Şişko olmasak burda ne işimiz var.Aşk olsun neden üzüleyim
Acı ama gerçek hepimiz şişkoyuz,şişkosunuz,şişkolar
Şişko olmasak burda ne işimiz var.
İyi ki şişkoyuz
Yavrum listeye girsen ne güzel olur. Tebrikler kuzum...Bende kilo bildirim geç oldu ama misafirim var..
Geçen hafta 74.8
Güncel 72.8
Fark 2
Kızlar bi haftalık olarak görmeyin.. 3 haftadır 0 kaçamak diyetteydim ama ya sabit ya artıydım.. şükür emeklerimin karşılığını almaya başladım..
45 kilolara göre şişkoyum canım...Çarpılırsın sen artık şişko dersen
49 olda öyle mezun ol bu sefer45 kilolara göre şişkoyum canım...
Meryem dediğin Elhan ablan miAnammm meryemi yeni fark ettim artı olduğunu Allahtan ikiside 200 gr rahatladım
Gözüm yukseklerde değil o kadar 55- 56' lik şişko olayım yeter bana.49 olda öyle mezun ol bu sefer
Yaaa üzüldüm hastanedeydiNevrestenin babası vefat etmiş
Vücut ölçülerini aldın mı hiç.En kısa sürede başlıyım o zaman .
Bak ya niye korkutuyosun rakibemiNe sandındı yine bana kaldın
Ayy abla supersin aramizda ilk 5 i sen gordun demekYavrum benim ben de aynı sevinci yaşadım bu sefer gördüm...zafer bizim o zaman bütün arkadaşlar adına indim vallaheyyyt heyecan devam ediyor sırada buçuksuz 59 var. benimki inatçı dahasi da olsa iyi ya neyse...tatlım sen naptın bakamadım mesajlara daha...
Gez gez bakalim kim napmisDiğer takımları gezerim birazdan
Kurayı hazırlıyorum şimdi. Bakalım kim kime cikacakaynen bunları kertelim bu hafta
Tatlım kilosu fazla olanlar daha çabuk ve daha çok kilo veriyor. Çıkarsak kapisalim hiç rakip olmadık senle. Ben isterimYavvvv davul bile dengi dengine yarım kilomdaki kimseyi rakip olarak istemiyorummmbu hafta agzımın payını aldım yoğurdu üfleyerek yiyecegümmmm
Gülümseyle tosbik birbirlerini istiyolardı onların dışında kura çek istersenKurayı hazırlıyorum şimdi. Bakalım kim kime cikacak
Di miiiiiii ilk ben gördümBak ya niye korkutuyosun rakibemi
Ayy abla supersin aramizda ilk 5 i sen gordun demek
Darisi basimiza
Gez gez bakalim kim napmisbende bi bakayim birazdan caktirmadan
Yaa cok heyecanla bekliyorum canimKurayı hazırlıyorum şimdi. Bakalım kim kime cikacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?