Tamam canım eline sağlıkCanım listeyi kontrol ettim, sorun yok.
Ellerine sağlık cagnımmm
Afiyet olsun efenimEline sağlık canım
Ohhh şifa olsun balımbi acı kahve yaptımki evlere şenlik
Diger takımlarda durumlar nasıl artı gelen hatunlar kahvaltı yapmadıysanız bi daha tartılın şimdi +500 gelirlermişTamam canım eline sağlık
Az daha bekleyeyim paylasım yaparım
Canım sen zaten kilo olarak bayağı düşüksün, başlamalısın bence. Ben 70 kilodayken sanırım başlamıştım.Jillian başlamak istiyorum ama kilodan birazdaha gitmesini bekliyorum.
Yavrum benim ben de aynı sevinci yaşadım bu sefer gördüm...zafer bizim o zaman bütün arkadaşlar adına indim vallaElhan
Çıtır kız
Vallahi 59 u kendim görmüş kadar sevindim
Yılmadan usanmadan devam ettin,keyfini çıkar
Çok iyisin canım tebrik ederim.Bende kilo bildirim geç oldu ama misafirim var..
Geçen hafta 74.8
Güncel 72.8
Fark 2
Kızlar bi haftalık olarak görmeyin.. 3 haftadır 0 kaçamak diyetteydim ama ya sabit ya artıydım.. şükür emeklerimin karşılığını almaya başladım..
%2.37Yavrum benim ben de aynı sevinci yaşadım bu sefer gördüm...zafer bizim o zaman bütün arkadaşlar adına indim vallaheyyyt heyecan devam ediyor sırada buçuksuz 59 var. benimki inatçı dahasi da olsa iyi ya neyse...tatlım sen naptın bakamadım mesajlara daha...
9 ve 12 paylastı bizim yüzde daha yüksek su an içinDiger takımlarda durumlar nasıl artı gelen hatunlar kahvaltı yapmadıysanız bi daha tartılın şimdi +500 gelirlermiş
Adam 1 hafta yokum diye dünyanın ütüsünü yığdı başıma gelememgel beraber olsun bebeem
Küçük emrah taklidi yapsam%2.37
Gümüsleyi ezdim,kırdım,parçaladım
Anka ne durumda9 ve 12 paylastı bizim yüzde daha yüksek su an için
Abboooooov gümüsle canını dişine takar bu hafta.%2.37
Gümüsleyi ezdim,kırdım,parçaladım
Kız siz realde görüşüyormusunuz gelemem falanAdam 1 hafta yokum diye dünyanın ütüsünü yığdı başıma gelemem
Çok iyi sonuçlar veriyor gibi, ben epilepsi hastası için bu diyetin kullanıldığı bir program izlemiştim,dediğin gibi çocukta iyileşme sağlanmıştı. Daha düzgün bir zamanda detaylı inceleyip denemeye çalışacağım.Liste değil de belli kuralları var
Mesela sabahları kurşun geçirmez kahve ile başlıyorum.
Tereyağı, hindistancevizi yağı,krema gibi.
%70yağ
%25 protein
%5 karbonhidrat
Yağı doldurmak zorunda değiliZ
Protein dolmalı
Karbon dolmasa da olur ama geçmesiin
Vücudun yakıtını değiştiriyoruz.şeker ve karbonu keserek yağ yakmasını sağlıyoruz.ilk hafta böyle beslenilirse ketosise giriliyor.bu ne demek?
Vücut keton üretmeye başlıyor demek.6 hafta sonra yakıt değişmiş oluyor.ve o zaman kilo vermek adına yağı biraz azaltıyoruz.
O 6 haftasonunda uçuk şeyler yaşayanlar var.hiç bitmeyen enerji gibi,acıkmamak gibi,kronik hastalıkların ilaçlarını bırakmak gibi.
Listeye girdi 2 hafta oldu sanırımAnka ne durumda
Cumadan cumaya degerlendiriyoruz az cok biliyorsundur daha önce de katılmıssın mezun bile olmussun canımArkadaslar ben kilo ölçümü yapmadım bugün haftaya yapsam olur degil mi yani 1 günden ne olabilir ki:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?