Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hipom retro_hippo

Bana Moral oldu bu yazdıklarınız +100 gr var üzerim de spor ve hareketli gün geçirmeme rağmen ama hatalarımın da farkındayım Perşembe akşamı bol bol turşu yemek gibi mesela sizi tebrik ediyorum ben de 77,5 kiloyum

Valla yapa bilirmiyiz acaba
Oku biraz bakalım kafana yatacak mı?
Biz diyetisyenle beraber kıza göre uyarladık biraz.
Sabahları siyez ekmeği yiyor.peynir yasak ona,bağırsak geçirgenliği için.
Sabah 2 rafadan yumurta,1 dilim siyez,5 zeytin,3 hindi füme,3 çeri,2 salatalık yedi.öğlen 1 çay bardağı ceviz,çiğ badem,çiğ fındık koydum.
4 te geliyo,vitaminleri içip 5 te yemek yiyoruz.
Sabahları tarçınlı su içiyo ilk.akşamdan çubuk tarçını suya koyuyorum.içine d3k2 damlatıyorm.
Haftada 5 gün avakado yemesi gerekiyor.onu da hafta içine ayarladık.
Yazınca zor gibi geldi bak şmdi

Vaaayyyyy

Ben %1 geçer demiştim ama

Ben de bakayım ya buna. Yaptığın bir liste var mı canım.
Liste değil de belli kuralları var
Mesela sabahları kurşun geçirmez kahve ile başlıyorum.
Tereyağı, hindistancevizi yağı,krema gibi.

%70yağ
%25 protein
%5 karbonhidrat
Yağı doldurmak zorunda değiliZ
Protein dolmalı
Karbon dolmasa da olur ama geçmesiin

Vücudun yakıtını değiştiriyoruz.şeker ve karbonu keserek yağ yakmasını sağlıyoruz.ilk hafta böyle beslenilirse ketosise giriliyor.bu ne demek?
Vücut keton üretmeye başlıyor demek.6 hafta sonra yakıt değişmiş oluyor.ve o zaman kilo vermek adına yağı biraz azaltıyoruz.

O 6 haftasonunda uçuk şeyler yaşayanlar var.hiç bitmeyen enerji gibi,acıkmamak gibi,kronik hastalıkların ilaçlarını bırakmak gibi.

Bizim kız peynirsiz kahvaltıya oturmaz bacım ki bende öyle peynirsiz hayat düşünemiyorum

Süper eksi ile gelmissin canım
Yediklerinin etkisi haftaya persembe dikkat edersin
Ben %1 geçer demiştim ama
%0.005 kalmıs canım ne yapalım
İki tane artı birde Negohatun u aldık listeye ortalama etkilendi ama olsun güzel yüzdemiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…