Aslında daha iyi liste stresi yok ama istersen asıl listeyede alabilirimFree liste süper ya
Çok güzel yaa. Tebrik ederimKızlar ara ara yazdım uzun arada tartıldım. Deneme vardı ara veremedik.şimdi çıktım .
Geçen hafta cuma 99.4
Bu hafta cuma 96.9
Fark 2.6
Eve gidince okuyacağım yazdıklarınızı
inşallah vercem kuzumCook fazla etkiliyormus yaaa
Sen kullan sağlıgına kavus sonra yine kilo verirsin
Tebrik ederim canım, çok emek verdin üzülürsün tabi ama bence çok güzel eksi, vücudun arındı ne güzelBiraz daha beklemek isterdim ama dışarı çıkıncam birazdan. Yazıp gideyim.
Geçen cuma 57.5
Bu gün 56.5
Tebrik ederim canım güzel eksiGunaydin kizlar
Bildirim gecen cuma 62.2
Bu cuma:61.5
Fark :-700
nihayet yaaiki gindur hedefi tutturayim diye heder ettim kendimi
simdi soyle guzzzellll bi cuma kahvaltisi yapiicciiimmm
Malim artık başlıyorsun dimitamam
güncel kilom 99,5
Tebrik ederim çok güzel eksiKızlar ara ara yazdım uzun arada tartıldım. Deneme vardı ara veremedik.şimdi çıktım .
Geçen hafta cuma 99.4
Bu hafta cuma 96.9
Fark 2.6
Eve gidince okuyacağım yazdıklarınızı
Tünaydın canomgünaydın badem gözlüm
Aa gözün aydın oldun şükürilacım bitti adet oldum bugün şükür.pazartesi kadın doğumcuya gitcem.büyük ihtimal hormon hapına başlatcak
Tamam sen değerlendir canım, haftaya da olur benim açımdan hiç sıkıntı yokk, nasılsa başladım diyeteListe su an için güzel duruyor canım tek artımız var bu hafta alalım bence
Ama daha eksik bildirimlerimiz var bakalım onlarda gelsin
Senin gibi kıymet bilenler olunca insan mutlu oluyorSopalidir ama çok da düşüncelidir masallah
Evet canıım yavaş siteYa sitede bir sorun var galiba deminden beri hata veriyor sizdede oluyormu?
En azından göbeğim eridi çok mutluyum çok az kaldı hedefimeeTebrik ederim canım, çok emek verdin üzülürsün tabi ama bence çok güzel eksi, vücudun arındı ne güzel
Tebrik ederim canım güzel eksi
Malim artık başlıyorsun dimiserbest takıl ama yap diyetini ❤
Tebrik ederim çok güzel eksi
Tünaydın canom
Aa gözün aydın oldun şükür
Tamam sen değerlendir canım, haftaya da olur benim açımdan hiç sıkıntı yokk, nasılsa başladım diyete
Aslında daha iyi liste stresi yok ama istersen asıl listeyede alabilirim
Sıkıntı yok canım bendeYa sitede bir sorun var galiba deminden beri hata veriyor sizdede oluyormu?
kaçamak yapmıyorum zaten efom.normal besleniyorum ama gene + çıkıyorum.inşallah adet bitimi inerim yineTebrik ederim canım, çok emek verdin üzülürsün tabi ama bence çok güzel eksi, vücudun arındı ne güzel
Tebrik ederim canım güzel eksi
Malim artık başlıyorsun dimiserbest takıl ama yap diyetini ❤
Tebrik ederim çok güzel eksi
Tünaydın canom
Aa gözün aydın oldun şükür
Tamam sen değerlendir canım, haftaya da olur benim açımdan hiç sıkıntı yokk, nasılsa başladım diyete
Zayıf bir tosbiksin artıkBöyle kalayım, iyice strese girmeden tosbik tosbik takılayım
Bana da günaydın deçok fena yapıyo kuzum.bi ara 10 günlük bi hap vermişti.hap bitti ben +5 gelmiştim
sidelya bebeğim ulaştım sonunda.
Zipzip- Kaptanim tahammülün için gerçekten çok teşekkür ederim.
mavitosbik07 senin bu sıcak mesajların beni eritiyor
Az önce mesaj yazamıyorum hata veriyordu ama şimdi düzeldi galiba kaç kere çıkıp tekrar girdim. Ama şimdi iyi.Sıkıntı yok canım bende
Senin gibi kıymet bilenler olunca insan mutlu oluyor
Evet canım göbeği çok küçültüyor hurma diyeti, bu azimle çabuk ulaşırsın hedefineEn azından göbeğim eridi çok mutluyum çok az kaldı hedefimee ❤❤❤
Biliyorum canomkaçamak yapmıyorum zaten efom.normal besleniyorum ama gene + çıkıyorum.inşallah adet bitimi inerim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?