Geçmiş olsunDarısı bana . Küçük kustu az önce rengi soldu. İnşallah gece uyur. Su ver diyor bir yudum anca verdim çıkaracak diye.
Senin eksiyi bende çok merak ediyorumUykum var ama cumanın verdiği heyecandan uyuyamamda şimdi
If bir nevi oruç demek yani su ve şekersiz kahve çay dışında hiç bir şey yememek gerekiyorİf yapan arkadaslar, 18.30 kapanisi yaptim ama 21.30 gibi de yogurt kuru yaptim, etkiliyor saatleri dimi?
Çok güzel bir eksi . Tebrik ederim.Zipzip- kaptanım tuğçeyi hastaneye götürücem kahvaltı yapıyorum mecbur erken tartıldım hurma detoksundan sonra artı gelmeye başladım salıdan sonra ancak bu kadar toparlaya bildim geçen cuma 87 bu cuma 86 eksi 1 kilo
Tebrik ederim canımKızçelerim günaydın ❤
Geçen cuma:58,4 kg
Bu cuma:58,3 kg
Fark:-100 gr
%:0.17
Daha geç tartılsam 58 kilo falan çıkardım muhtemelen.
Perşembeyi önce çarşambayı sonra yazmışsın, otomatik olarak kafam ikinci menü perşembenin sandıDün köfte yedim, Çarşamba dolma yedim
Tebrikler canımZipzip- kaptanım tuğçeyi hastaneye götürücem kahvaltı yapıyorum mecbur erken tartıldım hurma detoksundan sonra artı gelmeye başladım salıdan sonra ancak bu kadar toparlaya bildim geçen cuma 87 bu cuma 86 eksi 1 kilo
Birdefada yapmıştım söylemiştim zaten o zaman 5 kilo gitmişdi. Çünkü hiç diyet falan yapmamıştım. Ama bu defa az gitdi. Birazdan tartılıcam bende merak ediyorum .Geçmiş olsun
Senin eksiyi bende çok merak ediyorum
Gidecek pek bir şeyin kalmadı bu sefer, normalBirdefada yapmıştım söylemiştim zaten o zaman 5 kilo gitmişdi. Çünkü hiç diyet falan yapmamıştım. Ama bu defa az gitdi. Birazdan tartılıcam bende merak ediyorum .
Menü, su26 aralık perşembe menüsü;
Sabah 9:15 1 şekersiz çay + 1 tb sandwich ( 1 tost dilim kaşar, 2 dilim aç bitir hindi salam, 2 tb dilim tost ekmek)
10:15 1 fincan sade filtre kahve
13:00 1 sade türk kahvesi
14:10 1 kase tavuk suyu çorba, 4 orta boy köfte, 1 elma dilim patates, 3 yk pilav, bol salata, 200 gr yoğurt
19:20 1 kase arpa şehriye çorbası, 200 gr kadar şnitzel, 1 kase yoğurt
20:30 1 fincan 3 ü 1 arada nescafe
2 lt su
Spor yok .Nego ❤
Gayet güzel bir eksi canım tebrik ederimGeçen hafta ki kilom 67.10 diye anımsıyorum
Bu hafta 66.30
Regli şişliğim var malesef çarşamba günü regli oldum
Zipzip-
Sağol canımGeçmiş olsun
Senin eksiyi bende çok merak ediyorum
Evet haklısın o zaman kilom çoktu . 68 di galibaGidecek pek bir şeyin kalmadı bu sefer, normal
Tebrik ederim -800 iyi bir rakam.Geçen hafta ki kilom 67.10 diye anımsıyorum
Bu hafta 66.30
Regli şişliğim var malesef çarşamba günü regli oldum
Zipzip-
Ay keşke Azerbaycan'ada yağsaAyy çıkamadım, çok uykum var ya. Kar yağmış gecedonucam dışarı çıkınca ama olsun yağsın mübarek
Normalde yağar mı?Ay keşke Azerbaycan'ada yağsa
Evet ama 2-3 senedir yok gibi gece yağar gündüz erirNormalde yağar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?