da bir bardak şekersiz çay
1 dilim tambugday ekmek
1 kibrit kutusu peynir
5 zeytin
Öğle arası 12.30
1 mandalina
1 kaşık patates yemegi
3 kaşık bulgur pilavı
Akşam. 6.45
1 dilim tambugday ekmek
4 adet köfte
1 tabak salata
2 kaşık yogurt.
8000 adım
1.5 litre su
5 dk da leslie(kar kardır dedim) :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?