Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Saricivcivcikcik canim yoksun iki gundur nasil gidiyor dersler
Kaptanim iyi gibi iste bi isteksizlik var kendimle cebellesiyorum calismak icin arada oluyo böyle :) siz nasilsiniz neler yaptiniz
Bu arada sabah tartildim ben 200 gr vermisim sadece ama cok dikkat ettim diyemicem esim 2 buçuk kilo vermis resmen erkeklerin metabolizmasi ne kadar hizli ya

Oo kimleri görüyorum çıtırımız 5lilere mi düşmüş 6 ları bana mi emanet ettin ya ne guzel bende 50lerdeydim

Evet ama 2-3 senedir yok gibi gece yağar gündüz erir
Yağsın diye iki aydır bekliyoruz bizde, millet hastalıktan kırıldı resmen bu yüzden
Günaydıınnlarr♥♥ Dün 59.7 idim bu sabah itibariyle 59.2-59.5 arasında gidip geldimmm♥ güzel eksiler bunlar güzel..
Tebrik ederim canım güzel eksi
Sonunda kırdın zinciri abla tebrik ederim

Birdefada yapmıştım söylemiştim zaten o zaman 5 kilo gitmişdi. Çünkü hiç diyet falan yapmamıştım. Ama bu defa az gitdi. Birazdan tartılıcam bende merak ediyorum .
İnş koruya bilirsinki hiç sanmıyorum kür calorisi düşük normal diyeye dönünce calori yükseliyo buda haliyle artıya geçiyo ben 2 günde bıraktım 2 günde 1 kilodan fazla gitti ama hemen geri geldi pek sevinemedim iyiki uzun tutmamışım

Günaydın arkadaslar. Dün akşam bildirim yapamadım. Yemek yaparken parmaklarım yandı. Su topladı anca sabaha geçti acısı.

Menüye geçiyim. Sabah 9.30da bir bardak şekersiz çay
1 dilim tambugday ekmek
1 kibrit kutusu peynir
5 zeytin

Öğle arası 12.30

1 mandalina
1 kaşık patates yemegi
3 kaşık bulgur pilavı

Akşam. 6.45
1 dilim tambugday ekmek
4 adet köfte
1 tabak salata
2 kaşık yogurt.

8000 adım
1.5 litre su
5 dk da leslie(kar kardır dedim) :)))

Yok anam ben diyetisyen menümle devam edeyim hem kilo veriyorum hem aç kalkıyorum eğlenerek zayıflıyorum

Ezocum menü bildirimini birinci sayfadaki menü spor bildirimleri sayfasına yazıyoruz.

Gayet güzel bir eksi canım tebrik ederim
teşekkür ederim beni tatmin etmedi
Ayy çıkamadım, çok uykum var ya. Kar yağmış gece donucam dışarı çıkınca ama olsun yağsın mübarek
yerinde olsam sıcacık yatağıma girerdim
Tebrik ederim -800 iyi bir rakam.
teşekkür ederim hedefim 65,90 u görmekti
ooo süpersin canım 1. gün girit yemekleri ile yine çok güzel dengelendi 5 günün

Çok geçmiş olsun canım silverdin yanık kremi çok iyi onu sür birde yanıktan sonra acının geçmesi için limon sürünce sızısını alıyor aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…