Aaa günaydın malimGünaydın boncuğum
Görüşürüz canımEvet ben kaçıyım. Akşam gelirim inşallah
Zayıf bir tosbiksin artık
O senin kendi iraden, ben destek oldum sadeceSenin kıymetini bilmezsem tas olurum tasÖnce evimi düzene soktun, sonra da beni
Evet aslında tartı benim için önemli diyil.önemli olan görünüşüm. Kilo azalıyor ama daha çok sıkılaşmam lazımEvet canım göbeği çok küçültüyor hurma diyeti, bu azimle çabuk ulaşırsın hedefine
Biliyorum canom
Sporda yapıyorsun yakında incecik istediğin görüntüde olacaksınEvet ya, vücut daha rahat. Eşim eve gelince önce göbeğime selam veriyordu, bir de yan yatınca önce göbeğim yatıyordu falanartık bitti o geyikler
O senin kendi iraden, ben destek oldum sadece
Spor yapıyorsun düzenli, sıkılaşırsın. Dayanabilirsen jillian dene canımEvet aslında tartı benim için önemli diyil.önemli olan görünüşüm. Kilo azalıyor ama daha çok sıkılaşmam lazım
Yuuuhhh be ne kadın
Sporda yapıyorsun yakında incecik istediğin görüntüde olacaksın
Kız ben bu ketoya nikah kıyarımYuuuhhh be ne kadın
Süpersin cok güzel vermissin bu hafta
Kız ben bu ketoya nikah kıyarım
Al içeri al al bendeAslında daha iyi liste stresi yok ama istersen asıl listeyede alabilirim
Süpersin cok güzel vermissin bu hafta
Yeni haftada ben de listede yer alacağım :)27 Aralık - 2 Ocak tablosu
HAFTALIK SPOR LİSTESİ
SPORCULAR CUMA CMRTSİ PAZAR PZRTSİ .SALI. ÇRŞMBA PRŞMBE TOP. Zipzip- Bonus Nego @malipina @Elhan Gulumse24 @snglmlk @-Artemis @retro_hippo @Ytmz @Yonahime @pastel34 Elalis merryangel @Canfeb @cgdmk mavitosbik07 @hasbeenandgone happy_mom_ @s i d e l y a @SchonerDuft @birmuhendisanne @Diloslara @rishrose @Nefes yaren @Alvillaa
Al içeri al al bendemavitosbik07 listede diye takibe seçtim kendime olmaz listeye girmesi %100 şart oldu benim rakibem alt devrem olamaz tosbik listeye giriyon demi gııı
Liste dısı devam edeyim dedi ama isterse alırız ama hedefine cok kalmadıAl içeri al al bendemavitosbik07 listede diye takibe seçtim kendime olmaz listeye girmesi %100 şart oldu benim rakibem alt devrem olamaz tosbik listeye giriyon demi gııı
Insallah canım derece gelir bugünGaliba derece göz kırpıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?