- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Yeni haftada ben de listede yer alacağım :)
Slm kizlar
Bildirimimi yapayim sonra biraz ev toparlicam emineyi okuldan alana kadar. Gelincede yemek isine bakarim. Aksam ugrarim tekrar
Gecen hafta 81.1
Bugun 79.0
Fark -2.1
Zipzip-
Selam canım süpersin masallah cook güzel gidiyorsunSlm kizlar
Bildirimimi yapayim sonra biraz ev toparlicam emineyi okuldan alana kadar. Gelincede yemek isine bakarim. Aksam ugrarim tekrar
Gecen hafta 81.1
Bugun 79.0
Fark -2.1
Zipzip-
Hepten pasaklı tosbikim deseneSenin kıymetini bilmezsem tas olurum tasÖnce evimi düzene soktun, sonra da beni
Carsamba menusuydu cnm o. Cnm 3 gundur kisir istiyordu. 3 gunluk oruclardan onceki ogun olarak yapip yedim bir daha 3 gun bir sey yiyemeyince erir diye dusundumMenü, su, spor
Puanın : 10
Menü, su, spor,
Menü, suspor yok
Puanın : 8
Menü, su, spor
Keşke dün dolma yemeseydin, tartı öncesi iyi olmamış
Su, spor
Puanın : 8
Harikasın canım iraden için tebril ediyorum, çok güzel yaptın hurma detoksunu
Menü, su, spor
Menü, su, spor
Menü, su, spor
Menü, su, sporcumaya yaraşır bir menü olmuş
Puanın :10
Menü, su, spor
Akşam ki kısır hiç olmamış, o saatte tartı öncesi
Menü, su, sporspor yapmışsın
❤Hasibenin menü çarşambanın canım dünün degil kısır
Rakibim süpersin çok iyi bir eksi tebrikler :)Kızlar ara ara yazdım uzun arada tartıldım. Deneme vardı ara veremedik.şimdi çıktım .
Geçen hafta cuma 99.4
Bu hafta cuma 96.9
Fark 2.6
Eve gidince okuyacağım yazdıklarınızı
Yaaa keto ile mi verdin. Ben de yapmak istiyordum da çok karışık geliyor. Neler yaptın?Kız ben bu ketoya nikah kıyarım
bu kdar emek veriyosun yazdiklarini elbette dikkate alacagizŞunu da yazayım hala eksik menüler var, diyecek bir şey bulamıyorum.
Ayrıca menü yorumlarıma rağmen bildiğini okumaya devam edenlerin menüsünü artık ben yorumlamıycam, kaptanı etiketleyebilir onlar.
yawww sen iste sana en guzelini hazirlarimBen de isterim ama yanindaki kirmizi kapli cikolatadan da isterim
sagol canimGünaydın canım güzel eksi tebrik ederim
Afiyet olsun
sagol canim benimGüzel eksi canım tebrik ederim,afiyet olsun kalkıp ben de yapayim.
ettim eyledin senin verdigin hedefe ulastim yaa sukurrTebrik ederim canım güzel eksi
Waaow super eksi canim
Takımdan cok uzak kalıyorsun canım biraz da spor yap bu hafta eksiler gelecektir
Çok haklısın kaptanım ne diyeyim sana. Benim suçum.Takımdan cok uzak kalıyorsun canım biraz da spor yap bu hafta eksiler gelecektir
Hössttt daha o benim rakibemAl içeri al al bendemavitosbik07 listede diye rakibe seçtim kendime olmaz listeye girmesi %100 şart oldu benim rakibem alt devrem olamaz tosbik listeye giriyon demi gııı
Rakibeme laf diyen karsisinda beni bulurHaine bak alt devre ha
Sucunu bildiğine göre haftaya güzel eksi bekliyoruz senden ve takımada daha cok gelÇok haklısın kaptanım ne diyeyim sana. Benim suçum.
Hadi bakalim cok guzel bi yuzdemiz olur INSALLAHBildirimler yapıldıgına göre listeyi yapayım gelirim
Evet canım salı günü ketoya başladım.Rakibim süpersin çok iyi bir eksi tebrikler :)
Yaaa keto ile mi verdin. Ben de yapmak istiyordum da çok karışık geliyor. Neler yaptın?
Gonuşmaaaaaa leynnnnnHössttt daha o benim rakibem
Rakibeme sulanma
Ne zaman yeni rakip belirlenir o zaman karismam artik
Rakibeme laf diyen karsisinda beni bulur
Hepten pasaklı tosbikim desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?