Bu haftada listeye girmezsen çömez olacaksınHaine bak alt devre ha
Hössttt daha o benim rakibem
Rakibeme sulanma
Ne zaman yeni rakip belirlenir o zaman karismam artik
Rakibeme laf diyen karsisinda beni bulur
Portakal suyuma karışmıycaktınseni hastane koridorun da ayakta alkışlıyorum sevgili rakibem seninle 1 hafta boyunca aynı yolda yürümek çok güzeldi Allah yolunu açık etsin bir daha karşıma rakibe olarak çıkarmasın el insaf diyorum başkada bişey demiyorum bu haftaki rakibene sabır diliyorum neyse çok konuştum hoşçakal gel bi öpim
O zaman almayalım hedefine az varsa boşuna yer işgal etmesin zati sevmiyorumListe dısı devam edeyim dedi ama isterse alırız ama hedefine cok kalmadı
Insallah canım derece gelir bugün
Zaten mübarek günherkeşin içinde olmaz,ayıp
Tabi ki 200 gr az mı
Çok geçmiş olsun canım
Gayet güzel bir eksiydi sevin bence
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim
Tamam canım benim açımdan sorun değil, kaptanımız bilir
Çook sevindim yeniden başlamana
Tebrik ederim canım
Tövbe de kız
Öyle olmuş
Tebrik ederim canım güzel eksi
Evet canım salı günü ketoya başladım.
Önce makrolarımı hesapladım.keto kafası var YouTube da.önce onları izle,sonra facede ketojenik dayanışma Grubu var.
Karbonhidrat sınırlı,şeker yok.
Ama şöyle yeşilliklerdeki,salçadaki karbonu bile sayıyorsun,bırak patatesi unu
Süt,yoğurt yasak,en azından başlangıçta.
Şeker içeren kök besinler,meyveler yasak
Aslında çok zor değil,başlarsan destek olurum
O zaman almayalım hedefine az varsa boşuna yer işgal etmesin zati sevmiyorum
Hakkaten heeehep mi cumaları coşarsın be kadın
Kız gel sana portakal suyu ısmarlim ama yarın istersen virmem nego kızarPortakal suyuma karışmıycaktın
Seninle yarışmak da çok eğlenceli ve gaz vericiydi
Her zaman isterim
Neden hastanedesin sen
Değil yahu.başta bana da zor gelmişti ama bu sefer kızım için mecburumGerçekten zormuş, her gün yemek düşünmek bile çok yorucu
Yok canım keto kızar almayayımKız gel sana portakal suyu ısmarlim ama yarın istersen virmem nego kızarsen daha çok kilo ver diye içme didimdi tuğçeyi getirdim canım sabah sonuçları bekliyorum
Tamam canim sagol, dikkat ederim o zaman yemekten 15 dk sonra falan yerim.Evet. Günü kapattıktan sonra su çay öneriliyor yoğurt yediğin için bozmuş oluyorsun.
Tesekkur ederim canim ogrenmis oldumIf bir nevi oruç demek yani su ve şekersiz kahve çay dışında hiç bir şey yememek gerekiyor
Tebrik ederim rakibem, ben de 62.0
Yok geçen hafta vardı bu hafta yok 2 haftada 1 yapıyoruz hem cuma kuranı hem gün haftaya bendeeeeeeeeeHain domdom, senin Cuma sohbetin vardı dimi, şimdi neler vardır orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?